0
0

SUNS Wood Cleaner SUNS shine

SUNS Wood Cleaner SUNS shine
Productomschrijving
De SUNS Shine Wood Cleaner met nanotechnologie is een kleurloze, milieuvriendelijke reiniger die speciaal is ontwikkeld voor het renoveren van alle ongelakte en ongeoliede zachte- en harde houtsoorten. De cleaner reinigt diep, maakt snel en gemakkelijk schoon en geeft het hout zijn natuurlijke uitstraling terug. De SUNS Shine Wood Cleaner is een kl...

De SUNS Shine Wood Cleaner met nanotechnologie is een kleurloze, milieuvriendelijke reiniger die speciaal is ontwikkeld voor het renoveren van alle ongelakte en ongeoliede zachte- en harde houtsoorten. De cleaner reinigt diep, maakt snel en gemakkelijk schoon en geeft het hout zijn natuurlijke uitstraling terug. De SUNS Shine Wood Cleaner is een kleurloze vloeistof op waterbasis, bevat geen oplosmiddelen en verwijdert de zilvergrijze kleur, schimmels en algen die het hout aantasten.

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik! De ergste vuilresten al borstelend van het oppervlak afspoelen. De omgeving rondom de te behandelen oppervlakte eveneens goed nat maken. Gebruik ter bescherming van de houtvezels geen hogedrukspuit!
Cleaner in beperkte dosering aanbrengen. Het behandelde oppervlak met stevige borstel, in kleine delen tegelijk behandelen. Het product kan gaan schuimen. 2 tot 5 min. laten inwerken. Laat niet opdrogen, anders opnieuw bevochtigen en aanbrengen.
Verwijder het opgeloste vuil door het oppervlak te borstelen en tegelijkertijd met schoon water af te spoelen. In geval van hardnekkige vervuiling de behandeling herhalen.
Laat het hout volledig drogen. Wij adviseren vervolgens de SUNS Shine Wood Protector aan te brengen voor langdurige bescherming.

Veiligheid
Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Draag beschermende handschoenen, oog- en gelaatsbescherming. Buiten bereik van kinderen houden.

Productspecificaties

Artikelnummer
SU13003.473.00.00
SKU
SU13003.473.00.00
EAN
0659424187967

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

SUNS Wood Cleaner SUNS shine
SUNSWood Cleaner SUNS shine

Deliverytime

€29,95 Incl. btw