Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Fabri middenelement aluminium wit

60% sale
AVH-Collectie Fabri middenelement aluminium wit
Productomschrijving
Breid de Fabri set gemakkelijk uit door er een middenelement tussen te plaatsen. Een middenelement is een extra zitting die er voor zorgt dat je jouw loungeset eenvoudig kunt vergroten. Daarnaast biedt een middenelement nog meer mogelijkheden. Een middenelement zou je kunnen zien als een extra stoel. Wanneer je deze tussen de bank plaatst breid je ...

Breid de Fabri set gemakkelijk uit door er een middenelement tussen te plaatsen. Een middenelement is een extra zitting die er voor zorgt dat je jouw loungeset eenvoudig kunt vergroten. Daarnaast biedt een middenelement nog meer mogelijkheden. Een middenelement zou je kunnen zien als een extra stoel. Wanneer je deze tussen de bank plaatst breid je de set uit met een zitting. maar wanneer je het middenelement los plaatst heb je een stoel zonder leuningen. Op die manier ben je dus flexibel hoe jij de zitplaatsen verdeelt over je terras.

Doordat de Fabri beschikt over een los hoekelement kun je het middenelement aan weerskanten van het hoekelement plaatsen waardoor je zelf kunt bepalen of je een linker of een rechter hoek wil creëren. 

Het frame is gemaakt van gepoedercoat aluminium en is dus zeer weerbestendig. 

Op dit product heb je twee jaar garantie! 

Productspecificaties

Artikelnummer
YOYQS1879-4
SKU
YOYQS1879-4
EAN
0659424216827
Kleur
Wit

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Fabri middenelement aluminium wit
AVH-CollectieFabri middenelement aluminium wit

Deliverytime

€249,00€99,00 Incl. btw