{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

Door Roos, 29 juli 2021

10x de leukste accessoires voor in jouw achtertuin

Ben je voortdurend bezig met het aanpassen van jouw tuin? Vind je het leuk om bijvoorbeeld nieuwe planten of struiken in jouw tuin neer te zetten? Of ben je continu op zoek naar nieuwe accessoires die je in jouw tuin kunt zetten? Goed bezig! Door voor de nodige veranderingen in jouw tuin te zorgen, blijf je keer op keer van jouw tuin genieten. Bovendien is het leuk om hier de nodige tijd aan te besteden.
Is jouw tuin op dit moment voor 100% naar jouw wens? Als wij deze vraag aan 100 mensen zouden stellen, zouden wij 100 keer het antwoord ‘nee’ te horen krijgen. Dit komt puur doordat je met een tuin heel veel kanten op kunt. Zo kun je uit verschillende stijlen kiezen, maar ook uit verschillende meubelen en accessoires.
In dít artikel richten wij onze pijlen graag op de accessoires voor in een achtertuin. We laten jou in dit artikel namelijk kennis maken met de 10 beste en leukste accessoires van dit moment. Deze accessoires zien er niet alleen tof uit, maar hebben ook nog eens een belangrijke functie. Eigenlijk kun je met dergelijke accessoires jouw tuin écht naar wens maken.
Hoe je dit kunt doen? En voor welke accessoires je het beste zou kunnen kiezen? Dat bespreken we in dit artikel. Alle accessoires die we in dit artikel bespreken, kun je overigens via onze webshop aanschaffen. Je geniet hierbij van een uitgebreid aanbod, van louter de beste accessoires en van (zeer) scherpe prijskaartjes. Wij doen er namelijk alles aan om de prijzen voor jou zo aantrekkelijk mogelijk te houden!

Waarom zou je voor accessoires kiezen?

Is het nou per sé noodzakelijk om voor accessoires te kiezen? We willen niet zeggen dat dit echt noodzakelijk is, maar het is wel om meerdere redenen aan te raden om voor accessoires te kiezen. Zo weet je met de accessoires bijvoorbeeld de finishing touch aan jouw tuin te geven. We kunnen dit eigenlijk met een prachtig doelpunt vergelijken gemaakt door een voetbalteam. Als je alleen voor meubelen in jouw tuin zou kiezen, zou je dit doelpunt niet kunnen maken. Als je ook nog voor accessoires zou kiezen, zou je dit wel doelpunt wél kunnen maken. Dit komt puur doordat de accessoires de tuinmeubelen volledig aanvullen.
Ook qua uitstraling hebben de accessoires een belangrijke functie. Door voor de juiste accessoires te kiezen, weet je de uitstraling van jouw tuin te beïnvloeden. Volledig op de manier zoals jij dat graag zou willen zien. Mocht je uiteindelijk voor de gewenste accessoires gekozen hebben, is jouw tuin qua uitstraling dus ook volledig naar wens.
Ondertussen geniet je ook nog van het nodige gemak. Om dit voordeel aan te duiden, is het wellicht handig om een voorbeeld te bespreken. Daarvoor hebben we een bijzettafeltje erbij gepakt. Een bijzettafeltje is fraai, is relatief compact en kun je dus op veel plekken in jouw tuin kwijt. Als het bijzettafeltje eenmaal in jouw tuin staat, geniet je ook van het nodige gemak. Als je bijvoorbeeld jouw glas drinken ergens neer wilt zetten, biedt het bijzettafeltje daar uitkomst voor. Ook kun je leuke decoratie op dit bijzettafeltje neerzetten. Met andere woorden: een dergelijk accessoire biedt op meerdere punten een groot voordeel aan!
Bijkomend voordeel is dat je voor een bijzettafel niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Je hoeft absoluut niet de hoofdprijs te betalen, aangezien je voor sommige accessoires al voor een paar tientjes klaar bent. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, geniet je óók in dat geval van de nodige voordelen.

Voor welke accessoires kun je het beste kiezen?

