{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Door Sanne, 5 juli 2021

5 redenen om nog dit jaar nieuwe tuinmeubelen te kopen

Ruim 25 graden. Meer dan 30 graden. En soms, heel soms meer dan 35 graden. Als je dergelijke temperaturen ziet staan, zou je wellicht niet direct aan Nederland denken. Nou, dat is dus wel het geval. Met name in de afgelopen zomers hebben we met ongekend hoge temperaturen te maken. De hittegolven volgen elkaar in hoog tempo op en eigenlijk worden voortdurend records verbroken.
Vind jij het – dankzij deze temperaturen – heerlijk om veel tijd in jouw tuin door te brengen? En wil jij daarbij nóg meer van jouw tuin en van het mooie leven gaan genieten? Dan is het interessant om je tuin eens van een make-over te voorzien. Door voor een compleet nieuwe inrichting te zorgen, kun je in de toekomst echt nog veel meer van de tuin gaan genieten.
Bij het inrichten van jouw tuin kun je je op verschillende elementen richten. Je kunt de bestrating opnieuw aan laten leggen, je kunt voor andere begroeiing kiezen en je kunt de gehele indeling van jouw tuin aanpassen. Verder is het ook nog mogelijk om andere meubelen en accessoires in jouw tuin neer te zetten.
Klinkt dat laatste bij jou als muziek in de oren? Dan ben je in dít artikel aan het juiste adres. In dit artikel bespreken wij namelijk waarom het ook voor jou interessant is om nieuwe tuinmeubelen te kopen. Neem het artikel op je gemakje door, laat je verrassen, laat je overtuigen en kom direct in actie.
Wil je – naar aanleiding van dit artikel – graag nieuwe tuinmeubelen kopen? Dan ben je daarvoor bij ons ook direct aan het juiste adres. Je vindt bij ons namelijk een divers aanbod van de beste tuinmeubelen. Deze meubelen zijn door de beste merken vervaardigd, voldoen aan alle wensen en zijn ook nog eens voordelig geprijsd. Wat wens je nog meer?

Reden 1: je creëert een nieuwe, fraaie uitstraling

Heb je in jouw tuin nog een oude tuintafel staan? Heb je in jouw tuin nog een vervallen loungeset staan? Of heb je in jouw tuin nog een tuinbankje staan die volledig weggeroest is? Als je dergelijke meubelen in jouw tuin hebt staan, is dit niet echt bevorderlijk voor de algehele uitstraling van jouw tuin. Nee, pas als je deze tuinmeubelen weet te vervangen, kun je voor een nieuwe, fraaie uitstraling zorgen. Een uitstraling waar je de komende jaren weer écht van kunt genieten.
Zodra je nieuwe tuinmeubelen in jouw tuin zet, valt dit direct op. Als je bijvoorbeeld bezoek krijgt, valt het oog van jouw bezoek direct op bijvoorbeeld jouw nieuwe tuintafel. Dat is op zich logisch, aangezien de nieuwe tuinmeubelen een prachtige uitstraling hebben. De vormgeving is geheel naar deze tijd, terwijl de meubelen er ook gelikt uit zien. Logisch, aangezien de meubelen volledig zijn.
Bijkomend voordeel: de nieuwe tuinmeubelen weten ook andere elementen in jouw tuin te versterken. Zo kun je met nieuwe tuinmeubelen mogelijk opeens dat ene oude bijzettafeltje een nieuw leven geven. Door gewoonweg met nieuwe tuinmeubelen te experimenteren, kun je de uitstraling geheel naar wens gaan maken.
Met andere woorden: het is absoluut aan te raden om iets aan de uitstraling van jouw tuin te doen. Die oude loungeset zit mogelijk nog lekker, maar is voor het oog absoluut niet een aanwinst in jouw tuin. Door een nieuwe loungeset in jouw tuin neer te zetten, kun je wel weer van het uitzicht in jouw tuin genieten. Als je ’s ochtends jouw tuin inloopt, geniet je eigenlijk direct van de fraaie meubelen. Vanaf dat moment begint eigenlijk pas het echte genieten; je gaat namelijk van nog véél meer voordelen genieten. Daarover lees je hieronder uiteraard meer!

