{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

U bent weer van harte welkom in onze showroom wij zijn weer geopend - 12% extra korting op alles - voer de kortingscode in WINTER12

Houten tuinmeubelen zelf maken of kopen; alle voor- en nadelen op een rijtje

  • Door Roos
  • Thursday 02 / 12 / 2021 0
Houten tuinmeubelen zelf maken of kopen; alle voor- en nadelen op een rijtje

Ben je de huidige meubelen in jouw tuin een beetje zat? Of ben je mogelijk de gehele inrichting van jouw tuin zat? Of is duidelijk te zien en te merken dat jouw huidige tuinmeubelen al lang in jouw tuin staan? Als je op één van deze vragen ‘ja’ kunt beantwoorden, is het advies om op zoek naar nieuwe tuinmeubelen te gaan. Waarom? Omdat je met nieuwe tuinmeubelen jouw tuin weer helemaal een nieuw elan kunt geven. De kans dat je daardoor op termijn meer en meer tijd in jouw tuin door gaat brengen, is bijzonder groot.
Maar, hoe kom je nou aan de juiste tuinmeubelen voor in jouw tuin? Het leuke hierbij is dat je echt heel veel mogelijkheden hebt. Dat blijkt eigenlijk al direct als je een kijkje in onze webshop neemt. Je ziet dan direct meerdere tuinmeubelen naar voren komen, waarna je een prima vergelijking voor jezelf kunt maken. Houd hierbij goed jouw eigen wensen in de gaten, zodat je uiteindelijk de juiste keuze kunt maken. Een keuze waar je op zowel de korte- als op de lange termijn optimaal van gaat genieten.
Feit is dat sommige huishoudens zelf handen uit de mouwen steken. Zij besluiten om géén nieuwe tuinmeubelen te kopen, maar om deze zelf te gaan maken. Dit klinkt op voorhand wellicht interessant, maar is dat het ook? Op die vraag gaan we in dit artikel een compleet antwoord geven. Dát doen we aan de hand van alle voor- en nadelen van beide mogelijkheden. Van beide mogelijkheden? Ja, van het kopen van tuinmeubelen én van het zelf maken van tuinmeubelen. We bespreken van beide mogelijkheden de belangrijkste voordelen, maar ook de belangrijkste aandachtspunten.
Weet jij nu al 100% zeker dat je zelf géén tuinmeubelen wilt maken? Dan ben je bij ons direct aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk een divers aanbod van de beste tuinmeubelen. De beste tuinmeubelen die ook nog eens scherp geprijsd zijn; wij willen het kopen van tuinmeubelen namelijk voor iedereen mogelijk/leuk maken/houden. Hoe we dat doen? Door enerzijds een uitgebreid aanbod aan te bieden en anderzijds door de prijzen zo laag mogelijk houden. Dát stelt jou in staat om de gewenste meubelen voor in jouw tuin te kopen.

Houten tuinmeubelen

In dit artikel kijken wij dus naar het kopen of zelf maken van tuinmeubelen. Zoals je wellicht al vermoed had, ligt de focus hierbij wel op uitsluitend houten tuinmeubelen. Waarom? Omdat je alleen met hout zelf tuinmeubelen kunt maken. Het is bijvoorbeeld onmogelijk om zelf met aluminium, wicker of rope tuinmeubelen te maken. Waarom? Omdat je daar speciale apparatuur en dergelijke voor nodig hebt.
Een belangrijk voordeel van hout is echter dat dit materiaal makkelijk te bewerken is. Heb je een goede schuurmachine, een goede zaagmachine en een goede boormachine tot jouw beschikking? Dan kun je in principe direct starten met het maken van houten tuinmeubelen. Met de zaag zorg je ervoor dat alle houten planken de juiste lengte krijgen, waarna je deze met de schuurmachine netjes kunt maken. Dankzij de boormachine kun je de vervolgens houten onderdelen stevig met elkaar verbinden.
Is hout nog steeds populair momenteel? Ja, absoluut. Als je in ons aanbod kijkt, zie je nog steeds voldoende houten tuinmeubelen naar voren komen. Dat is in onze ogen behoorlijk opvallend, aangezien veel andere materialen ook hun intrede hebben gedaan. Dat blijkt ook uit ons aanbod; zo kun je tegenwoordig uit veel tuinmeubelen van bijvoorbeeld kunststof, aluminium, rope en wicker kiezen.
Het aanbod van tuinmeubelen is door de jaren heen oprecht veranderd. De tuinmeubelen zijn steeds beter geworden, met alle dank aan specifieke ontwikkelingen. Ook hebben deze ontwikkelingen gezorgd dat een fabrikant uit meerdere materialen kan kiezen. Als je zelf houten tuinmeubelen wilt maken, kom je al snel uit bij hout. Dit materiaal is makkelijk te bewerken én biedt nog veel meer voordelen. Of je er dan verstandig aan doet om direct zelf de handjes uit de mouwen te steken? Dat kun je zelf gaan bepalen aan de hand van dit artikel!

Houten tuinmeubelen zelf maken

Heb jij interesse om nieuwe houten tuinmeubelen aan te schaffen? Schrik je alleen een beetje van de prijzen van de tuinmeubelen? Of kun je in ons uitgebreide aanbod niet precies vinden waar je naar op zoek bent? In deze gevallen doe je er wellicht verstandig aan om zelf de handjes uit de mouwen te steken.
Maar, hoe kun je nou houten tuinmeubelen zelf maken? Voordat je de meubelen zelf kunt maken, moet je echt veel voorbereidingen treffen. Zo moet je een compleet ontwerp maken, moet je gereedschap aanschaffen en moet je alle materialen aanschaffen. Als je nog nooit een ontwerp hebt gemaakt, kan dit bovendien behoorlijk lastig zijn. Een tuinbank is bijvoorbeeld meer dan alleen een zitvlak en een onderstel. Zo heb je ook met de stabiliteit, de stevigheid en de levensduur te maken. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar je al bij het maken van een ontwerp rekening mee moet houden.
Is het dan aan te raden om zelf houten tuinmeubelen te maken? Nou, het is een feit dat dit meerdere voor- en nadelen met zich mee brengt. Wat hier de belangrijkste voor- en nadelen van zijn, bespreken we graag hieronder!

Houten tuinmeubelen zelf maken: de voordelen

Ben je van plan om een nieuwe tuinbank in jouw tuin neer te zetten? Dan heb je dus twee mogelijkheden: je kunt een tuinbank uit ons aanbod bestellen, maar je kunt ook zelf een tuinbank gaan maken. Als je besluit om de tuinbank zelf te gaan maken, geniet je binnen de kortste keren van de nodige voordelen. Wat deze voordelen zoal zijn, vind je hieronder. Neem de voordelen op je gemakje door en bepaal voor jezelf of deze voordelen voor jou zwaar wegen.

Voordeel 1: je kunt kosten besparen

Heb je een mooie tuinbank in ons aanbod gezien? Dan kijk je daarbij ongetwijfeld direct naar het prijskaartje. Ondanks dat wij de prijzen zo laag mogelijk proberen te houden, bestaat de kans dat jij het prijskaartje veel te gortig vindt. Om op dat vlak van een voordeel te genieten, is het interessant om zelf jouw tuinbank te gaan maken. Het is immers een feit dat je daar de nodige kosten mee kunt besparen.
Wat deze besparing ongeveer is? Ja, dat hangt vooral van de exacte situatie af. Zo speelt het prijskaartje van de tuinbank uiteraard een bepalende rol. Maar, je moet ook goed kijken naar wat je zelf al hebt. Heb je bijvoorbeeld al alle benodigde gereedschappen in huis? Dan hoef je daar in ieder geval geen extra investering meer voor te doen. Mocht dat het geval zijn, is het prijsverschil eigenlijk al direct teniet gedaan.
Als je de kosten echt zo laag mogelijk wilt houden, is het advies dus om zelf een houten tuinbank te maken. Weet je wat je daarbij mogelijk het beste kunt doen? Je kunt mogelijk het beste direct kiezen voor een palletbank. Een dergelijke bank maak je van twee of drie pallets; belangrijk voordeel is dat dergelijke pallets nagenoeg niks kosten. Als je enkele verbindingsmaterialen aanschaft én de beschikking over de juiste gereedschappen hebt, kun je de kosten behoorlijk laag houden!

