0
0

Platinum Challenger T1 telescope premium zweefparasol 350x350 cm manhattan

10% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Je hele tuin voorzien van schaduw was nooit eerder zo makkelijke als met de Challenger T1 telescoop premium zweefparasol. Deze parasol is heel erg handig in gebruik door zijn vele functies.  Functies: De parasol is 360 graden rond te draaien. Hierdoor kun je dus een grote oppervlakte van schaduw voorzien vanaf één plek. Daarnaast is de parasol...

Je hele tuin voorzien van schaduw was nooit eerder zo makkelijke als met de Challenger T1 telescoop premium zweefparasol. Deze parasol is heel erg handig in gebruik door zijn vele functies. 

Functies:

De parasol is 360 graden rond te draaien. Hierdoor kun je dus een grote oppervlakte van schaduw voorzien vanaf één plek. Daarnaast is de parasol ook kantelbaar, waardoor je het laagstaande zonnetje ook weet te weren. De parasol is eenvoudig in te klappen door het kantelmechanisme. 

Kwaliteit: 

De Parasols van Platinum zijn van een uitstekende kwaliteit. Het doek is 240 grams Spuncrylic en beschermd daardoor goed tegen de UV-stralen. Verder is er gebruik gemaakt van doekspanners, deze zorgen er voor dat je doek altijd mooi strak gespannen is. De mast en baleinen zijn gemaakt van aluminium waardoor dit nooit zal gaan toetsen. 

Aanvullend

Het is raadzaam om de parasol af te dekken met een hoes, hierdoor voorkom je dat het meeste vuil op de parasol terecht komt. Wij verkopen hoezen van Aerocover, deze zijn ademend en zorgen er op die manier voor dat je parasol altijd is beschermd tegen de weersinvloeden en vuiligheid. 's Winters is het goed om de parasol binnen op te slaan, dit zal de levensduur aanzienlijk verlengen. Dat is heel eenvoudig te realiseren daar de parasol gemakkelijk is te demonteren. De voet kan natuurlijk wel zomer en winter buiten blijven staan. 

Bezorging

Bezorging is bij AVH-Outdoor Tuinmeubelen bij de prijs inbegrepen. Dit houdt in dat je de parasol in je tuin geleverd krijgt in de verpakking. Indien je wenst dat wij hem voor je in elkaar zetten en uitpakken, dan kun je gebruik maken van onze ''montagelevering - extra gemak & geen afval'' service. 

Productspecificaties

Artikelnummer
PL7145R
SKU
PL7145R
EAN
8720039161573

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

Platinum Challenger T1 telescope premium zweefparasol 350x350 cm manhattan
PlatinumChallenger T1 telescope premium zweefparasol 350x350 cm manhattan

Deliverytime

€1.099,00€989,00 Incl. btw