Reden 2: je gaat van meer comfort genieten

Heb je enig idee waarom zoveel huishoudens voor nieuwe tuinmeubelen kiezen? De oorzaak hiervan is te vinden in het klimaat van de afgelopen jaren. Aangezien het in ons land steeds warmer is, is er meer mogelijkheden om van het heerlijke zonnetje te genieten. Je kunt hiervoor op vakantie gaan naar een kuuroord, maar je kunt ook van het zonnetje in jouw eigen tuin genieten.
Als je van het zonnetje in jouw eigen tuin wilt genieten, wil je dit uiteraard wel op een comfortabele manier doen. Nou, dat komt absoluut goed als je kiest voor nieuwe meubelen in jouw tuin. Met nieuwe tuinmeubelen kun je namelijk op een ongekend aangename en comfortabele manier tijd doorbrengen.
Hoe dit komt? Dit is met name te danken aan de ontwikkelingen in de afgelopen jaren. Fabrikanten hebben nu gewoonweg alle mogelijkheden om comfortabele meubelen op de markt te brengen. Ze gebruiken hier de juiste materialen voor én ze hebben beschikking over de juiste tuinkussens. Ook door die tuinkussens wordt het opeens een feestje om veel tijd in de tuin door te brengen.
Bijkomend voordeel: van de huidige tuinmeubelen kun je ook op een veelzijdige manier gebruik maken. Een typerend voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld de ligbedden. Je kunt heerlijk languit op een ligbed liggen, maar je kunt ook de rugleuning omhoog klappen. Als je daarvoor kiest, kun je ook op een aangename/comfortabele manier op het ligbed zitten. Hierbij geniet je – zoals je wellicht al verwacht had – van ongekend veel comfort.
Heb je nog oude tuinmeubelen in jouw tuin staan? Dan merk je mogelijk al dat de materialen enigszins beginnen te slijten. Dit zie je niet alleen aan de uitstraling terug, maar ook aan het comfort dat door de meubelen geboden wordt. Alleen dit is wat ons betreft al voldoende reden om voor nieuwe tuinmeubelen te kiezen.
Wil jij graag van meer comfort gaan genieten? Dan verwijzen wij je graag naar ons aanbod van tuinmeubelen. In ons aanbod vind je de beste tuinmeubelen; iets wat ook gepaard gaat met ongekend veel comfort. Indien je voor één van de meubelen uit ons aanbod kiest, ben je dus verzekerd van het gewenste comfort. Je kunt veel tijd op een aangename manier doorbrengen in jouw tuin. In het zonnetje. Genietend van de mensen om je heen. En genietend van de fraaie uitstraling van jouw tuin. Dat is alles wat je wilt toch?

Reden 3: je kunt een geheel nieuwe stijl in jouw tuin creëren

Bij het inrichten van jouw tuin moet je enkele belangrijke knopen doorhakken. Eén van deze knopen heeft betrekking op de stijl van jouw tuin. Ga je voor een moderne stijl? Of kies je toch voor een landelijke stijl? Of ga je toch liever voor een combinatie van de landelijke- en de moderne stijl? De keuze is volledig aan jou.
Hoe je überhaupt een dergelijke stijl kunt creëren? Dat doe je door de juiste meubelen in jouw tuin neer te zetten. Door nieuwe tuinmeubelen aan te schaffen, kun je een geheel nieuwe stijl creëren. Juist door een nieuwe stijl te creëren, kun je meer en meer van jouw nieuwe tuin gaan genieten.
In ons aanbod heb je de keuze uit behoorlijk veel soorten tuinmeubelen. Door een uitgebreide vergelijking in ons aanbod te maken, kun je een geheel nieuwe stijl te creëren. Daarvoor is het wel aan te raden om jouw wensen op een rijtje te zetten. Bepaal welke stijl je precies wilt creëren, bepaal van welk materiaal je wilt genieten en bepaal hoeveel geld je uit wilt geven. Aan de hand daarvan kun je de perfecte tuinmeubelen vinden.
Gaat jouw voorkeur uit naar een tuin met een moderne inrichting? Dan is het advies om te kiezen voor strakke tuinmeubelen. Dit zijn meubelen met een strakke vormgeving, met strak kleurgebruik en met strakke kleuren. In dit geval kies je dus niet voor een pimpelpaars ligbed, maar juist voor een donkergekleurd ligbed. Als je dat ligbed op jouw grote terrastegels zet, creëer je alvast een prachtig geheel. Die grote pot met daarin een palmboom maakt het geheel eigenlijk helemaal af.
Geef jij toch echt de voorkeur aan een landelijke uitstraling? Dan kun je het beste kiezen voor tuinmeubelen van natuurlijke materialen. Als we het over natuurlijke materialen hebben, hebben we het uiteraard over hout. Met hout kun je een prachtige en natuurlijke stijl in jouw tuin creëren. Bovendien is het aanbod van houten tuinmeubelen bijzonder divers; je kunt dus altijd wel een geschikt houten tuinmeubel voor in jouw tuin vinden.
Zo, je weet nu precies hoe je de stijl in jouw tuin aan kunt passen. Kom in actie, check ons aanbod, kies de gewenste tuinmeubelen uit en maak jouw tuin geheel naar wens. Het aanpassen van de stijl in jouw tuin is – met de juiste tuinmeubelen – absoluut niet lastig!

