{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

De opruiming is begonnen! 10% extra korting bij besteding vanaf €2000,-

Wat is een vuurtafel

  • Door Bryan
  • Wednesday 06 / 02 / 2019 0
Wat is een vuurtafel

Wat is een vuurtafel?

Een vuurtafel is een terrasverwarmer en tuintafel in 1. De vuurtafel die ook bekend is onder vele andere namen is dus een multifunctioneel product die voor veel gezelligheid en sfeer kan zorgen. De vuurtafel is opgebouwd uit drie elementen: een brander, controle paneel en ombouw. De ombouw is de tafel die om de brander heen gebouwd is.

Vuurtafel

Kenmerken

Een vuurtafel combineert in feite een paar verschillende producten met elkaar. Allereerst dient een vuurtafel om aan te zitten, zoals bij elke tuintafel. Maar, daarnaast brengt een vuurtafel ook een gezellige en warme sfeer met zich mee. Met warm bedoelen we dan ook echt warm, aangezien een vuurtafel min of meer als terrasverwarming dient.

Een vuurtafel is opgebouwd uit drie elementen: een brander, een controle paneel en een ombouw. De ombouw is de tafel die om de brander heen gebouwd zit. De brander zorgt uiteindelijk, in samenwerking met het controle paneel, voor de hitte. Deze hitte kan verkregen worden met een automatische ontsteking of met echt hout.

Bij de ombouw van de tafel heb je keus uit verschillende materialen. Je kan kiezen voor een houten ombouw, maar ook voor een ombouw van teakhout of van composiet. Op die manier kan je nog een bepaalde uitstraling aan een vuurtafel mee geven.

Ben je op zoek naar een unieke, fraaie en functionele tafel? Dan is een vuurtafel absoluut een goede keuze. De vuurtafel ziet er fraai uit en biedt enkele unieke voordelen. Bovendien kan je een vuurtafel ook simpelweg als een normale tafel gebruiken, waardoor je multifunctioneel en flexibel bent!  

Inrichting van de tuin

Het inrichten van je tuin is een ongelooflijk leuke, maar ook intensieve klus. Je moet namelijk veel keuzes maken en daardoor ook veel nadenken. Het is dan ook belangrijk om vooraf goed in kaart te brengen waar je exact naar op zoek bent. Zo kan het al erg handig zijn om vooraf te bepalen of je meer de stijl van een moderne tuin wilt hebben of meer de stijl van een natuurlijke tuin. Op basis daarvan kan je al een slinger geven aan de inrichting en invulling van je tuin.

Hedendaags heb je de keus uit vele verschillende soorten tuinmeubelen. De tuinmeubelen zijn steeds meer divers geworden en daardoor heb je nu genoeg keus. Dat geldt ook als je op zoek bent naar een tafel voor in de tuin. Je kan een tafel gebruiken om aan te eten, maar je kan de tafel ook als borrelplek gebruiken of om een boekje aan te lezen. Een relatief nieuwe variant van een tuintafel heeft de naam vuurtafel gekregen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »