Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Pearl dining tuintafel 250x100xH77,5 cm teak

40% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De Pearl tuintafel bestaat volledig uit teakhout. Het blad laat de contouren van de boom zien. Dit geeft de tafel een extra robuuste en unieke uitstraling.  Het onderstel van de Pearl tuintafel is gemaakt van teakhout boomstammen. Het onderstel heeft een grey wash finishing gehad.  De Pearl tafel is 250 cm lang.  Door het strakke design zorgt...

De Pearl tuintafel bestaat volledig uit teakhout. Het blad laat de contouren van de boom zien. Dit geeft de tafel een extra robuuste en unieke uitstraling. 

Het onderstel van de Pearl tuintafel is gemaakt van teakhout boomstammen. Het onderstel heeft een grey wash finishing gehad. 

De Pearl tafel is 250 cm lang. 

Door het strakke design zorgt de tafel voor een duurzame uitstraling.De tafel is gemaakt van het meest duurzame teakhout TPK grade A, het kernhout van oudere bomen. Hierdoor kan de tafel jarenlang onbeschermd buiten staan. Grade A teakhout betekent hout met een minimaal aantal ogen en de beste kwaliteit. Dit hout is dus van de duurste selectie.De tafelbladen en tafelpoten van de tuinset zijn massief en de tafelbladen hebben in het midden dezelfde dikte als aan de buitenkant. Het hout bevat geen gelamineerde delen. Wij gebruiken alleen hout van de binnenkant van de bomen, zodat uw tafel gemaakt is van het duurzaamste teakhout.

Wij geven 2 jaar garantie op de tafel. 

Productspecificaties

Artikelnummer
EXPE3098
SKU
EXPE3098
EAN
0659424251286
Lengte
250 cm

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Pearl dining tuintafel 250x100xH77,5 cm teak
AVH-CollectiePearl dining tuintafel 250x100xH77,5 cm teak

Deliverytime

€2.999,00€1.799,00 Incl. btw