Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Cosi Fires Cosi inbouwbrander vierkant

13% sale
Cosi Fires Cosi inbouwbrander vierkant
Productomschrijving
Cosiburner, eenvoudig in gebruik De Cosiburners zijn heel eenvoudig in gebruik, het bedieningspaneel zit aan de onderzijde van de inbouwbranders. Elke Cosi fires is voorzien van een elektronische ontsteking welke werkt op een batterij. Duw de bedieningsknop in en de Cosi inbouwbrander begint te ontsteken, draai daarnaast de knop naar rechts...

Cosiburner, eenvoudig in gebruik

De Cosiburners zijn heel eenvoudig in gebruik, het bedieningspaneel zit aan de onderzijde van de inbouwbranders. Elke Cosi fires is voorzien van een elektronische ontsteking welke werkt op een batterij. Duw de bedieningsknop in en de Cosi inbouwbrander begint te ontsteken, draai daarnaast de knop naar rechts om de gastoevoer te openen, de Cosi ontsteekt zich nu vanzelf. Houdt de bedieningsknop 10 seconde vast en het vuur blijft branden, tijd om te genieten!

Wilt u de Cosiburner weer doven, draai de bedieningsknop terug naar beginpunt, het gas is nu afgesloten en de vlam dooft zichzelf. Draai altijd na gebruik ook de gasfles dicht, laat de Cosiburner afkoelen en plaatst de afdekplaat over de Cosiburner.

Afmeting van deze inbouwbrander: 40x40x16,5 cm.

Productspecificaties

Artikelnummer
CF5957550
SKU
CF5957550
EAN
8712757394005

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

Cosi Fires Cosi inbouwbrander vierkant
Cosi FiresCosi inbouwbrander vierkant

Deliverytime

€399,00€349,00 Incl. btw