{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

De opruiming is begonnen! 10% extra korting bij besteding vanaf €2000,-

Het uitzoeken van een vuurtafel

Het uitzoeken van een vuurtafel

Uitzoeken van een vuurtafel

Heb je voor jezelf bepaald dat je graag een vuurtafel aan wil schaffen? Dat is hoe dan ook een verstandige keuze. In vergelijking met andere tuintafels biedt een vuurtafel namelijk enkele unieke en zwaarwegende voordelen. Deze voordelen zorgen ervoor dat je optimaal in je eigen tuin kan genieten. Bovendien is een vuurtafel multifunctioneel; je kan deze gebruiken om aan te eten of juist als terrasverwarming te gebruiken. Maar, het mooiste is uiteraard om deze twee factoren met elkaar te combineren. Je kan op een avond van een heerlijke maaltijd genieten, terwijl je ook nog eens lekker warm zit.

In dit artikel helpen we jou graag op weg bij het uitzoeken van een vuurtafel. Er zijn namelijk enkele bepalende factoren waar je goed op moet letten. Deze factoren hebben we hieronder in het kort besproken.

Het formaat

Net zoals bij alle andere soorten tuintafels, is het van belang om te bepalen welke afmetingen je wenst te hebben. Hierbij is het belangrijk om de afmetingen van je tuin/terras op te meten. Houd daarbij ook rekening met het feit dat er nog stoelen om de vuurtafel heen geplaatst moeten worden. Zorg er dus voor dat je vooraf goed op de hoogte bent van de afmetingen van je tuin c.q. terras.

Het design

Een ander immens belangrijk onderdeel is het design van de tafel. De ombouw van een vuurtafel kan van verschillende materialen zijn, bijvoorbeeld teakhout, composiet of normaal hout. Deze materialen brengen logischerwijs een bepaalde uitstraling met zich mee. Bij het uitzoeken van een vuurtafel moet je dus goed naar het design van de tafel kijken. Het fraaiste is als je het design af kan stemmen op het design van je huis, op de andere tuinmeubelen en op de gehele uitstraling van je tuin. Let overigens niet alleen op de ombouw van de vuurtafel. Ook de brander moet naar je wens zijn; je kan namelijk opteren voor verschillende soorten houtskolen of houtblokjes.

Vuurtafel

Het budget

Logischerwijs is het ook zaak om op je budget te letten. Bepaal dus vooraf goed hoeveel geld je uit zou willen/kunnen geven aan een vuurtafel. Op basis daarvan kan je gericht op zoek naar de gewenste vuurtafel.

Het uitzoeken van een vuurtafel is vergelijkbaar met het uitzoeken van overige tuintafels. Houd in ieder geval goed rekening met de logische aspecten, zoals het budget, het design en de afmetingen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »