Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie New Delhi dining tuintafel 220x100xH74 cm antraciet

13% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De New Delhi tafel is een strakke tuintafel geschikt voor elke tuin. De tuintafel heeft een sterk aluminium frame. Dit frame is gepoedercoat in de kleur antraciet. Het tafelblad is gemaakt van keramische platen. Deze platen zitten vastgemaakt aan het blad waardoor de tafel één geheel is.  Het mooie van het blad is dat het geen effen kleur is ma...

De New Delhi tafel is een strakke tuintafel geschikt voor elke tuin. De tuintafel heeft een sterk aluminium frame. Dit frame is gepoedercoat in de kleur antraciet. Het tafelblad is gemaakt van keramische platen. Deze platen zitten vastgemaakt aan het blad waardoor de tafel één geheel is. 

Het mooie van het blad is dat het geen effen kleur is maar dat er wat vegen doorheen lopen. Het lijkt een beetje op een houtreliëf. Dit maakt dat de New Delhi een wat warmere uitstraling krijgt. 
Het grote voordeel van de New delhi tafel is natuurlijk dat hij onderhoudsvrij is. Het keramische tafelblad kan tegen hete voorwerpen, tegen vocht en zal bijna niet verkleuren door de zon. 
Ideaal voor buiten dus!

De afmeting van de New Delhi tafel is 220x100xH74 cm. Hierdoor kunnen er gemakkelijk 6 mensen om de tafel zitten. De poten staan op de hoek zodat je benen onder de tafel vrij zijn. 
Er zijn nog meer soorten New Delhi tafels in onze collectie. 

Onderhoud

De New Delhi tafel heeft weinig onderhoud nodig. Wel adviseren wij om de tafel in de winter af te dekken met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn ademend en laten condensvorming door. 

Levering

Wij leveren de tafel bij u thuis in de tuin. De chauffeur zal de tuintafel achter in uw tuin brengen in dozen. De tafel is zeer gemakkelijk te monteren. Enkel de poten moeten er nog aangezet worden. Als u wilt dat hij alles uitpakt, monteert en het afvalmateriaal weer meeneemt kunt u voor de montagelevering kiezen. 

Wij geven 2 jaar garantie op de New Delhi tafel.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
AL1648-T-ant
SKU
AL1648-T-ant
EAN
0659424238409
Lengte
220 cm

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Daniel op 17 Mei 2022
    Mooie stevige tafel met stenen blad. Het blad is makkelijk schoon te maken na gebruik. De hoeken van de tafel zijn mooi afgerond en de tafel is gemakkelijk verplaatsbaar met 2 man.
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie New Delhi dining tuintafel 220x100xH74 cm antraciet
AVH-CollectieNew Delhi dining tuintafel 220x100xH74 cm antraciet

Deliverytime

€799,00€699,00 Incl. btw