Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Cosi Fires Cosiloft 100 frame aluminium zwart - top teak Cosi fires

19% sale
Productomschrijving
De Cosiloft 100 lounge table is een prachtige loungetafel welke je helemaal naar jouw smaak kan samenstellen. Deze nieuwe collectie van Cosi is een evolutie in de vuurtafels. De Cosiloft beschikt over een mooi, opengewerkt aluminium frame met een tafelblad naar eigen keuze. Er zijn drie verschillende tafelbladen verkrijgbaar: grijs, zwart en teak....

De Cosiloft 100 lounge table is een prachtige loungetafel welke je helemaal naar jouw smaak kan samenstellen. Deze nieuwe collectie van Cosi is een evolutie in de vuurtafels.

De Cosiloft beschikt over een mooi, opengewerkt aluminium frame met een tafelblad naar eigen keuze. Er zijn drie verschillende tafelbladen verkrijgbaar: grijs, zwart en teak. Het frame is in twee kleuren beschikbaar: wit voor een moderne look of zwart voor een industriële stijl. Ondanks zijn mooie loungetafel hoogte past er in de Cosiloft 100 zelfs een 5 kg gasfles. Deze zit goed verwerkt in het pure design van de Cosiloft tafel.

Bij iedere Cosiloft wordt een afdekplaat voor de brander meegeleverd. Heb je de haard niet aanstaan, dan kan je op deze manier toch gebruik maken van het totale tafeloppervlak. Geniet van het samenzijn met familie en vrienden!

SPECIFICATIES

Afmeting:100x100x47 cm (lxbxh)
Kleur frame:black
Brandstof:propaangas
Brandstofverbruik:max. 608 gram per uur
Warmtecapaciteit:9 kW
Materiaal:aluminium of teak
Inclusief:30 mBar regelaar met gasslang, keramische houtblokken, lavastenen en afdekplaat

Productspecificaties

Artikelnummer
CF5957860
SKU
CF5957860
EAN
8712757455317

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Christiaan Rila op 25 Augustus 2021
    Prachtige tafel met een heerlijke sfeer voor de nazomeravonden. De haard geeft een berg warmte af en de sfeer van het wapperde vlammetje is top. Gelijk een beschermhoes erbij gekocht, maar wat blijkt, de teak-werkblad mag je h...
    Prachtige tafel met een heerlijke sfeer voor de nazomeravonden. De haard geeft een berg warmte af en de sfeer van het wapperde vlammetje is top. Gelijk een beschermhoes erbij gekocht, maar wat blijkt, de teak-werkblad mag je helemaal niet afdekken (was ons niet verteld, maar stond wel in het boekje). Ook de glazen vierkant voor op de tafel is een aanrader.
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

Cosi Fires Cosiloft 100 frame aluminium zwart - top teak Cosi fires
Cosi FiresCosiloft 100 frame aluminium zwart - top teak Cosi fires

Deliverytime

€1.199,00€975,00 Incl. btw