0
0

AVH-Collectie AVH parasolvoet 40 kg met 4 wielen graniet

22% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De parasolvoet is van graniet. De parasolvoet heeft wieltjes waardoor deze zéér eenvoudig te verplaatsen is. De RVS buis geeft de parasolvoet een luxe uitstraling. Het antislip systeem zorgt dat de parasol niet gaat tollen in de wind. De parasolvoet is geschikt voor parasol tot een doorsnede van 400 cm.Geschikt tot mastdikte van 55mm.  Maat ste...

De parasolvoet is van graniet. De parasolvoet heeft wieltjes waardoor deze zéér eenvoudig te verplaatsen is. De RVS buis geeft de parasolvoet een luxe uitstraling. Het antislip systeem zorgt dat de parasol niet gaat tollen in de wind. De parasolvoet is geschikt voor parasol tot een doorsnede van 400 cm.
Geschikt tot mastdikte van 55mm. 

Maat steen: 45x45 cm

De wielen worden los geleverd bij de de parasolvoet.

Eventueel ook te gebruiken om een droogmolen in te plaatsen. 

Productspecificaties

Artikelnummer
VOET40MW
SKU
VOET40MW
EAN
0659424181163

Reviews

4.8 / 5Based on 27 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: PATRICK PAQUE op 20 Oktober 2023
  Prachtige granieten parasolvoet, die wij gebruiken voor onze droogmolen. Gemakkelijk te verplaatsen en vast te zetten door de wieltjes met rem. Ook stipte levering door AVH.
  Patrick
 • 5 / 5
  Gepost door: Arthur op 16 Juni 2023
  Mooie en degelijke granieten parasolvoet. Gekocht voor onze oude stokparasol, om hem wat eenvoudiger door de tuin te kunnen verplaatsen. Dit gaat uitstekend met de soepele wieltjes. Wel behoorlijk wat kracht nodig om de wieltj...
  Mooie en degelijke granieten parasolvoet. Gekocht voor onze oude stokparasol, om hem wat eenvoudiger door de tuin te kunnen verplaatsen. Dit gaat uitstekend met de soepele wieltjes. Wel behoorlijk wat kracht nodig om de wieltjes in de parasolvoet te bevestigen.
 • 5 / 5
  Gepost door: Ben op 22 Augustus 2022
  Prijskwaliteit prima parasolvoet, makkelijk te monteren, stevig en mooi materiaal, verkooppunt levert met eigen chauffeurs aan huis, stukken beter dan Bpost en ja zelfs beter dan Post.nl. Niet twijfelen kopen!
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie AVH parasolvoet 40 kg met 4 wielen graniet
AVH-CollectieAVH parasolvoet 40 kg met 4 wielen graniet

Deliverytime

€179,00€139,00 Incl. btw