0
0

AVH-Collectie Nancy New Delhi dining tuinset uitschuifbaar 204-264x103xH74,5 cm 7 delig aluminium

16% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Nancy dining tuinstoel  De Nancy dining tuinstoel is een tijdloze aluminium tuinstoel. De Nancy dining stoel is geschikt om aan een tafel te dineren. Maar hij kan ook dienen als bijvoorbeeld een balkonstoel. De Nancy stoel is zeer praktisch in gebruik. Er is namelijk gebruik gemaakt van lichte materialen. Hierdoor is de stoel makkelijk verplaats...

Nancy dining tuinstoel 

De Nancy dining tuinstoel is een tijdloze aluminium tuinstoel. De Nancy dining stoel is geschikt om aan een tafel te dineren. Maar hij kan ook dienen als bijvoorbeeld een balkonstoel. 

De Nancy stoel is zeer praktisch in gebruik. Er is namelijk gebruik gemaakt van lichte materialen. Hierdoor is de stoel makkelijk verplaatsbaar. Het frame is gemaakt van gepoedercoat aluminium. In het frame is op de zitting en de rugleuning van de stoel textileen verwerkt. Dit is een kunststof soort met een open structuur. Als de stoel in de regen staat zal de regen door de gaten van het textileen heen gaan waardoor de stoel snel droog is. 

In de winter de stoel opbergen? Daar is ook over nagedacht. De Nancy stoel is namelijk stapelbaar. Omdat ze niet zwaar zijn kan iedereen ze eenvoudig opstapelen. Aan de onderkant van de zitting zitten siliconen afstandhouders zodat de stoel niet beschadigd als hij opgestapeld staat. 

De Nancy dining tuinstoel is uitgevoerd in een luxe antraciet kleur. Hierdoor past de stoel in bijna elk exterieur. 

Het textileen zorgt voor een beetje vering in het zitvlak en het ruggedeelte. Ook is het zitvlak al voorgevormd. Het textileen is dubbel bevestigd om de stoel. De Nancy stoel is voorzien van all weather vulling. Hierdoor zit je zachter op de stoel. U heeft dus geen kussen nodig in de stoel. 

Wij leveren de stoel gemonteerd bij u thuis. De stoelen worden op een stapel geleverd in het karton. U hoeft verder niks te monteren. 

New Delhi uitschuifbare tafel 

Nieuw in onze collectie is de New Delhi uitschuifbare tafel. De tafel kan van 204 cm tot 264 cm verlengt worden. Als je aan het blad trekt, trek je het blad uit elkaar. Uit het midden komt vanzelf het blad te voorschijn. Je hoeft verder niks om te klappen, alles gaat automatisch! Voor het inklappen hoef je enkel een klein beetje aan het blad te trekken, het tussendeel verdwijnt automatisch naar beneden en daarna duw je het blad weer naar elkaar toe.

De New Delhi tafel is een strakke tuintafel geschikt voor elke tuin. De tuintafel heeft een sterk aluminium frame. Dit frame is gepoedercoat in de kleur antraciet. Het tafelblad is gemaakt van keramische platen. Deze platen zitten vastgemaakt aan het blad waardoor de tafel één geheel is. 

Het mooie van het blad is dat het geen effen kleur is maar dat er wat vegen doorheen lopen. Het lijkt een beetje op een houtreliëf. Dit maakt dat de New Delhi een wat warmere uitstraling krijgt. 
Het grote voordeel van de New delhi tafel is natuurlijk dat hij onderhoudsvrij is. Het keramische tafelblad kan tegen hete voorwerpen, tegen vocht en zal bijna niet verkleuren door de zon. 
Ideaal voor buiten dus!

De afmeting van de New Delhi tafel is 204-264x103xH74,5 cm. Hierdoor kunnen er gemakkelijk 8 mensen om de tafel zitten. Het mooie onderstel met kruispoten zorgt voor een robuuste uitstraling.
Er zijn nog meer soorten New Delhi tafels in onze collectie. 

Onderhoud

De Nancy tuinset heeft weinig onderhoud nodig. Wel adviseren wij om de tuinset in de winter af te dekken met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn ademend en laten condensvorming door. 

Levering

Wij leveren de tuinset bij u thuis in de tuin. De chauffeur zal de tuintafel achter in uw tuin brengen in dozen. Als u wilt dat hij alles uitpakt, monteert en het afvalmateriaal weer meeneemt kunt u voor de montagelevering kiezen. 

De Nancy tuinset bestaat uit:
1 x New Delhi uitschuifbare tafel van 204-264x103xH74,5 cm met een keramisch blad
6 x Nancy stapelbare dining tuinstoelen 

De afmetingen van de Nancy dining tuinstoel:
Breedte: 55,5 cm 
Diepte: 60 cm
Hoogte: 83 cm

Wij geven 2 jaar garantie op de Nancy tuinset. 

Productspecificaties

Artikelnummer
ALNA130474068
SKU
ALNA130474068
EAN
0659424245551

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Nancy New Delhi dining tuinset uitschuifbaar 204-264x103xH74,5 cm 7 delig  aluminium
AVH-CollectieNancy New Delhi dining tuinset uitschuifbaar 204-264x103xH74,5 cm 7 delig aluminium

Deliverytime

€1.899,00€1.589,00 Incl. btw