Voordeel 2: je kunt de meubelen geheel naar wens maken Ben je al uren door ons aanbod heen aan het scrollen? En heb je meerdere interessante tuinmeubelen gezien? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Wij bieden immers een uitgebreid aanbod aan, terwijl we ook nog eens met de beste merken samenwerken. Als je meerdere interessante meubelen hebt gevonden, is ons advies om deze meubelen voor jezelf op een rijtje te zetten. Vervolgens ben je in staat om een goede vergelijking te maken.
Merk je daarbij op dat eigenlijk alle tuinmeubelen niet voor 100% aan jouw wensen voldoen? Vind je tuinbank X net niet fraai genoeg? En vind je tuinbank Y net niet groot genoeg? Dat is allemaal goed mogelijk. Als je nieuwe tuinmeubelen uit gaat kiezen, is het zelfs belangrijk dat je kritisch bent. Alleen aan de hand van een kritische blik kun je voor jezelf de juiste keuze gaan maken.
Lukt het vervolgens écht niet om de gewenste tuinmeubelen uit te kiezen? Dan doe je er verstandig aan om zelf de handjes uit de mouwen te steken. Door zelf de tuinmeubelen te ontwerpen, kun je deze echt volledig naar wens maken. Zo bepaal je zelf wat exact de afmetingen worden en bepaal je ook hoe de tuinmeubelen en precies uit komen te zien.
De kans dat je hierdoor in het gevolg van jouw tuinmeubelen gaat genieten, is extreem groot. Je hebt deze immers volledig naar wens gemaakt. Mocht de kleur van de meubelen na verloop van tijd niet meer zo mooi zijn, kun je de meubelen uiteraard moeiteloos een ander kleurtje geven. Ook dat is één van de belangrijkste voordelen van houten tuinmeubelen.
Heb je een relatief klein terras? Of heb je een balkon? En heb je specifieke wensen voor in jouw tuin of op jouw balkon? Dan merk je mogelijk al snel op dat het aanbod niet geheel op jouw wensen aansluit. Zo is het goed mogelijk dat de meeste loungesets en tuinsets aan de grote kant zijn. Mocht dat het geval zijn, is het interessant om zélf jouw tuinmeubelen te maken. in dat geval kun je de meubelen immers volledig afstemmen op de grootte van jouw tuin of balkon. Ideaal wat ons betreft.

Voordeel 3: het is leuk om te doen

Heb je de nodige vrije tijd? En wil je deze vrije tijd op een leuke, nuttige en uitdagende manier besteden? Dan is het zéker interessant om zelf jouw tuinmeubelen te gaan maken. Door zelf jouw tuinmeubelen te maken, geniet je namelijk direct van de nodige voordelen. Zo is het onwijs leuk om zelf de handjes uit de mouwen te steken. Waarom dit zo leuk is? Ja, dat is eigenlijk iets wat je zelf moet ervaren. Als je eenmaal één meubelstuk van hout zelf gemaakt hebt, wil je meer en meer van hout gaan maken. Dat is iets waar wij echt van overtuigd zijn.
Daarnaast krijg je ook een heel voldaan gevoel. Een heel voldaan gevoel als de houten tuinmeubelen eenmaal in jouw tuin staan te stralen. Elke keer als je bijvoorbeeld naar jouw zelfgemaakte tuinbank kijkt, ervaar je een bepaald gevoel van trots. Je hebt het toch maar mooi voor elkaar gekregen om zelf een fraaie tuinbank te ontwerpen en te maken!
Weet je van jezelf dat je niet heel veel geduld hebt? Of weet je van jezelf dat je twee linkerhanden hebt? In dat geval is het interessant om tuinmeubelen aan te schaffen. Als je twee linkerhanden hebt, gaat het maken van tuinmeubelen namelijk vrij lastig worden. Dat is ook het geval als je geen geduld hebt; voor het maken van tuinmeubelen moet je nu eenmaal de nodige tijd uittrekken.

