Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Rechthoekig uitschuifbare dining tuintafel 160-220x100xH76 cm bladdikte 4 cm teak

23% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Wanneer je beperkt bent in je ruimte in je tuin, maar toch ook graag met grote gezelschappen aan tafel zit. Dan zou een uitschuifbare tafel uitkomst kunnen bieden. Wanneer de tafel ingeschoven is, houd je meer ruimte op je terras over. Maar wanneer je meer meerdere mensen aan tafel wil zitten, schuif je de tafel eenvoudig uit en kun je plaats biede...

Wanneer je beperkt bent in je ruimte in je tuin, maar toch ook graag met grote gezelschappen aan tafel zit. Dan zou een uitschuifbare tafel uitkomst kunnen bieden. Wanneer de tafel ingeschoven is, houd je meer ruimte op je terras over. Maar wanneer je meer meerdere mensen aan tafel wil zitten, schuif je de tafel eenvoudig uit en kun je plaats bieden aan een groot gezelschap. 

De Rechthoekig verstelbare diningtafel (160-220x100x76H cm) 

Deze tafel is gemaakt van teakhout, dit is een veel gebruikte houtsoort voor tuinmeubelen. Dit hout is namelijk goed bestand tegen alle weersinvloeden. Er zijn echter wel veel verschillende soorten teak. 

Wij verkopen teak Grade-A, dat betekent de beste kwaliteit teak. Het teak dat wij gebruiken voor onze tuinmeubelen wordt uit het binnenste van de boom gehaald, dit heet kernhout, waardoor dus het hardste en vetste gedeelte van de boom gebruikt wordt. Daarnaast zijn onze producten ook massief, dus niet gelamineerd. Deze dingen tezamen zorgen er voor dat je het label Grade-A mag voeren. Het betreft dus de meest duurzame vorm van teak. Daarnaast vinden we het belangrijk om te vermelden dat onze teak producten V-legal zijn. Dat wil zeggen dat er voor iedere gekapte boom een nieuwe wordt teruggeplant. Buiten het feit dat je bij AVH-Outdoor een kwalitatief goed product aanschaft, ben je ook nog eens milieu verantwoord bezig.   

Een karakteristieke eigenschap van teak is dat het op een mooie natuurlijke wijze zal vergrijzen. Voor veel mensen is dat juist een reden om voor teak te kiezen. Vind jij het echter mooier als jouw product zijn originele kleur behoudt, dan verkopen wij teak protectiemiddelen die je daarbij eenvoudig van dienst kunnen zijn. Zonder al te veel moeite geef je jouw product weer zijn oorspronkelijke kleur. 

Levering
Bij AVH-Outdoor zit bezorging bij de prijs inbegrepen. Bezorging houdt in dat we het product bij u in de tuin neerzetten (verpakt). Indien je wenst dat onze chauffeur het voor jou uitpakt en in elkaar zet, dan kun je gebruik magen van onze 'montage/levering en extra gemak- service'. 

Productspecificaties

Artikelnummer
EXUI111035569
SKU
EXUI111035569
EAN
0659424226482
Lengte
160-220 cm

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Rechthoekig uitschuifbare dining tuintafel 160-220x100xH76 cm bladdikte 4 cm teak
AVH-CollectieRechthoekig uitschuifbare dining tuintafel 160-220x100xH76 cm bladdikte 4 cm teak

Deliverytime

€1.099,00€849,00 Incl. btw