Spreken de hierboven genoemde voordelen jou wel aan? Dan is het aan te raden om op zoek te gaan naar de juiste accessoires voor in jouw tuin. Wat deze accessoires precies zijn, bespreken wij graag hieronder. Wij zijn namelijk voor jou op zoek gegaan naar de 10 leukste accessoires voor in jouw tuin.
Over deze 10 accessoires vertellen wij je hieronder graag het nodige. We besprokene om welke accessoires het precies gaat, wat de voordelen van deze accessoires zijn en welke soorten accessoires wij aanbieden. Na het lezen van dit artikel wil je waarschijnlijk maar één ding: direct de nodige accessoires aan gaan schaffen.

Accessoire 1: een tuinhuisje

Kan een tuinhuisje als een accessoire bestempeld worden? Daar kan over gediscussieerd worden, aangezien een tuinhuisje een behoorlijk groot object is. Feit is dat je met een tuinhuisje in ieder geval heel veel kanten op kunt. Je kunt het tuinhuisje als opbergruimte gebruiken, je kunt een leuk zitje creëren of je kunt het tuinhuisje voor andere doeleinden gebruiken.
Bijkomend voordeel is dat een tuinhuisje ook een lust voor het oog is. Met een fraai tuinhuisje weet je jouw tuin echt geheel naar wens aan te kleden. Daarbij is het ook nog een groot voordeel dat je uit meerdere tuinhuisjes kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld voor een variant van hout kiezen, maar je kunt ook voor een kunststof tuinhuisje kiezen. Het ligt er maar net aan wat jouw voorkeuren zijn en in welke stijl je jouw tuin vormgegeven hebt.
Hoeveel ruimte heb je op dit moment in jouw tuin over? Ongeacht hoeveel ruimte dit is, kun je altijd wel een geschikt tuinhuisje vinden. Zo kun je kiezen voor een relatief compact tuinhuisje, terwijl je ook voor echt een fors tuinhuisje kunt kiezen. Als je nog voldoende ruimte over hebt, kun je er ook voor kiezen om een tuinhuisje met overkapping aan te schaffen. In dat geval kun je écht een heel leuk zitje in jouw tuin creëren.
Wil je graag een tuinhuisje aanschaffen? Houd er dan wel rekening mee dat je relatief diep in de buidel moet tasten. Zeker als je voor een groot en hoogwaardig tuinhuisje wilt gaan, moet je hier relatief veel geld voor betalen. Dit geld verdien je echter qua comfort, qua mogelijkheden en qua uitstraling weer terug. Je gaat met dank aan het tuinhuisje absoluut nóg meer van jouw tuinhuisje genieten. Voldoende reden dus om direct op zoek te gaan naar een geschikt tuinhuisje voor in jouw tuin!

Accessoire 2: een vuurtafel

Heb je in jouw tuin een leuk zitje gecreëerd? Heb je bijvoorbeeld voor een leuke loungebank in combinatie met lekkere loungestoelen gekozen? Dan ben je al een heel eind op weg. Je hebt immers al mogelijkheden om op een comfortabele manier te zitten. Als je dit zitje nog gezelliger wilt maken, is de aanschaf van een vuurtafel een aanrader. Een vuurtafel maakt het niet alleen gezelliger, maar ook een stuk aangenamer.
Wat een vuurtafel is? Nou, dat is eigenlijk een designtafel met daarin een elektronisch element. Dit element zorgt ervoor dat het vuur aangewakkerd kan worden; op die manier kan eigenlijk een nep vuurtje gecreëerd worden. Dit nep vuurtje brengt veel gezelligheid met zich mee. Zowel op figuurlijk als op letterlijk vlak, aangezien het heerlijk rustgevend is om naar de vlam te kijken. Ondertussen geniet je ook nog van de warmte die van de vlam af komt.
Indien je het regelmatig koud in jouw tuin hebt, is een vuurtafel dus ook interessant. Met dank aan deze fraaie tafel weet je het immers een stuk warmer in jouw tuin te maken. Juist dáárdoor ben je in staat om ook ’s avonds laat nog lekker tijd in jouw tuin door te brengen. Op een hele aangename manier welteverstaan.
Spreekt het principe van een vuurtafel jou wel aan? Dan ben je van harte welkom om ons aanbod van vuurtafels eens te bekijken. Wij bieden relatief veel soorten vuurtafels aan; de kans is dan ook groot dat je in ons aanbod de ideale vuurtafel kunt vinden. Bovendien is het voor jou een groot voordeel dat wij deze vuurtafels tegen scherpe prijzen aanbieden. Wat wens je nou nog meer?

