0
0

AVH-Collectie Venezia uitschuifbare lounge-diningtafel in hoogte verstelbaar 143-183x88xH51-H75 cm antraciet

21% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Als je denkt dat je alles al hebt gezien van buitentafels, dan heb je het mis. Deze Venezia tafel heeft meer mogelijkheden dan je denkt.  De Venezia verstelbare tafel is namelijk voorzien van een gasveer. Met een druk op de knop kun je de hoogte van de tafel verstellen van 51 cm naar 75 cm hoog. Hij is traploos verstelbaar dus je kunt hem op elke...

Als je denkt dat je alles al hebt gezien van buitentafels, dan heb je het mis. Deze Venezia tafel heeft meer mogelijkheden dan je denkt. 

De Venezia verstelbare tafel is namelijk voorzien van een gasveer. Met een druk op de knop kun je de hoogte van de tafel verstellen van 51 cm naar 75 cm hoog. Hij is traploos verstelbaar dus je kunt hem op elke gewenst stand stopzetten. Hierdoor kan je zowel loungen als dineren aan deze tafel. 

Maar er is meer. De Venezia tafel is ook uitschuifbaar. Met een simpele handbeweging kan je het tafelblad verlengen van 143 cm naar 183 cm. Hierdoor krijg je 40 cm extra tafelblad erbij!
Het uitschuiven van de tafel gaat super gemakkelijk. Je trekt aan een zijde aan het blad waardoor aan de beide zijden het blad open schuift en er een onderblad automatisch tevoorschijn komt.
Als je de tafel weer kleiner wilt maken trek je weer aan het blad en het extra stuk verdwijnt weer onder te tafel. 

De Venezia tafel heeft een volledig gepoedercoat aluminium frame in de kleur antraciet. In het tafelblad liggen keramische tegels met een houtlook reliëf. Dit geeft de tafel een mooie moderne uitstraling. 

De afmetingen:
Hoogte: van 51 cm tot 75 cm in te stellen.
Breedte: 88 cm 
Lengte: 143 cm of 183 cm in te stellen. 

Wij geven 2 jaar garantie op de Venezia uitschuifbare tafel. 

Productspecificaties

Artikelnummer
AL2122-TT-EX-ant
SKU
AL2122-TT-EX-ant
EAN
8720848301108
Lengte
143 - 183 cm

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken