Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Cairo dining tuintafel 70 cm rond teakhout

50% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De Cairo tuintafel is gemaakt van hoogwaardig teakhout. Het design van de tafel is erg bijzonder. De bovenkant van het blad is het hout in een mooi verband gelegd. Het frame van de tafel is een kruispoot. Deze poot is zo smal mogelijk gehouden zodat u goed uw benen onder de tafel kwijt kunt. Wij gebruiken enkel kernhout van de boom. Dit zijn de h...

De Cairo tuintafel is gemaakt van hoogwaardig teakhout. Het design van de tafel is erg bijzonder. De bovenkant van het blad is het hout in een mooi verband gelegd. 
Het frame van de tafel is een kruispoot. Deze poot is zo smal mogelijk gehouden zodat u goed uw benen onder de tafel kwijt kunt. 

Wij gebruiken enkel kernhout van de boom. Dit zijn de hardste en oudste delen van de boom. Dit hout heeft de gradatie grade A en heeft het V-Legal keurmerk. Dit houdt in dat al het hout gecontroleerd wordt op de legale herkomst voordat het Indonesië verlaat.

De meeste aanbieders gebruiken vaak  grade B of grade C teakhout. Grade B of C hout bevat veel spinthout, dat veel jonger en zwakker hout is. Dit kan je zien omdat in dat hout veel witte stukken te zien zijn. Vaak brengen andere aanbieders hierdoor een lak aan op het teakhout om dit te verbloemen. Ons teak is naturel en onbehandeld. Hierdoor kunt u goed zien dat er elke donker en kernhout gebruikt is. Dit hout bevat ook de meeste natuurlijke vetten en harsen. Ons teak gaat daardoor ook veel langer mee.

Het teakhout is gemaakt van massieve planken uit één stuk. Dus de tafel is niet gelamineerd en bestaan niet uit samengestelde planken. Dit maakt onze banken sterk en zal hierdoor minder gaan werken.

De Afmetingen van de tafel zijn:
Diameter: 70 cm 
Hoogte 76 cm

Wij geven 2 jaar garantie op de Cairo tuintafel. 

Productspecificaties

Artikelnummer
EXCA3038
SKU
EXCA3038
EAN
0659424246817

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Cairo dining tuintafel 70 cm rond teakhout
AVH-CollectieCairo dining tuintafel 70 cm rond teakhout

Deliverytime

€599,00€299,00 Incl. btw