Reden 4: jouw tuinmeubelen zijn aan vervanging toe

Heeft jouw gave loungeset opeens allemaal roestvorming? Zijn de kleuren van jouw tuinbank compleet veranderd? Of ben je door één van de stoelen van jouw tuinset heen gezakt? Ook dit kunnen duidelijke signalen zijn dat het tijd is om jouw tuinmeubelen te vervangen.
Bij tuinmeubelen is het goed mogelijk dat je na verloop van tijd last van slijtage krijgt. Dit is te wijten aan het feit dat je van de meubelen gebruik maakt, terwijl de meubelen ook nog met de weersomstandigheden te maken hebben. Mede daarom is het belangrijk dat je de meubelen op een goede manier weet te onderhouden. Als je de meubelen níet op de goede manier onderhoudt, krijg je al snel met slijtage te maken. Door jouw tuinmeubelen wel op een goede manier te onderhouden, kun je de vorming van slijtage zoveel mogelijk uitstellen.
Uiteindelijk kom je wel op een punt uit. Een punt waarop de huidige tuinmeubelen gewoonweg niet meer van de gewenste kwaliteit zijn. In dát geval kun je het beste kiezen voor geheel nieuwe tuinmeubelen.
Weet je wat er gaat gebeuren als je nieuwe tuinmeubelen aanschaft? Dan start de gehele cyclus eigenlijk weer opnieuw. Dit betekent dat je weer vele jaren lang van jouw nieuwe tuinmeubelen kunt genieten. Je geniet hierbij van de nieuwe, fraaie uitstraling, maar ook van het comfort. Zoals we reeds hierboven al benoemd hebben, zijn de nieuwe meubelen gewoonweg beter dan de oudere varianten.
Merk je dat op de meubelen in jouw tuin aan slijtage onderhevig zijn? Beginnen mogelijk zelfs onderdelen af te breken? Of vind je dat de meubelen – op welke manier dan ook – niet meer aan de gewenste kwaliteit voldoen? Dan is dit een prima moment om op zoek te gaan naar nieuwe meubelen voor in jouw tuin!

Reden 5: het kopen van nieuwe meubelen is leuk

Ben je redelijk koopverslaafd? Vind je het leuk om nieuwe kleding te kopen? Vind je het leuk om nieuwe gadgets te kopen? Of vind je het leuk om jouw woning continu van een andere inrichting te voorzien? Als je op de laatste vraag ‘ja’ geantwoord hebt, is het wellicht leuk om ook jouw tuin eens van een andere inrichting te voorzien.
In onze ogen is het kopen van nieuwe meubelen bijzonder leuk. Je bent bezig met het maken van leuke vergelijkingen, terwijl je sowieso al blij wordt van het uitgebreide aanbod. Bovendien kun je tuinmeubelen gaan zoeken die volledig aan jouw wensen voldoen. Met andere woorden: het kopen van nieuwe tuinmeubelen geeft echt een voldaan gevoel. Het klopt dat nieuwe tuinmeubelen ook (veel) geld kosten, maar dat ben je over een halfjaar wel weer vergeten. Het plezier dat je aan de meubelen beleeft, ben je over een halfjaar zeker nóg niet vergeten!
Wij raden je daarom ook echt aan op zoek te gaan naar nieuwe tuinmeubelen. De zoektocht is leuk, waarna je van nog veel meer voordelen kunt genieten. Zodra je de gewenste meubelen hebt gekocht, ga je eigenlijk van alle hierboven genoemde voordelen genieten. Je geniet van een fraaie uitstraling, van een lange levensduur en van het gewenste comfort. Ondertussen heb je ook nog een voldaan gevoel, omdat je de perfecte meubelen voor in jouw tuin gekocht hebt.
Heb je enig idee hoe je de beste meubelen voor in jouw tuin kunt kopen? Wij helpen je hier graag een handje mee op weg! In het restant van dit artikel vind je namelijk handige tips voor het uitkiezen van de beste meubelen.

Hoe kun je nieuwe tuinmeubelen uitkiezen?