Accessoire 3: een parasol

Wil je het graag zo aangenaam mogelijk voor jezelf in jouw tuin maken? Dan is de kans groot dat je voor bijvoorbeeld een loungeset gekozen hebt. Het is heerlijk om languit op een loungeset te liggen; je kunt op dat moment echt helemaal tot rust komen. Als je eenmaal langere tijd op jouw loungeset ligt, kan dit echter ook gevaarlijk gaan worden. Je kunt namelijk flink verbranden.
Het is dan ook van groot belang dat je jouw huid goed gaat beschermen tegen de felle zonnestralen. Dat doe je door je in te smeren met goede zonnebrandcrème, maar dit doe je ook door een goede parasol aan te schaffen. In onze ogen is een parasol eigenlijk een accessoire die in geen enkele tuin mag ontbreken.
Waarom niet? Omdat een parasol de felle zonnestralen perfect tegen weet te houden. Je kunt hierdoor op een aangename manier in jouw tuin tijd doorbrengen, zonder dat dit ten koste gaat van jouw huid en gezondheid. Bovendien is het wel zo prettig om tijd in de schaduw door te brengen. Met name als het buiten bijvoorbeeld 30 graden is, is het niet altijd even prettig om vol in de zon te liggen. Met dank aan een parasol weet je dit dus ook een stuk aangenamer voor jezelf te maken.
Als je voor een parasol kiest, weet je jouw tuin hier ook nog mee aan te kleden. De parasol heeft namelijk een toffe uitstraling en is ook vrij opvallend. Doordat een parasol vrij groot is, is het wel van belang om een parasol met de juiste uitstraling uit te kiezen. Check daarom goed het aanbod van de parasols en let bijvoorbeeld goed op de kleur van het parasoldoek. Door kritisch naar het huidige aanbod te kijken, kun je uiteindelijk de juiste keuze voor jezelf maken.
Als je een parasol aan wilt schaffen, ben je daarvoor bij ons zeker aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een divers aanbod van de beste parasols. Deze parasols voldoen aan de verwachtingen, zorgen voor een aangename situatie in de tuin en zien er ook nog eens tof uit. Check dus direct ons aanbod en ga gericht op zoek naar de beste parasol!

Accessoire 4: terrasverwarmer

Vind je het heerlijk om tot ’s avonds laat tijd in jouw tuin door te brengen? Vind je het alleen vervelend dat het in de avond flink af kan koelen? Dan is de aanschaf van een terrasverwarmer mogelijk een heel goed idee voor je. Met een terrasverwarmer weet je het namelijk een stukje warmer in jouw tuin te maken.
Hoe je dat doet? Heel simpel. Je zet of hangt de terrasverwarmer op de gewenste plek en kunt deze vervolgens op het gewenste moment aanzetten. Het verwarmingselement van de verwarmer komt in actie, waardoor het al snel een stukje warmer in jouw tuin wordt. Dit is niet alleen aangenaam, maar het wordt hierdoor ook een stuk gezelliger. Warmte brengt immers altijd een bepaald gevoel van gezelligheid met zich mee.
Als klap op de vuurpijl kun je hierdoor nóg meer van jouw tuin genieten. Dit doe je niet alleen intenser, maar dit doe je ook langer. Je kunt nu immers tot laat in de avond tijd in jouw tuin doorbrengen. Met alle dank aan de warmte die van de terrasverwarmer afkomt.
Ook is het fijn dat je uit meerdere terrasverwarmers kunt kiezen. Doordat je zoveel keuze hebt, kun je voor jezelf de juiste keuze gaan maken. Check direct ons aanbod, maak een geode vergelijking en hak de knoop door. Wij zijn ervan overtuigd dat je van de aanschaf van een terrasverwarmer géén spijt gaat krijgen.

