{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Door Roos, 3 april 2023

Een rondje door het tuincentrum voor de nieuwste trends

We laten deze rubriek natuurlijk met regelmaat voorbij komen en ook dit keer is het weer zover. We gaan een kijkje nemen bij de nieuwste tuintrends en we vertellen je dan ook graag hoe je deze een mooie plek in je eigen tuin kunt geven. Na het lezen van deze blog ben jij dan ook weer helemaal op de hoogte en weet jij dus ook precies welke trends er op dit moment spelen.

 

We hebben bewust gekozen voor de meest opvallende trends zodat we deze ook eens extra in de spotlight kunnen zetten. Het zijn dus wellicht niet meteen de trends die je direct zou verwachten maar juist deze trends zijn zo tof om ook in je eigen tuin een plekje te geven en om ervoor te zorgen dat jij jouw tuin volledig naar wens inricht!

 

Lees dus snel met ons mee en leer alles over de trends van dit moment die we tegenkomen in het tuincentrum! Leer waarom juiste deze trends zo opvallend zijn en waarom ze zoveel fans hebben! Ook leggen we je uit waarom het dus heel erg leuk kan zijn om de nieuwste trends op de voet te volgen! Lees je met ons mee?

 

Ben jij een echte trendwatcher

 

Je hebt ze toch echt. De mensen die de nieuwste trends op de voet volgen en die hier ook heel erg blij en gelukkig van worden! Als dit voor jou het geval is dan kunnen we wellicht wel stellen dat jij dus een echte trendsetter bent. En we kunnen je verklappen dat is natuurlijk heel erg fijn!

 

Op deze manier sta jij altijd vooraan als de nieuwe trends kenbaar worden gemaakt en heb jij ze altijd als eerste door! Dit is natuurlijk een heel erg fijn voordeel omdat je op deze manier dus ook als eerste vaak al de nieuwste trends een plekje in je tuin of woning kunt geven.

 

Daarnaast is het ook nog eens een hele leuke bezigheid om deze trends dus op de voet te volgen en om dus te zien hoe dit allemaal uitpakt! Het is dan ook zeker weten erg leuk om een echte trendwatcher te zijn en om deze trends vervolgens dus in je eigen omgeving te verwerken!

 

De trends wisselen snel

 

Als we een minpunt aan de trends zouden moeten bedenken dan zou dit wel het feit zijn dat ze heel erg snel wisselen. Je ziet dan ook vaak al snel dat de trends enorm snel weer veranderen en plaats maken voor nieuwe trends. Dit is aan de ene kant heel erg leuk aan de andere kant kan het ook wel eens jammer zijn omdat je er dus snel bij moet zijn en op deze manier ook weleens een trend kan missen.

 

Maar als je goed alert bent dan gebeurt jou dit gelukkig niet zo snel en kun je dus vooral heel erg veel plezier hebben van de nieuwste trends. Doordat de trends zo snel wisselen is er wel altijd veel nieuw aanbod en dat is natuurlijk ook wel weer heel erg leuk. De trends wisselen zo snel doordat de winkeliers op deze wijze dus iedere keer weer voor nieuw aanbod kunnen zorgen. Veel consumenten profiteren hier dan ook zeer zeker van en vinden het vaak ook erg fijn om deze trends op de voet te volgen.

 

Daarnaast blijft het aanbod op deze manier altijd scherp en uitgebreid en dat biedt natuurlijk weer heel erg veel mogelijkheden. Kortom wat ons betreft altijd een heel erg fijn gegeven dat deze trends zo snel wisselen.

 

De trends van dit moment

 

Ook op dit moment zijn de trends dus net weer gewisseld en zijn er dus weer een aantal fijne nieuwe trends te bekennen. Het leuke aan deze nieuwe trends is dat ze vooral heel veel kleur bevatten en dat er veel gebruik gemaakt wordt van uiteenlopende materialen en dat is natuurlijk een echt feestje.

 

De hoogste tijd dus om deze trends eens wat verder in de schijnwerpers te zetten in deze blog. Om te beginnen kunnen we dus wel stellen dat deze trends zeer kleurrijk zijn. Maar naast al deze kleuren zijn het ook de materialen die vooral veel veranderen. Tegenwoordig zien we dat het helemaal niet misstaat om verschillende materialen in een item te gebruiken. Op die manier ontstaat er dan ook een heel sfeervol en fijn geheel waar je dus heel vrolijk van wordt.

 

Wellicht is dat ook wel het belangrijkste de stijl van tegenwoordig is vooral gericht op vrolijkheid en kleur en dat zie je dan ook heel erg terug in alle trends!

 

Kleur bekennen

 

We lieten het dus al even vallen maar vandaag de dag zijn er dus ongelofelijk veel kleurrijke nieuwe trends te bekennen waar we ongelofelijk vrolijk van worden. Het leuke is ook dat er gerust verschillende kleuren met elkaar gemengd worden voor een heel sfeervol en kleurrijk geheel.

 

Je kunt jezelf natuurlijk vast wel voorstellen dat dit voor heel erg veel sfeer en gezelligheid zorgt en laat dat nu precies de bedoeling zijn. Maar welke kleuren zien we dan opvallend vaak tevoorschijn komen? Ook deze vraag kunnen we makkelijk beantwoorden want er zijn dus een aantal kleuren die we opvallend vaak zien en dan ook echt vaker dan andere soorten kleuren. En wellicht is dit best verrassend maar we hebben het dan over neon kleuren.

 

Deze kleuren zijn natuurlijk heel fel en aanwezig maar daardoor ook juist heel zichtbaar en sfeervol en het valt natuurlijk niet te ontkennen dat je van zoveel kleur meteen heel vrolijk gaat worden. Meer dan genoeg reden dus om op deze wijze kleur te bekennen en om lekker veel kleur toe te voegen aan je tuin.

 

Fel gekleurde bloempotten

 

De eerste trend die we vooral veel zien zijn de fel gekleurde bloempotten. En het leuke is dat deze bloempotten niet enkel maar fel gekleurd zijn maar dat ze ook nog eens voorzien zijn van een leuk patroon. Dit is dan ook een hele leuke manier om je tuin wat meer kleur te geven en om dus mee te doen met de laatste trends!

 

Het leukste is dat je deze bloempotten ook nog eens met elkaar combineren kunt. Het vormt een heel leuk beeld als je verschillende gekleurde potten bij elkaar zet en er zo een sfeervol geheel van maakt! Op die manier zie je dan ook dat het heel erg leuk is om met veel kleur te werken en dat je hier dus ook heel goed mee kunt mixen en matchen.

 

Fel gekleurde bloempotten zien er dan ook zeker weten heel gezellig en sfeervol uit en bij elkaar zorgen ze dan ook echt voor een feestelijk beeld. Het is dan ook zeker weten een goede zet om ervoor te zorgen dat je voldoende gekleurde bloempotten in huis haalt en dat je gezellig mee doet aan deze fijne trend!

 

Kussens met bonte prints

 

Ook zien we nog een hele toffe trend tevoorschijn komen die we ook zeer zeker hier even willen vermelden. Namelijk de trend waarbij je dus ziet dat er heel erg veel bonte prints door elkaar gebruikt worden. Ook dit is een hele fijne trend die voor heel veel gezelligheid zorgt.

 

Ook kan het nog extra leuk zijn om kussens in verschillende maten en vormen te kiezen om op die manier het plaatje helemaal compleet te maken! Het ziet er dan ook zeker weten sfeervol en gezellig uit en alles bij elkaar maak je er zo een bonte boel van.

 

Je voelt hem misschien al aankomen maar ook het combineren van verschillende trends kan heel erg goed uitpakken met elkaar en ook dit kan dan zeker weten een heel erg goed idee zijn! Ook hierbij zie je dan weer dat het eigenlijk niet bont genoeg kan en dat het allemaal bijdraagt aan een hele fijne en gezellige sfeer in je tuin.

 

Als je de kussens ook nog eens combineert met een gezellige plaid dan maak je het plaatje helemaal compleet en zorg je voor een heel gezellig en sfeervol geheel bij elkaar!

 

Bijzondere bloemen en planten

 

En het laatste wat ons opviel was dat er veel bijzondere bloemen en planten te vinden waren die net even anders dan we gewend zijn waren. Dit is dan ook een hele leuke nieuwe trend die ons zeer zeker aangenaam verraste. Er zijn natuurlijk altijd bloemen en planten te vinden in het tuincentrum maar meestal is het aanbod wel redelijk bekend. Dit keer is het een leuke nieuwe trend dat er zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van bijzondere bloemen en planten die nu een plekje in het tuincentrum krijgen.

 

Op deze manier zie je dus ook bloemen en planten uit het buitenland verschijnen die het ook nog eens zeer goed blijken te doen in ons klimaat en dat is natuurlijk een hele leuke verrassing. En daarnaast zorgt het ook nog eens voor heel erg veel sfeer en gezelligheid.

 

Het leuke aan deze bijzondere bloemen en planten is dat ze vaak erg veel kleur bevatten. Dit zorgt dan ook meteen voor een heel sfeervolle en gezellig aanblik. En je kunt je natuurlijk vast ook wel voorstellen dat het erg leuk is om zoveel sfeer en kleur naar je tuin toe te halen. Dat maakt deze trend dan ook meteen heel erg gewild en zorgt er daarnaast ook voor dat dit een trend is die je vervolgens graag terug wil zien.

 

Het gebruik van gouden details

 

Deze trend zagen we vorig jaar ook al even kort voorbij komen maar lijkt nu toch echt wel weer aan terrein te winnen namelijk het gebruik van gouden details. Dit is dan ook meteen heel sfeervol en gezellig en zorgt daarnaast ook nog eens voor een hele chique uitstraling. Het is dan ook erg leuk om subtiel gebruik te maken van deze gouden details en zo je tuin een hele bijzondere aanblik te geven.

 

Deze details kun je dan ook gemakkelijk vorm geven en zijn er in veel soorten en maten. Het leuke aan deze details is dat je hier volledig je eigen weg in kan vinden. Je kunt kiezen voor het soort detail maar ook voor de manier waarop je ze een plekje in je tuin geeft. Alles bij elkaar maak je er zo zeker weten een sfeervol geheel van.

 

Wel is het zo dat je er voor uit moet kijken dat je het beperkt houdt want voeg je teveel van deze goudkleurige details toe dan kan het er ook wel eens voor zorgen dat je tuin juist heel druk en vol gaat lijken en kan het effect van de details een beetje teniet gaan. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en vandaar dat het handig is om ervoor te zorgen dat je ze heel subtiel toepast in je tuin voor een speels effect.

 

Een rondje door het tuincentrum voor de nieuwste trends

 

Als je een rondje door het tuincentrum maakt dan kun je natuurlijk niet om de nieuwste trends heen. Ze komen van alle kanten op je af en het is dan ook heel erg leuk om deze nieuwste trends te zien en ontdekken. Het leuke aan deze trends is vooral dat ze dit keer enorm veelzijdig en verrassend zijn en daarnaast ook heel speels en kleurrijk. Een hele fijne combinatie die dan ook veel mogelijkheden biedt.

 

Het is dan ook erg leuk om eens een rondje door het tuincentrum te maken en zo jezelf op de hoogte te brengen van de nieuwste trends. Het leuke aan trends is natuurlijk dat ze vrij snel wisselen en dat er daardoor ook altijd wel weer nieuwe verrassende trends te bekennen zijn. Doordat je deze trends een plekje geeft in je tuin zorg je voor een heel verrassend geheel. Het is natuurlijk heel erg leuk om de trends met regelmaat te wisselen zodat er steeds weer nieuwe trends te bekennen zijn waar je heerlijk van kan genieten.

 

Ook kunnen trends een prima aanvulling vormen op het oude vertrouwde en zo voor een hele fijne mix vormen. Vaak is het zelfs erg slim en leuk om trends te mengen omdat ze op die wijze voor erg veel gezelligheid zorgen en een leuke mix die je tuin een speels en sfeervol karakter geeft.

 

Of je nu dus een echte trendspotter bent of liever bij het oude vertrouwde blijft het kan allemaal en het kan dus als verrassing ook nog eens heel erg goed samengaan wat helemaal onwijs veel mogelijkheden kan bieden. Verdiep jezelf dus ook in de trends van dit moment en maak eens een rondje door het tuincentrum wie weet welke trends jij straks meeneemt naar je eigen achtertuin.