Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Ellen en Jaap kinderset teak

16% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Op zoek naar een mooie teakset voor uw kinderen of kleinkinderen? Wellicht is deze set interessant voor u! De Ellen en Jaap set is gemaakt van hoogwaardig teakhout. Wij gebruiken enkel kernhout van de boom. Dit zijn de hardste en oudste delen van de boom. Dit hout heeft de gradatie grade A en heeft het V-Legal keurmerk. Dit houdt in dat al het hou...

Op zoek naar een mooie teakset voor uw kinderen of kleinkinderen? Wellicht is deze set interessant voor u!

De Ellen en Jaap set is gemaakt van hoogwaardig teakhout. Wij gebruiken enkel kernhout van de boom. Dit zijn de hardste en oudste delen van de boom. Dit hout heeft de gradatie grade A en heeft het V-Legal keurmerk. Dit houdt in dat al het hout gecontroleerd wordt op de legale herkomst voordat het Indonesië verlaat.

De meeste aanbieders gebruiken vaak  grade B of grade C teakhout. Grade B of C hout bevat veel spinthout, dat veel jonger en zwakker hout is. Dit kan je zien omdat in dat hout veel witte stukken te zien zijn. Vaak brengen andere aanbieders hierdoor een lak aan op het teakhout om dit te verbloemen. Ons teak is naturel en onbehandeld. Hierdoor kunt u goed zien dat er elke donker en kernhout gebruikt is. Dit hout bevat ook de meeste natuurlijke vetten en harsen. Ons teak gaat daardoor ook veel langer mee.

Het teakhout in onze teakmeubelen zijn gemaakt van massieve planken uit één stuk. Dus de banken zijn niet gelamineerd en bestaan niet uit samengestelde planken. Dit maakt onze meubels sterk en zal hierdoor minder gaan werken.

De set wordt in zijn geheel thuis geleverd. Hij is in Indonesië al in elkaar gezet doormiddel van verlijmen en pen-en-gat verbindingen. De meeste stoelen en tafels zijn vaak bouwpakketten die in elkaar geschroefd moeten worden. De punten waarop de banken geschroefd zijn zullen altijd zwakke punten blijven. Omdat onze meubels al uit één geheel bestaan zal hij langer meegaan.

De Ellen en Jaap kinderset bestaat uit:
2 x teak kinderstel
1 x teak tafel

Wij geven 2 jaar garantie op de set. 

Productspecificaties

Artikelnummer
EXEL2853
SKU
EXEL2853
EAN
0659424246022
Kleur
Bruin

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Ellen en Jaap kinderset teak
AVH-CollectieEllen en Jaap kinderset teak

Deliverytime

€449,00€379,00 Incl. btw