Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Platinum Icon zweefparasol 400x300 cm oak mast faded black

10% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Deze Icon parasol van het merk Platinum heeft een zeer chique uitstraling. De mast van deze Icon parasol heeft een Oak look. Dat betekent een hout uitstraling. De mast is echter niet van hout, het betreft slechts een aangeplakte laag, die de sfeer van hout afgeeft.  De functionaliteit/kwaliteit De parasol is 360 graden rond te draaien en kantelb...

Deze Icon parasol van het merk Platinum heeft een zeer chique uitstraling. De mast van deze Icon parasol heeft een Oak look. Dat betekent een hout uitstraling. De mast is echter niet van hout, het betreft slechts een aangeplakte laag, die de sfeer van hout afgeeft. 

De functionaliteit/kwaliteit

De parasol is 360 graden rond te draaien en kantelbaar. Hierdoor kun je dus een groot oppervlak van je tuin voorzien van schaduw. De kantelfunctie komt goed van past wanneer de zon laagstaat. De kantelfunctie is tevens nodig om de parasol in te kunnen klappen. 

Deze parasol is van zeer hoge kwaliteit. Het doek is 100% van Spuncrylic, 240 grams/m2, tot in de kern gekleurde vezel, lichtechtheid 7, UPF 50+, water- en vuilafstotend. Optimale bescherming tegen UV stralen.

De stof van een parasol verkleurt met de tijd wanneer deze permanent wordt blootgesteld aan de zon. Hoe snel en hoeveel hangt af van de kwaliteit van de stof. Platinum biedt stoffen aan in de klassen 1 t/m 4. Bij een hogere stofklasse is de lichtechtheid beter met als gevolg een langere periode tot eerst merkbare verkleuring. De Icon parasol is uitgerust met stofklasse 4. Stofklasse 4 vertoont initiële kleurveranderingen na ongeveer 350 dagen direct zonlicht. Wij adviseren u bij niet-gebruik van een parasol altijd een beschermhoes te gebruiken om de levensduur van uw parasol te verlengen.

Alle parasols bieden bescherming tegen de zon, maar niet alle parasols bieden bescherming tegen UV straling. Platinum parasoldoeken bieden een hoge bescherming met een UPF klasse tot 50+ op een schaal van 15 tot 50+.

Aanvullend

Het is raadzaam om de parasol af te dekken met een hoes, hierdoor voorkom je dat het meeste vuil op de parasol terecht komt. Wij verkopen hoezen van Aerocover, deze zijn ademend en zorgen er op die manier voor dat je parasol altijd is beschermd tegen de weersinvloeden en vuiligheid. 's Winters is het goed om de parasol binnen op te slaan, dit zal de levensduur aanzienlijk verlengen. Dat is heel eenvoudig te realiseren daar de parasol gemakkelijk is te demonteren. De voet kan natuurlijk wel zomer en winter buiten blijven staan. 

Bezorging

Bezorging is bij AVH-Outdoor Tuinmeubelen bij de prijs inbegrepen. Dit houdt in dat je de parasol in je tuin geleverd krijgt in de verpakking. Indien je wenst dat wij hem voor je in elkaar zetten en uitpakken, dan kun je gebruik maken van onze ''montagelevering - extra gemak & geen afval'' service. 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
PL7074P
SKU
PL7074P
EAN
8720039160644

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

Platinum Icon zweefparasol 400x300 cm oak mast faded black
PlatinumIcon zweefparasol 400x300 cm oak mast faded black

Deliverytime

€1.699,00€1.529,00 Incl. btw