Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Bartafel 135x80xH105 cm teak

16% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De Bartafel teakhout De bartafel is gemaakt van de beste kwaliteit teakhout. Dit Indonesische teakhout is ‘V-legal’ gekwalificeerd. Dat houdt in dat het legaal gekapt hout is en er zelfs bomen worden teruggeplant voor het hout dat wordt weggenomen. Daardoor hebben we niet alleen de beste kwaliteit teak, maar zijn we ook nog eens milieuverantwo...

De Bartafel teakhout

De bartafel is gemaakt van de beste kwaliteit teakhout. Dit Indonesische teakhout is ‘V-legal’ gekwalificeerd. Dat houdt in dat het legaal gekapt hout is en er zelfs bomen worden teruggeplant voor het hout dat wordt weggenomen. Daardoor hebben we niet alleen de beste kwaliteit teak, maar zijn we ook nog eens milieuverantwoord bezig.
De kwaliteit teak die wij verkopen is de hoogste kwaliteit die er op de markt te krijgen is. Dit noemen we ‘Grade-A’. Grade-A heeft eigenlijk een aantal belangrijke kenmerken. Allereerst is moet je weten dat Grade-A hout afkomstig is van oudere bomen. Deze bomen hebben door de jaren meer hars aangemaakt, waardoor het hout vet en hard is.
De producten die wij verkopen, zijn massief en worden uit het middelste van de boom gehaald. Dat noemen we kernhout. Zo heb je dus altijd het sterkste en hardste hout. Dat zorgt er voor dat het bijzonder geschikt is om buiten te blijven staan.
Wel is het zo dat teak altijd op natuurlijke wijze zal vergrijzen. Er zijn mogelijkheden om dat tegen te gaan, zie daarvoor het kopje onderhoud.  

De bartafel heeft een afmeting van 135x80 cm. Hierdoor kun je gezellig met 6 mensen rond de tafel zitten of staan. 

Onderhoud

De bartafel heeft weinig onderhoud nodig. Wel adviseren wij om de bartafel in de winter af te dekken met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn ademend en laten condensvorming door. 
Het teakhout zal gaan vergrijzen door de zon. Als u dit wilt tegengaan adviseren wij om de set te behandelen met teak protector. 

Levering

Wij leveren de bartafel gratis bij u thuis in een doos. De tafel moet nog gemonteerd worden. Dit is zeer gemakkelijk zelf te doen. Mocht u het toch door de chauffeur willen laten doen, dan kiest u voor de montagelevering. De chauffeur neemt dan ook de verpakking weer retour. 

Wij geven 2 jaar garantie op de bartafel. 

Productspecificaties

Artikelnummer
EXRO1288
SKU
EXRO1288
EAN
0659424181019
Lengte
135 cm

Reviews

4 / 5Based on 1 reviews
  • 4 / 5
    Gepost door: Roos op 16 Juni 2020
    De tafel was niet zoals hij moest zijn. Het probleem is uiteindelijk wel opgelost, maar de communicatie zou beter kunnen. Verder erg tevreden over de tafel met stoelen. Het is een mooie tuinset en stevig. Omdat alles toch nog ...
    De tafel was niet zoals hij moest zijn. Het probleem is uiteindelijk wel opgelost, maar de communicatie zou beter kunnen. Verder erg tevreden over de tafel met stoelen. Het is een mooie tuinset en stevig. Omdat alles toch nog goed is opgelost toch een mooie score.
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Bartafel 135x80xH105 cm teak
AVH-CollectieBartafel 135x80xH105 cm teak

Deliverytime

€709,00€599,00 Incl. btw