0
0

Aerocover Adapter parasolvoet

Aerocover Adapter parasolvoet
Productomschrijving

Adapter voor de ingraaf parasolvoet van Platinum. Voor zweefparasols welke niet rechtstreeks op de ingraafvoet passen. De adaptor kan gebruikt worden voor parasols met een gatafstand 6.4-11.3. Parasols met een gatafstand 7.6/9.55/11.3 kunnen rechtstreeks op de ingraafvoet worden geplaatst.

Productspecificaties

Artikelnummer
AE6910
SKU
AE6910
EAN
8717591776789

Reviews

4.5 / 5Based on 4 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Ria op 14 Mei 2021
  Adapter werkt perfect op de granieten parasolvoet om onze zweefparasol te bevestigen. Zo is deze verplaatsbaar. Even puzzelen maar gelukt
 • 5 / 5
  Gepost door: Tim op 2 Augustus 2020
  De parasol paste niet op de eerder betelde granieten parasolvoet (op wielen) ivm afwijkende maten. Al is de adapter bedoelt voor een ingraaf parasolvoet, ik heb hem gebruikt tussen de granieten parasolvoet en de parasol. Dit w...
  De parasol paste niet op de eerder betelde granieten parasolvoet (op wielen) ivm afwijkende maten. Al is de adapter bedoelt voor een ingraaf parasolvoet, ik heb hem gebruikt tussen de granieten parasolvoet en de parasol. Dit werkt bijzonder goed. De adapter is een stevige koppeling tussen de voet en de parasol. De schroeven zijn verzonken en het ziet er netjes uit. Ik wilde in eerste instantie extra gaten in de granieten voet laten borden, maar door de adapter is dat niet meer nodig.
 • 5 / 5
  Gepost door: Hagelstein Erik op 12 April 2020
  Perfecte adapter dat gebruikt kan worden om om het even welk soort parasol te bevestigen op een granieten parasolvoet met wieltjes.
  Een aanrader !!!
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

Aerocover Adapter parasolvoet
AerocoverAdapter parasolvoet

Deliverytime

€37,50 Incl. btw