Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Boomstamtafel 250x90xH77,5 cm - bladdikte 8 cm

14% sale
AVH-Collectie Boomstamtafel 250x90xH77,5 cm - bladdikte 8 cm

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Eten in de tuin met familie en vrienden kan fantastisch met deze natuurlijke en robuuste boomstamtafel van het merk AVH-Outdoor.   Wij laten de tafels maken in het tropische Indonesië. Elke tafel is uniek omdat het een massief stuk boomstam is. Dit betekend dat het blad uit 1 geheel bestaat. Wij maken geen gebruik van 2 delen die verlijmd zijn....
Eten in de tuin met familie en vrienden kan fantastisch met deze natuurlijke en robuuste boomstamtafel van het merk AVH-Outdoor.
 
Wij laten de tafels maken in het tropische Indonesië. Elke tafel is uniek omdat het een massief stuk boomstam is. Dit betekend dat het blad uit 1 geheel bestaat. Wij maken geen gebruik van 2 delen die verlijmd zijn. Dit zorgt er voor dat het super stevig is, maar ook een prachtige uitstraling geeft. Door het massieve blad, van maar liefst 10 cm oogt de tafel erg robuust. De tafels zijn gemaakt van Trembasi hout, dit is een snelgroeiende hardhout soort. Wij verkopen meerdere maten in boomstamtafels. Ze zijn zowel voor binnen en buiten geschikt.
 
Door de jaren heen zal de tafel nog mooier worden, dit komt omdat hout leeft. Hierdoor kunnen krimpscheurtjes ontstaan. De tafels zijn altijd uniek en heeft de contouren van de boom.
 
Wij adviseren de tafels te behandelen met de SUNS Shine Wood Protector met nanotechnologie. Je brengt een transparant middel op de tafel aan, hierdoor zal de tafel minder snel vergrijzen. Het is ook een extra bescherming tegen vlekjes. 
 
Wij laten de boomstam tafels bij je bezorgen op de plek van bestemming. Omdat vrijwel alle boomstam tafels echte zwaargewichten zijn dien je rekening houden met de volgende punten:
 
– Wij bezorgen met een chauffeur, hij plaatst de tafel op de door jou aangewezen plek. Deze dient ruim bereikbaar te zijn. – toegangsroute moet min 75cm breed zijn, Vanaf de bezorgauto is de route naar jouw terras verhard (géén grind) en gelijkvloers (geen trappen) een enkele drempel van max 15 cm is toegestaan. 
 • Hoogwaardig trembesi hout.
 • Iedere tafel is uniek.
 • Gratis thuisbezorgd!

Productspecificaties

Artikelnummer
EX106101814
SKU
EX106101814
EAN
0659424218838

Reviews

5 / 5Based on 4 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: L. Stolwijk op 4 Juni 2024
  Keurig netjes en vriendelijk geholpen in de winkel met het kiezen van deze prachtige tafel. De bezorger was keurig optijd, vriendelijk en behulpzaam. Ik had gevraagd om even van te voren te bellen. Werd keurig gedaan!
 • 5 / 5
  Gepost door: Ruelens Eric-Falagiarda Nelly op 30 Januari 2022
  Prachtig product
 • 5 / 5
  Gepost door: Nellie op 22 Mei 2021
  Wij hebben deze online besteld
  Super mooie tafel nog mooier als we dachten
  Fijne email contact
  Geweldige bezorging vriendelijke en meedenkend
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Boomstamtafel 250x90xH77,5 cm - bladdikte 8 cm
AVH-CollectieBoomstamtafel 250x90xH77,5 cm - bladdikte 8 cm

Deliverytime

€1.399,00€1.199,00 Incl. btw