Voordeel 4: je kunt heel veel kanten op

Spreekt het maken van houten tuinmeubelen jou wel aan? En wil je het liefste daarom zo snel mogelijk de handjes uit de mouwen steken? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, brengt het maken van houten tuinmeubelen immers de nodige voordelen met zich mee. Eén van de bijkomende voordelen is dat je echt heel veel kanten op kunt.
Hoe dat precies zit? Nou, bij het maken van houten tuinmeubelen heb je eigenlijk niet met beperkingen te maken. Geef jij de voorkeur aan een pimpelpaarse tuinbank met een hele frivole rugleuning? Als je op zoek naar een dergelijke tuinbank gaat, ga je deze gewoonweg niet vinden. Als je de tuinbank zélf gaat maken, is het echter wel mogelijk om de tuinbank aan te laten sluiten op jouw wensen. Zodoende ben je in staat om jouw meubelen – en daarmee jouw tuin – geheel naar wens te maken.
Met andere woorden: je kunt de houtentuinmeubelen altijd naar eigen wens maken. Dit is volledig te danken aan het feit dat je alle kanten op kunt. Enerzijds komt dit doordat hout echt makkelijk te bewerken is, maar anderzijds komt dit ook door jouw creativiteit. Je kunt jouw creativiteit de vrije loop laten gaan, zonder dat je rekening met bijvoorbeeld hele specifieke aandachtspunten moet houden. Er is in ieder geval niemand die jou tegenhoudt om een pimpelpaarse tuinbank te maken. Of wellicht alleen jouw partner, als hij/zij het echt helemaal niks vindt.

Houten tuinmeubelen zelf maken: de nadelen

Spreken de hierboven genoemde voordelen jou wel aan? Dat is goed voor te stellen. De gemiddelde Nederlander vindt het immers heerlijk om geld te besparen. Nee, zonder gekheid; het zelf maken van tuinmeubelen brengt absoluut voordelen met zich mee. Tegelijkertijd willen wij je ook op de nadelen wijzen. Als je zelf tuinmeubelen gaat maken, moet je gewoonweg met enkele aandachtspunten rekening houden. Enkele belangrijke aandachtspunten zelfs.

Nadeel 1: het kost heel veel tijd

Ben je van plan om zelf een houten tuinbank te gaan maken? Dan kun je er op voorhand al van uit gaan dat dit je pakweg 20 uur gaat kosten. Hoe dat komt? Dat heeft vooral met de vele voorbereidingen te maken. Je moet bijvoorbeeld een ontwerp maken, het ontwerp bijschaven, de juiste materialen aanschaffen en de juiste gereedschappen aanschaffen. Ook moet je nog een plek creëren waar je de tuinbank überhaupt kunt gaan maken.
Je bent niet alleen aan de voorbereidingen veel tijd kwijt, maar ook aan het daadwerkelijk maken van de meubelen. Je moet hier goed de tijd voor maken, aangezien een foutje zo gemaakt is. Door hier echt veel tijd en aandacht aan te besteden, kun je de kans op een fout zoveel mogelijk minimaliseren. Aan de andere kant betekent dit wel dat je hier echt veel tijd aan kwijt bent.
Kies je ervoor om de tuinmeubelen toch te kopen? Dan kun je dus van de nodige tijdsbesparing genieten. De tijd die je normaal gesproken aan het maken van jouw tuinbank zou besteden, zou je al genietend in het zonnetje door kunnen brengen. Op de tuinbank die je hebt gekocht welteverstaan.

Nadeel 2: je hebt specifieke gereedschappen nodig

Heb jij thuis een echt goede boormachine liggen? Heb jij thuis een echt goede zaagmachine liggen? En heb jij thuis een echt goede schuurmachine liggen? Dit zijn slechts enkele van de vele gereedschappen die je nodig hebt voor het maken van jouw eigen tuinmeubelen. Als je níet over deze gereedschappen beschikt, ben je eigenlijk niet in staat om de tuinmeubelen te maken.
Heb je de gereedschappen niet in huis? Dan kun je met een extra investering rekening houden. Hierbij kun je er overigens ook voor kiezen om de gereedschappen te huren. Dit is prijstechnisch interessant, maar kost wel weer extra moeite. Het feit dat je gereedschap nodig hebt, is volgens ons gewoonweg een groot nadeel. Je moet hier altijd extra moeite voor doen óf je moet hier extra geld aan uitgeven. En we kunnen het ons heel goed voorstellen dat je met dat laatste toch enige moeite hebt.

