{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Black Friday Deals! Vandaag en morgen nog 10% korting op de gehele collectie + gratis afdekhoes bij elke lounge- of tuinset! Laatste Kans!

De voordelen van een vuurtafel

  • Door Jasper
  • Wednesday 06 / 02 / 2019 0
De voordelen van een vuurtafel

De voordelen van een vuurtafel

Als je op zoek bent naar een nieuwe tuintafel, kan je allerlei kanten op. Je kan de tuintafel volledig afstemmen op de uitstraling van de rest van je tuin en je eigen smaak en wens. Feit is wel dat je enig uitzoekwerk moet verrichten, voordat je de gewenste tuintafel gevonden hebt. Gelukkig helpen wij jou daar mee.
Voordat je over gaat tot de aanschaf van een nieuwe tuintafel moet je jezelf enkele kritische vragen stellen. Waar ga je de tafel voor gebruiken? Waar wil je de tafel in je tuin neerzetten? Met hoeveel personen wil je om de tafel heen kunnen zitten? Wat zijn de afmetingen van je tuin/terras? Van welk materiaal moet de tuintafel zijn? Dergelijke vragen kunnen je goed op weg helpen bij het uitzoeken van een nieuwe tuintafel. Wij kunnen je absoluut de aanschaf van een vuurtafel aanraden.

Wat is een vuurtafel?

Een vuurtafel is een relatief nieuwe variant van een tuintafel. Het betreft een tabel met een ombouw en daarin een soort van open haard. Deze open haard zorgt letterlijk en figuurlijk voor sfeer en warmte. Een vuurtafel dient namelijk zowel als tafel, maar ook als terrasverwarming. Wat zijn nou de voordelen van deze tafel?

Vuurtafel

Wat zijn de voordelen van een vuurtafel?

De voordelen van een vuurtafel zijn dat deze sfeerverhogend is. Dit komt door twee elementen: het design en de warmte die de vuurtafel afgeeft. Daarmee komen we direct bij het tweede voordeel aan. een vuurtafel is een ideaal alternatief voor een terrasverwarming. Als je opzoek bent naar een tuintafel en naar terrasverwarming, kan je dus twee vliegen in één klap slaan.

Tot slot willen we nog het design van een vuurtafel als een voordeel aanstippen. Je kan namelijk voor de ombouw uit meerdere materialen kiezen. Voorbeelden hiervan zijn hout, composiet, marmer of teakhout. Hierdoor kan je de uitstraling van de tafel zelf bepalen en deze ook afstemmen op de rest van je tuinmeubelen.

Al met al biedt een vuurtafel dus enkele unieke en zwaarwegende voordelen. Deze voordelen werken sfeer verhogend en zorgen voor warmte op je terras. Bovendien ziet een vuurtafel er top uit, mede doordat je de ombouw in meerdere materialen kan verkrijgen. Heb je ook interesse in een vuurtafel gekregen? Bekijk gerust eens ons assortiment; bij vragen staan we graag voor je klaar.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »