0
0

AVH-Collectie Boomstamtafel 400x120xH77,5 cm - bladdikte 10 cm geschoord

28% sale
AVH-Collectie Boomstamtafel 400x120xH77,5 cm - bladdikte 10 cm geschoord

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Relaxen en eten in de tuin gaat natuurlijk het beste bij een mooie boomstamtafel uit de AVH-Collectie. Wij laten de tafels maken in het tropische Indonesië. Elke tafel is uniek omdat het een massief stuk boomstam is. Dit betekend dat het blad uit 1 geheel bestaat. Wij maken geen gebruik van 2 delen die verlijmd zijn. Dit zorgt er voor dat het sup...

Relaxen en eten in de tuin gaat natuurlijk het beste bij een mooie boomstamtafel uit de AVH-Collectie.

Wij laten de tafels maken in het tropische Indonesië. Elke tafel is uniek omdat het een massief stuk boomstam is. Dit betekend dat het blad uit 1 geheel bestaat. Wij maken geen gebruik van 2 delen die verlijmd zijn. Dit zorgt er voor dat het super stevig is, maar ook een prachtige uitstraling geeft. Door het massieve blad, van maar liefst 10 cm oogt de tafel erg robuust. De tafels zijn gemaakt van Trembasi hout, dit is een snelgroeiende hardhout soort. Wij verkopen meerdere maten in boomstamtafels. Ze zijn zowel voor binnen en buiten geschikt.

Door de jaren heen zal de tafel nog mooier worden, dit komt omdat hout leeft. Hierdoor kunnen krimpscheurtjes ontstaan. De tafels zijn altijd uniek en heeft de contouren van de boom.

Wij adviseren de tafels te behandelen met de SUNS Shine Wood Protector met nanotechnologie. Je brengt een transparant middel op de tafel aan, hierdoor zal de tafel minder snel vergrijzen. Het is ook een extra bescherming tegen vlekjes. 

Wij laten de boomstamtafels bij je bezorgen op de plek van bestemming. Omdat onze boomstam tafels echte zwaargewichten zijn dien je rekening houden met de volgende punten:

– Wij bezorgen met één chauffeur, hij plaatst de tafel op de door je aangewezen plek. Deze dient ruim bereikbaar te zijn. – toegangsroute moet min 75cm breed zijn, Vanaf de bezorgauto is de route naar jouw terras verhard (géén grind) en gelijkvloers (geen trappen) een enkele drempel van max 15 cm is toegestaan. 

  • Hoogwaardig trembesi hout.
  • Iedere tafel is uniek.
  • Gratis thuisbezorgd!

Productspecificaties

Artikelnummer
EX101976372
SKU
EX101976372
EAN
0659424214038

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Boomstamtafel 400x120xH77,5 cm - bladdikte 10 cm geschoord
AVH-CollectieBoomstamtafel 400x120xH77,5 cm - bladdikte 10 cm geschoord

Deliverytime

€3.999,00€2.899,00 Incl. btw