Accessoire 5: rieten manden

Heb je al eens een kijkje in onze webshop genomen? Als je dat hebt gedaan, ben je mogelijk ook de categorie ‘rieten manden’ tegengekomen. Je zou denken dat dit niet de belangrijkste accessoire voor in een tuin is, maar daar zijn wij het niet mee eens. Wij zijn namelijk van mening dat dit één van de meest veelzijdige accessoires voor in een tuin is.
Wat je aan een rieten mand hebt? Nou, je kunt bijvoorbeeld een boompje of bloemen in de rieten mand stoppen. Ook kun je ervoor kiezen om de rieten mand als opbergruimte te gebruiken of puur als decoratiestuk. Juist het feit dat je zoveel kanten met een rieten mand op kunt, spreekt ons erg aan.
Tevens zijn wij van mening dat rieten manden in alle soorten tuinen passen. Je kunt bijvoorbeeld de rieten manden in een moderne tuin prima kwijt, maar dit geldt uiteraard ook voor een landelijke tuin. Eigenlijk past een rieten mand in elk soort tuin. Bovendien kun je ervoor kiezen om meerdere rieten manden in een tuin neer te zetten. Met meerdere rieten manden profiteer je van nóg meer voordelen.

Accessoire 6: tuinkussens

Heb je een gezellig zitje in jouw tuin gecreëerd? Dan kun je voor meerdere accessoires kiezen om dit zitje op een gezellige manier aan te kleden. Dat doe je bijvoorbeeld door de juist tuinkussens op jouw tuinmeubelen neer te leggen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld gekleurde kussens, maar je kunt ook voor basic kussens in bijvoorbeeld een zwarte of grijze tint gaan.
Het leuke van tuinkussens is dat deze kussens eigenlijk een dubbelfunctie hebben. Aan de ene kant zorgen de kussens uiteraard voor het gewenste comfort. Door op de kussens plaats te nemen, zit je immers lekker zacht en comfortabel. Aan de andere kant dragen de kussens ook bij aan de uitstraling van bijvoorbeeld een loungeset. Als je opeens ander gekleurde kussens op de loungeset neerlegt, krijgt de set een hele andere uitstraling.
Wil je graag direct van deze voordelen profiteren? Dan doe je er verstandig aan om direct naar ons aanbod van tuinkussens te kijken. Bij ons vind je namelijk de beste tuinkussens tegen de laagste prijzen. Bovendien kun je uit echt veel soorten tuinkussens kiezen; ook dat is één van de redenen waarom veel mensen hun tuinkussens bij AVH Outdoor kopen. Word jij de volgende?

Accessoire 7: een bijzettafeltje

Ja, het bijzettafeltje hebben we al eerder in dit artikel genoemd. Logisch ook, aangezien dit één van de meest handige accessoires is. Een bijzettafeltje neemt niet al te veel ruimte in beslag, waardoor je waarschijnlijk altijd wel een plekje in jouw tuin kunt vinden. Als je eenmaal het ideale plekje gevonden hebt, geniet je bij dat plekje van de nodige voordelen.
Zo is het een groot voordeel dat een bijzettafeltje een handige functie aanbiedt: je kunt alles op dit bijzettafeltje neerzetten of neer leggen. Zonder dat je daarvoor speciaal van bijvoorbeeld jouw loungeset af hoeft te komen. Daarnaast kun je ook allerlei decoratiestukken of kleine accessoires op het bijzettafeltje neer zetten.
Onder aan de streep is het gemak van een bijzettafeltje echt ideaal. Je kunt nóg meer van jouw tuinmeubelen genieten, puur door een klein bijzettafeltje in de buurt neer te zetten. Veel van onze klanten kiezen ervoor om dit tafeltje bijvoorbeeld bij de loungeset of tuinset neer te zetten. Wij begrijpen maar al te goed waarom. Je geniet van veel gemak. Je geniet van een fraaie uitstraling. En je geniet van de veelzijdige voordelen van een bijzettafeltje. Wat wens je nou nog meer?

Accessoire 8: een barbecue

Vind je het heerlijk om veel tijd in jouw tuin door te brengen? Dan is de aanschaf van een barbecue absoluut een aanrader. Dankzij een barbecue kun je heerlijk in jouw tuin maaltijden bereiden. Je geniet hierbij van het aangename zonnetje, van jouw fraaie tuin en van de mensen die zich ook in jouw tuin bevinden. Mogelijk ga je wel veel vrienden en familie uitnodigen op het moment dat jij de barbecue aan gaat zetten. Een barbecue zorgt hoe dan ook voor heel veel gezelligheid.
Daarbij is het ook nog een voordeel dat je uit meerdere soorten barbecues kunt kiezen. Je kunt voor een elektrische barbecue kiezen, maar je kunt ook prima voor een houtskoolbarbecue kiezen. Deze barbecues verschillen niet alleen op het gebied van samenstelling, maar ook qua smaak. Een houtskoolbarbecue bereidt het vlees immers op een hele andere manier dan een gasbarbecue. Je geniet hierdoor van echt heerlijk vlees, volledig afgestemd op jouw eigen smaakvoorkeuren.
Wil je het helemaal goed doen? Dan kun je er ook voor kiezen om een volledige buitenkeuken aan te schaffen. Ook dat is een ware aanrader, maar daarvoor moet je vaak wel iets dieper in de buidel tasten. Ook moet je in dat geval meer ruimte in jouw tuin vrijmaken.
De aanschaf van een barbecue of buitenkeuken is sowieso een aanrader. Geniet direct van lekkere maaltijden, van veel gezelligheid én van het heerlijke zonnetje. Check daarvoor ons aanbod en kies de gewenste barbecue of buitenkeuken aan!

Accessoire 9: een voetenbank

Heb je in jouw tuin een lekkere stoel of bank neergezet? Dan kun je op deze stoel of bank op een aangename manier zitten. Het is echter ook goed voor te stellen als je af en toe even languit wilt kunnen liggen. Om dát mogelijk te maken, is het advies om te kiezen voor een voetenbank. Een voetenbank zet je bijvoorbeeld voor de loungestoel neer, waarna je jouw voeten heerlijk op de voetenbank neer kunt leggen.
Heb je op bepaalde momenten een extra zitplek nodig? Ook dan komt de voetenbank prima van pas. Mensen die niet al te groot zijn, kunnen immers prima zittend plaatsnemen op de voetenbank. Je creëert hier dus een extra zitplaats mee, zonder daar al te veel moeite voor te doen.
Bijkomend voordeel: je kunt uit vrij veel soorten voetenbanken kiezen. Zo heb je de keus uit verschillende materiaalsoorten, verschillende afmetingen, verschillende kleurstellingen en verschillende vormen. Juist doordat het aanbod zo divers is, kun je altijd wel een geschikte voetenbank voor in jouw tuin vinden. Een voetenbank waar je ongetwijfeld veel plezier aan gaat beleven.
Overigens is een voetenbank ook nog een aanwinst voor de uitstraling van jouw tuin. Een voetenbank oogt namelijk fraai en zorgt eigenlijk voor een andere dimensie in jouw tuin. Je geniet dus niet alleen van veel gemak, maar ook van een nóg fraaiere uitstraling.

Accessoire 10: een beschermhoes

Heb je relatief veel geld uitgegeven aan nieuwe meubelen in jouw tuin? Dan wil je ongetwijfeld wel zo lang mogelijk van deze meubelen kunnen genieten. Dat is eigenlijk alleen mogelijk als je de meubelen goed beschermd. Met name in de winterperiode is dat van belang.
Om de meubelen goed te beschermen, is de aanschaf van een beschermhoes aan te raden. De beschermhoes zorgt voor de gewenste bescherming en verlengt echt de levensduur van de meubelen. Bijkomend voordeel is dat jouw meubelen lekker schoon blijven, waardoor je in het voorjaar ook weer direct van jouw tuinmeubelen kunt genieten. zonder dat je deze eerst uitgebreid schoon hoeft te maken.
Voor de verschillende meubelen vind je in ons aanbod speciale beschermhoezen. Deze hoezen zijn van de beste merken en beschermen jouw meubelen echt tot in perfectie. Je geniet hierdoor van een langere levensduur en van veel gemak. Je hoeft deze hoes bovendien maar één keer goed vast te spannen, waarna je hier maanden geen omkijken naar hebt. Ondertussen weet je gewoon dat jouw tuinmeubelen goed beschermd zijn. Ideaal dus; check ons aanbod en kies direct de gewenste beschermhoezen uit.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »