Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Platinum Beaufort premium zweefparasol 320x320 cm manhattan

9% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Uitvoering parasolDe Beaufort 320x320 van Platinum is een wind stabiele zweefparasol. Hij is extra sterk gemaakt door een gepatenteerd schaarsysteem. De parasol is makkelijk te openen doordat hij is uitgevoerd met een gasveer.  De Beaufort parasol is 360 graden draaibaar. U hoeft nooit meer veel moeite te doen om uit de zon te blijven op deze mani...

Uitvoering parasol
De Beaufort 320x320 van Platinum is een wind stabiele zweefparasol. Hij is extra sterk gemaakt door een gepatenteerd schaarsysteem. De parasol is makkelijk te openen doordat hij is uitgevoerd met een gasveer.  De Beaufort parasol is 360 graden draaibaar. U hoeft nooit meer veel moeite te doen om uit de zon te blijven op deze manier. Het design van de parasol is uniek. Er is goed nagedacht om de parasol niet zo nadrukkelijk aanwezig te laten zijn als deze is ingeklapt. Hij valt netjes langs de mast en neemt niet veel ruimte in beslag.

Kwaliteit
De Beaufort parasols zijn kwalitatief de beste van Platinum. Het doek is gemaakt van zware kwaliteit 240 grams Spuncrylic premium doek in de kleur Manhattan. De parasol is voorzien van een water- en vuilafstotende coating. Ook zijn er doekspanners aangebracht waardoor het doek altijd strak blijft staan. De kleurechtheid is goed. De stofklasse van het doek is 7.

Onderhoudsadvies
Wij adviseren om de parasol af te dekken met een Aerocover parasolhoes. Deze hoezen zijn ademend en laten dus condensvorming door. Dit bevorderd ook de levensduur van de parasol en hij blijft schoon. Wij hebben meerdere schoonmaakmiddelen in de collectie om vlekken te verwijderen.

Parasolvoeten
Wij leveren de parasol zonder de parasolvoet. Wij hebben meerdere parasolvoeten in ons assortiment.
Wij adviseren om minimaal een 90kg granieten parasolvoet onder de parasol te plaatsen. Voor open plaatsen waar wat meer wind staat kunt u het beste een 120kg parasolvoet plaatsen. De parasolvoeten zijn allen voorzien van wielen en gemakkelijk te verplaatsen.

Ook is er een ingraafbare parasolvoet beschikbaar die niet in beton gestort hoeft te worden. Hierdoor houdt u meer ruimte over op het terras.

Kenmerken:

 • - wind stabiele zweefparasol
 • - 360 graden draaibaar
 • - 240 grams spuncrylic doek
 • - 98% UV protectie
 • - water- en vuilafstotende coating
 • - doekspanners
 • - doekklasse 7
 • - afmeting mast 7,7x5,3 cm
 • - hoogte parasol 256 cm
 • - doorloophoogte 193 cm
 • - 2 jaar garantie

Productspecificaties

Artikelnummer
PL7154R
SKU
PL7154R
EAN
8720039168282

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

Platinum Beaufort premium zweefparasol 320x320 cm manhattan
PlatinumBeaufort premium zweefparasol 320x320 cm manhattan

Deliverytime

€869,00€789,00 Incl. btw