Nadeel 3: het is niet makkelijk om kwaliteit te leveren

Wil jij zelf een tuinbank gaan maken? Dan heb je wellicht het idee dat dit alleen gaat om het maken van een onderstel en een zitvlak. Nou, niks is minder waar. Als je zelf tuinmeubelen wilt gaan maken, moet je echt van goede huizen komen. Het is namelijk een feit dat het lastig is om de gewenste kwaliteit te leveren. Dit doe je alleen als je echt kennis van zaken hebt én de juiste gereedschappen tot je beschikking hebt.
Kijk bijvoorbeeld maar eens naar een tuinbank. Als je op een tuinbank gaat zitten, wil je dat je volledig waterpas en stabiel zit. Ook wil je dat je comfortabel zit en dat je het zitten de nodige uurtjes vol kunt houden. Dit wil je niet alleen nu en volgende week, maar ook over een jaar of drie. Om dát mogelijk te maken, zou je dus voor een hele stevige en robuuste tuinbank moeten zorgen. Een tuinbank waar je aangenaam op kunt zitten en een tuinbank waar je de nodige jaartjes van kunt genieten. Dát is alleen mogelijk als je echt in staat bent om kwaliteit te leveren.
Koop je tuinmeubelen via onze webshop? Dan kun je van een lange levensduur uitgaan. Ben je van plan om zelf tuinmeubelen te gaan maken? Dan moet je echt goed zijn, een goede voorbereiding treffen en kritisch zijn. Dat is althans het geval als je langdurig en aangenaam van jouw nieuwe tuinmeubelen wilt genieten.

Nadeel 4: het is fysiek zwaar werk

Tot slot moet je rekening houden met het fysieke aspect. Het maken van tuinmeubelen kost niet alleen veel tijd, maar vraagt ook het nodige van jouw lichaam. Zo moet je regelmatig gebukt staan, moet je regelmatig zware dingen optillen en moet je regelmatig dingen met jouw handen oppakken. Het gevolg laat zich al raden: je kunt echt last van jouw lichaam krijgen.
Met name jouw handen kunnen het hierbij zwaar te verduren krijgen. Werk je niet zo vaak met jouw handen? Dan zijn je handen niet al te veel gewend. Als je plots zelf tuinmeubelen gaat maken, is de kans op eeltvorming dan ook erg groot. Tevens is de kans groot dat je van blaren of andere wondjes last gaat krijgen. Verder moet je ook nog met de eventuele aanwezigheid van splinters rekening houden.
Met andere woorden: je lichaam krijgt het zwaar te verduren. Dit kan behoorlijk lastig zijn, dit kan behoorlijk pittig zijn en dit kan voor de nodige veranderingen zorgen. Bedenk je daarom vooraf goed dat het maken van tuinmeubelen fysiek werk is. Als je al last van fysieke beperkingen hebt, is het zéker verstandiger om de tuinmeubelen ‘gewoon’ te kopen.

Tuinmeubelen kopen: de voordelen

Zo, je weet nu precies wat de voors en tegens van het maken van tuinmeubelen zijn. Wat denk jij op dit moment over het maken van de tuinmeubelen? Spreekt jou dit nog steeds aan? Of kies jij er toch voor om de tuinmeubelen te kopen? Er zijn in ieder geval voldoende redenen waarom het kopen van tuinmeubelen bijzonder interessant is. De belangrijkste voordelen bespreken wij graag hieronder.

Voordeel 1: je hebt echt heel veel keuze

Wil je een prachtige tuinbank kopen? Wil je een prachtige tuinset aanschaffen? Of ben je op zoek naar een perfect bijzettafeltje voor onder jouw overkapping? In principe maakt het niet uit wat jouw wensen zijn; je hebt de keus uit heel veel soorten tuimeubelen. Juist doordat je zoveel keuze hebt, kun je altijd de juiste keuze voor jezelf gaan maken.
Bijkomend voordeel: je bent niet alleen op hout aangewezen. Nee, als je tuinmeubelen van bijvoorbeeld aluminium of kunststof wilt hebben, is dat ook mogelijk. Dergelijke meubelen kun je níet zelf maken, maar je kunt ze wel via onze webshop aanschaffen. Met dank aan ons uitgebreide aanbod kun je jouw tuin dus volledig naar wens in gaan richten.
Overigens is er nog een bijkomend voordeel: wil je graag grote tuinmeubelen in jouw tuin hebben? Dan is het niet al te makkelijk om die tuinmeubelen te maken. Je hebt immers te maken met flinke afmetingen, terwijl je ook nog voor de gewenste stevigheid moet zorgen. Het mooie is dat de grote tuinmeubelen uit ons aanbod wél aan alle kwaliteitseisen voldoen. Je kunt via onze webshop dan ook moeiteloos een geweldige tuinset of loungeset aanschaffen.

