{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

Door Jasper, 9 mei 2019

Profiteer van loungesets met hoge kortingen!

Ben je voornemens om iets aan je tuin te gaan veranderen? Wens je daarbij fijne, mooie en kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen aan te schaffen? In dat geval ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Door AVH-Outdoor worden namelijk enkel en alleen tuinmeubelen met een hoge kwaliteit geleverd. Dergelijke tuinmeubelen hebben een lange levensduur, waardoor je optimaal van het tuinmeubilair kunt genieten. Dat klinkt prettig, niet waar?

Het zou daarbij nóg mooier zijn als de tuinmeubelen ook nog eens voor een mooi bedrag aangeschaft kunnen worden. Dat is ook zeker mogelijk bij AVH-Outdoor. Op het moment van schrijven leveren wij namelijk meerdere loungesets met ongelooflijke kortingen! Deze kortingen vind je bij meerdere loungesets terug. Je vindt hoe dan ook bij elke loungeset de beste kwaliteit terug. Dát is waar AVH-Outdoor voor staat. Voorbeelden hiervan zijn de Blakes hoek dining loungeset 4-delig, de Sabuga hoek loungeset 4-delig en de Sahara Gibson hoek loungeset 3-delig.

Met dergelijke loungesets kan je optimaal van je tuin genieten. Wij lichten de drie genoemde loungesets hieronder even in het kort toe.

Blakes hoek dining loungeset 4-delig

Deze vierdelige loungeset is uitermate geschikt om aan te dineren. Door de perfecte hoogte van de tafel én de loungeset is het mogelijk om op een comfortabele en prettige manier te eten. De tuinset heeft een hoekige vorm, waardoor je deze perfect in een hoek van je tuin kwijt kunt. De loungeset is vervaardigd van aluminium en kost momenteel € 739,00. De originele verkoopprijs is € 959,00.

Sabuga hoek loungeset 4-delig naturel rotan

Deze vierdelige loungeset is van het fraaie materiaal rotan vervaardigd. Hiermee krijgt de loungeset een houtachtige- en geweven uitstraling. Erg fraai! De loungeset wordt geleverd inclusief fraaie donker gekleurde kussens. Deze kussens bieden jou het gewenste comfort, aangezien deze erg zacht aanvoelen. De gehele loungeset is nu bij AVH-Outdoor voor een bedrag van € 1450,00 aan te schaffen.

Sahara Gibson hoek loungeset 3-delig.

Tot slot willen we deze driedelige hoek loungeset nog bespreken. Deze loungeset heeft een prachtige, klassieke en stijlvolle uitstraling. De antracieten kleur staat in elke tuin fraai; de loungeset zelf is van Wicker vervaardigd. Een fraai kenmerk zijn de kussenhoezen die makkelijk te wassen zijn; hierdoor heb je nooit last van vieze kussens! Deze loungeset is nu al voor een bedrag va € 549,00 bij AVH-Outdoor aan te schaffen!