Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Boomstamtafel kopzit 400x100xH77,5 cm - bladdikte 10 cm 

7% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Wij laten de tafels maken in het tropische Indonesië. Elke tafel is uniek omdat het een massief stuk boomstam is. Dit betekend dat het blad uit 1 geheel bestaat. Wij maken geen gebruik van 2 delen die verlijmd zijn. Dit zorgt er voor dat het super stevig is, maar ook een prachtige uitstraling geeft. Door het massieve blad, van maar liefst 10 cm oo...

Wij laten de tafels maken in het tropische Indonesië. Elke tafel is uniek omdat het een massief stuk boomstam is. Dit betekend dat het blad uit 1 geheel bestaat. Wij maken geen gebruik van 2 delen die verlijmd zijn. Dit zorgt er voor dat het super stevig is, maar ook een prachtige uitstraling geeft. Door het massieve blad, van maar liefst 10 cm oogt de tafel erg robuust. De tafels zijn gemaakt van Trembasi hout, dit is een snelgroeiende hardhout soort. Wij verkopen meerdere maten in boomstamtafels. Ze zijn zowel voor binnen en buiten geschikt.

Door de jaren heen zal de tafel nog mooier worden, dit komt omdat hout leeft. Hierdoor kunnen krimpscheurtjes ontstaan. De tafels zijn altijd uniek en heeft de contouren van de boom.

Wij adviseren de tafels te behandelen met de SUNS Shine Wood Protector met nanotechnologie. U brengt een transparant middel op de tafel aan, hierdoor zal de tafel minder snel vergrijzen. Het is ook een extra bescherming 

Let op de tafel wordt thuisgebracht als het makkelijk toegankelijk is. Eventueel levering met kraan is mogelijk tegen meerprijs. De doorgang dient dus wel van dusdanige afmetingen te zijn dat de tafel daar rechtop doorheen kan.

 • Hoogwaardig trembesi hout.
 • Iedere tafel is uniek.
 • Gratis thuisbezorgd!

Productspecificaties

Artikelnummer
EXBO35275
SKU
EXBO35275
EAN
0659424201953
Lengte
400 cm

Reviews

5 / 5Based on 2 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: M. de Jong op 17 December 2019
  Wat een prachtige tafel hebben we gekocht bij AVH. Het is echt het centerpiece in onze kamer! Vriendelijke mensen en goede service. Echt een aanrader!!
 • 5 / 5
  Gepost door: M. de Jong op 17 December 2019
  Wat een prachtige tafel hebben we gekocht bij AVH. Het is echt het centerpiece in onze kamer! Vriendelijke mensen en goede service. Zeker een aanrader!!
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Boomstamtafel kopzit 400x100xH77,5 cm - bladdikte 10 cm 
AVH-CollectieBoomstamtafel kopzit 400x100xH77,5 cm - bladdikte 10 cm 

Deliverytime

€2.799,00€2.599,00 Incl. btw