Voordeel 2: je kunt van een geweldige kwaliteit uit gaan

Vind je het niet erg om relatief veel geld uit te geven? Maar, wil je daarbij wel van een uitmuntende kwaliteit uit kunnen gaan? Ook dan is het verstandig om de tuinmeubelen aan te schaffen in plaats van zelf te maken. Door tuinmeubelen van een goed merk aan te schaffen, ben je op voorhand van een geweldige kwaliteit verzekerd.
Hoe dat komt? Dat komt puur doordat de goede merken weten wat kwaliteit is. Zij weten dit niet alleen, maar ze zijn ook nog eens in staat om deze kwaliteit te leveren. Juist dáárdoor is het mogelijk om jarenlang van de gekochte tuinmeubelen te genieten. Dit is overigens zeker het geval als je deze meubelen via onze webshop aanschaft. Waarom? Omdat wij louter met de beste merken samenwerken. Alle meubelen die wij in onze webshop aanbieden, zijn door de beste merken vervaardigd. Dat zie je aan de uitstraling, aan de afwerking én aan de levensduur.
Met andere woorden: wil jij jarenlang van jouw nieuwe tuinmeubelen genieten? Dan doe je er verstandig aan om de tuinmeubelen aan te schaffen. Je kunt er ook voor kiezen om de meubelen zelf te maken, maar je gaat de kwaliteit gewoonweg niet bereiken. Bovendien geniet je bij het kopen van de meubelen ook nog eens van garantie. Mocht er onverhoopt iets met de tuinmeubelen aan de hand zijn, wordt dit netjes door de fabrikant opgelost. Dat is ook een geruststellende gedachte, niet waar?

Voordeel 3: het bespaart je ongekend veel tijd

Het huidige leven is al druk genoeg. Je bent ongetwijfeld veel tijd kwijt aan jouw werk, mogelijk aan jouw gezin, aan jouw vrienden, aan jouw hobby’s en aan de verplichtingen in het dagelijkse leven. Heb je dan nog wel tijd om zelf de tuinmeubelen te gaan maken? Als we deze vraag aan 100 Nederlanders zouden stellen, zou minstens 50% zeggen dat ze hier eigenlijk géén tijd voor hebben.
Behoor jij tot die 50%? Dan is het interessant om de tuinmeubelen te kopen. Daarmee weet je de nodige tijd te besparen, terwijl je dus ook van een geweldige kwaliteit uit kunt gaan. Een geweldige kwaliteit waar je zowel op de korte- als op de lange termijn optimaal van profileert.
Van de tijdsbesparing is het ook op en top genieten. Je kunt de bespaarde tijd immers op een leuke manier besteden, bijvoorbeeld door veel tijd in jouw tuin door te brengen. Je geniet daarbij van het mooie leven, van jouw fraaie tuin en van het lekkere zonnetje. Wat wens je nog meer? Al met al is het kopen van tuinmeubelen qua tijdsbesparing alleen al een ware aanrader.

Voordeel 4: je hoeft geen gereedschappen of materialen aan te schaffen

Op het eerste oog lijkt het prijstechnisch interessant om tuinmeubelen zelf te maken. Iets wat wel eens vergeten wordt, is dat je voor het maken van meubelen wel gereedschappen en materialen nodig hebt. Daar moet je ook veel geld aan uitgeven, terwijl je ook tijd moet besteden aan het uitkiezen van de juiste materialen. Door de tuinmeubelen ‘gewoon’ te kopen, weet je simpelweg het nodige geld op dit vlak te besparen. Onder aan de streep ben je mogelijk alsnog iets duurder uit, maar het verschil is kleiner dan veel mensen op voorhand zouden denken.
Bovendien weet je op deze manier veel tijd te besparen. En het gezegde luidt niet voor niets ‘tijd is geld’. Door de nodige tijd te besparen, heb je dus meer tijd om van het mooie leven te genieten. Onder aan de streep is dat wat je wilt, niet waar?

Tuinmeubelen kopen: de nadelen

Wat denk jij van bovengenoemde voordelen? Spreken deze voordelen jou wel aan? En wil je daarom direct via onze webshop op zoek naar de beste meubelen voor in jouw tuin? Dat juichen wij alleen maar aan. Wij zijn echter wel eerlijk; bij het kopen van tuinmeubelen moet je ook met twee nadelen rekening houden. Wat deze nadelen zijn, bespreken we graag in het kort hieronder.

Nadeel 1: je moet een (flinke) investering doen

Wil je die ene gave tuinbank via onze webshop aanschaffen? Of wil je juist die ene tuinbank via onze webshop aanschaffen? Ongeacht welk meubelstuk je aan wilt schaffen, moet je met een bepaald bedrag over de toonbank komen. Daar is niks mis mee, maar je moet dit bedrag dus wel tot jouw beschikking hebt. Als je de tuinmeubelen zelf gaat maken, is dat niet het geval.
Maar, we zetten dit nadeel graag direct in een ander perspectief. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, brengen de meubelen uit ons aanbod een lange levensduur met zich mee. Juist dankzij deze lange levensduur kun je de nodige jaartjes van jouw tuinmeubelen genieten. Dat is interessant, ook omdat je de initiële investering op die manier over de nodige jaren heen kunt spreiden.
Bijkomend voordeel: in ons aanbod geniet je van hele scherpe prijzen. Zoals we eerder al aangegeven hebben, doen we er alles aan om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Dat maakt het voor jou des te interessanter om tuinmeubelen aan te schaffen. Zeker ook omdat je dus heel wat jaartjes van deze meubelen kunt/gaat genieten!

Nadeel 2: je kunt last van keuzestress krijgen

Hierboven hebben we aangegeven dat je bij het kopen van tuinmeubelen heel veel keuze hebt. Dit brengt in onze ogen een voordeel met zich mee, maar je moet ook met een mogelijk nadeel rekening houden. Je kunt last van keuzestress gaan krijgen.
Wat dit precies inhoudt? Dit houdt eigenlijk in dat je niet precies weet naar welke tuinmeubelen jouw voorkeur uit gaat. Om daar achter te komen, is ons advies om een goede vergelijking te maken. Dát maken wij graag een stuk makkelijker voor je. Hoe? Met dank aan de filters in onze webshop. Middels deze filters kun je jouw voorkeuren doorgeven, waarna onze webshop alleen de juiste producten toont. Op die manier kun je de zoektocht een stuk makkelijker, sneller en efficiënter laten verlopen!

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Zo, je weet nu alles over het kopen of zelf maken van tuinmeubelen. Waar gaat op dit moment jouw voorkeur naar uit? Wij zijn uiteraard een beetje bevooroordeeld, maar wij raden je toch aan om de tuinmeubelen te kopen. Via onze webshop welteverstaan. Bij ons geniet je immers van een uitgebreid aanbod, van scherpe prijzen en van geweldige tuinmeubelen. Doordat wij alleen de beste tuinmeubelen aanbieden, geniet je van een lange levensduur. Zonder dat je daar de handen voor uit de mouwen hoeft te steken. Je gaat al met al volledig van jouw tuinmeubelen genieten in plaats van dat je met hout gaat knutselen. Kies er daarom altijd voor om de tuinmeubelen te kopen!

Ons aanbod van houten tuinmeubelen

Heb je nu al interesse om houten tuinmeubelen aan te schaffen? Op voorhand weet je al dat je daarvoor bij ons aan het juiste adres bent. Bij ons vind je namelijk honderden houten tuinmeubelen. Dit varieert van houten tuinbankjes tot aan complete houten loungesets. Het is aan jou om te bepalen áár jouw voorkeur precies naar uit gaat.
Zoals je reeds hebt kunnen lezen, geniet je bij ons sowieso van de nodige voordelen. Zo is het een groot voordeel dat wij veel soorten tuinmeubelen aanbieden én dat wij scherpe prijzen hanteren. Tevens werkt onze webshop erg slim en handig, waardoor jij een prima vergelijking kunt maken.
Vind je het lastig om tuinmeubelen via het internet te kopen? Geen probleem; je bent van harte welkom in onze showroom in Numansdorp. In onze showroom kun je ons aanbod op je gemakje bekijken. Tevens kun je proefzitteen en kan ons team jou van het beste advies voorzien. We zien je graag in onze webshop en/of in onze showroom in Numansdorp!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »