0
0

AVH-Collectie New Delhi uitschuifbare dining tuintafel 204-264x103xH76,5 cm met kruispoot wit

29% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Nieuw in onze collectie is de New Delhi uitschuifbare tafel. De tafel kan van 204 cm tot 264 cm verlengt worden. Als je aan het blad trekt, trek je het blad uit elkaar. Uit het midden komt vanzelf het blad te voorschijn. Je hoeft verder niks om te klappen, alles gaat automatisch! Voor het inklappen hoef je enkel een klein beetje aan het blad te tre...

Nieuw in onze collectie is de New Delhi uitschuifbare tafel. De tafel kan van 204 cm tot 264 cm verlengt worden. Als je aan het blad trekt, trek je het blad uit elkaar. Uit het midden komt vanzelf het blad te voorschijn. Je hoeft verder niks om te klappen, alles gaat automatisch! Voor het inklappen hoef je enkel een klein beetje aan het blad te trekken, het tussendeel verdwijnt automatisch naar beneden en daarna duw je het blad weer naar elkaar toe.

De New Delhi tafel is een strakke tuintafel geschikt voor elke tuin. De tuintafel heeft een sterk aluminium frame. Dit frame is gepoedercoat in de kleur wit. Het tafelblad is gemaakt van keramische platen. Deze platen zitten vastgemaakt aan het blad waardoor de tafel één geheel is. 

Het mooie van het blad is dat het geen effen kleur is maar dat er wat vegen doorheen lopen. Het lijkt een beetje op een houtreliëf. Dit maakt dat de New Delhi een wat warmere uitstraling krijgt. 
Het grote voordeel van de New delhi tafel is natuurlijk dat hij onderhoudsvrij is. Het keramische tafelblad kan tegen hete voorwerpen, tegen vocht en zal bijna niet verkleuren door de zon. 
Ideaal voor buiten dus!

De afmeting van de New Delhi tafel is 204-264x103xH76,5 cm. Hierdoor kunnen er gemakkelijk 8 mensen om de tafel zitten. Het mooie onderstel met kruispoten zorgt voor een robuuste uitstraling.
Er zijn nog meer soorten New Delhi tafels in onze collectie. 

Onderhoud

De New Delhi tafel heeft weinig onderhoud nodig. Wel adviseren wij om de tafel in de winter af te dekken met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn ademend en laten condensvorming door. 

Levering

Wij leveren de tafel bij u thuis in de tuin. De chauffeur zal de tuintafel achter in uw tuin brengen in dozen. De tafel is zeer gemakkelijk te monteren. Enkel de poten moeten er nog aangezet worden. Als u wilt dat hij alles uitpakt, monteert en het afvalmateriaal weer meeneemt kunt u voor de montagelevering kiezen. 

Wij geven 2 jaar garantie op de New Delhi tafel.

Productspecificaties

Artikelnummer
AL1658-T-EX-wit
SKU
AL1658-T-EX-wit
EAN
0659424246060
Lengte
204 - 264 cm

Reviews

5 / 5Based on 3 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Onnoline op 23 December 2023
  Een prachtige tafel. Heel degelijk
  Ook het uitklappen is heel.makkelijk en loopt gesmeerd. Een topper!
 • 5 / 5
  Gepost door: Onnoline op 23 December 2023
  Een prachtige tafel. Heel degelijk
  Ook het uitklappen is heel.makkelijk en loopt gesmeerd. Een topper!
 • 5 / 5
  Gepost door: Remon op 3 Juni 2023
  Wat een fantastische tafel. Nog nooit hebben wij online een tuintafel gekocht, maar we waren op slag verliefd. Het blad is van steen of dergelijk materiaal en de gehel tafel is zeer robuust. Hij is makkelijk waterpas te zetten...
  Wat een fantastische tafel. Nog nooit hebben wij online een tuintafel gekocht, maar we waren op slag verliefd. Het blad is van steen of dergelijk materiaal en de gehel tafel is zeer robuust. Hij is makkelijk waterpas te zetten met de verstelpoten. Met zijn 2.20 kunnen er al 6 personen zitten en 8-10 klappen we de tafel uit naar ruim 2.60. Ideaal! Levering via avh-outdoor ging verders vlekkeloos en hielden ons continue op de hoogte. Top verkopers!
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie New Delhi uitschuifbare dining tuintafel 204-264x103xH76,5 cm met kruispoot wit
AVH-CollectieNew Delhi uitschuifbare dining tuintafel 204-264x103xH76,5 cm met kruispoot wit

Deliverytime

€1.399,00€999,00 Incl. btw