Wil jij graag van alle hierboven genoemde voordelen gaan profiteren? Wil jij ook graag van de nieuwe, fraaie uitstraling van jouw tuin gaan genieten? En wil jij afscheid gaan nemen van jouw oude tuinmeubelen? In dat geval is het advies om zo snel mogelijk in actie te komen.
Wij weten als geen ander dat het vinden van tuinmeubelen geen gemakkelijke klus is. Om je hier een handje mee te helpen, hebben wij enkele belangrijke tips voor je op een rijtje gezet. Volg deze tips op en vind daarmee de perfecte meubelen voor in jouw tuin.

Tip 1: bepaal de stijl

Ten eerste is het belangrijk om goed na te denken over de stijl van jouw tuin. Wil je nou een moderne stijl hebben? Of ga je toch echt voor de landelijke stijl? Uiteraard is het ook nog mogelijk om voor een combinatie te kiezen. Het belangrijkste is dat je in ieder geval een keuze maakt. Door een keuze te maken, kun je immers de eerste stappen gaan zetten naar de gewenste stijl.
Aan de hand van deze keuze kun je gericht gaan zoeken. Gericht gaan zoeken naar de bijpassende meubelen. Zo kies je in een moderne tuin voor strakke tuinmeubelen, terwijl je in een landelijke tuin juist voor natuurlijke materialen kiest.

Tip 2: bepaal jouw budget

Heb je interesse om nieuwe tuinmeubelen aan te schaffen? En wil je graag van een lange levensduur, veel comfort en veel gemak gaan genieten? In dat geval is ons advies om alvast voor jezelf jouw maximale budget vast te stellen.
Waarom? Omdat je het bij tuinmeubelen zo gek kunt maken als je zelf maar wilt. Je kunt ongekend veel geld uit gaan geven, terwijl je het ook allemaal betaalbaar kunt houden. Dat laatste moet het sowieso blijven, dus stel voor jezelf een maximum budget vast. Binnen dit maximale budget kun je vervolgens gericht op zoek gaan naar de beste tuinmeubelen.
Overigens ben je voor voordelige meubelen bij ons sowieso aan het juiste adres. Je vindt bij ons niet alleen heel veel tuinmeubelen, maar ook heel veel betaalbare meubelen. Wij doen er eigenlijk alles aan om de prijzen zo laag mogelijk voor jou te houden!

Tip 3: ga niet over één nacht ijs

Als je nieuwe tuinmeubelen aan gaat schaffen, ga je een bepaalde investering doen. Bovendien wil je de specifieke meubelen om een bepaalde reden aanschaffen. Dit heeft mogelijk te maken met jouw wensen of met de stijl die je wilt creëren. Het lastige hierbij is echter dat je heel veel kanten op kunt.
Ons advies is dan ook als volgt: ga niet over één nacht ijs. Zet echt goed jouw wensen op een rijtje en maak vervolgens een uitgebreide vergelijking. Slaap er vervolgens nog een paar nachtjes over, zodat je écht de juiste keuze gaat maken!

Tip 4: zet jouw wensen goed op een rijtje

Waar wil je de nieuwe tuinmeubelen voor gebruiken? Waar wil je de nieuwe tuinmeubelen precies neerzetten? Aan welke eigenschappen moeten de nieuwe tuinmeubelen bezitten? En hoeveel geld wil je aan de nieuwe tuinmeubelen uitgeven? Dit zijn stuk voor stuk vragen waar je voor jezelf een passend antwoord op moet zien te vinden.
Met andere woorden: het advies is om jouw wensen echt goed op een rijtje te zetten. Door jouw wensen op een rijtje te zetten, kun je alvast richting geven aan jouw zoektocht. Sommige soorten meubelen vallen direct af, terwijl andere meubelen juist wel aansluiten op jouw wensen. Je kunt hiermee jouw zoektocht een stuk makkelijker laten verlopen, terwijl je uiteindelijk ook de perfecte keuze kunt maken!

Tip 5: koop je tuinmeubelen bij ons

Tot slot raden wij je het volgende aan: koop je nieuwe tuinmeubelen bij ons. Je geniet bij ons van een uitgebreid aanbod, van een snelle webshop, van een handige webshop, van het juiste advies én van hele scherpe prijzen. Check direct ons aanbod, volg de hierboven genoemde tips op en geniet snel van jouw nieuwe tuinmeubelen. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, zijn er in ieder geval voldoende redenen om direct nieuwe meubelen aan te schaffen. Veel plezier met jouw nieuwe tuinmeubelen!