Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Dexter dining tuintafel 194x90xH74,5 cm antraciet

19% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De Dexter tafel is een strakke tuintafel geschikt voor elke tuin. De tuintafel heeft een sterk aluminium frame. Dit frame is gepoedercoat in de kleur antraciet. Het tafelblad is gemaakt van keramische platen. Deze platen zitten vastgemaakt aan het blad waardoor de tafel één geheel is.  Het mooie van het blad is dat het geen effen kleur is maar ...

De Dexter tafel is een strakke tuintafel geschikt voor elke tuin. De tuintafel heeft een sterk aluminium frame. Dit frame is gepoedercoat in de kleur antraciet. Het tafelblad is gemaakt van keramische platen. Deze platen zitten vastgemaakt aan het blad waardoor de tafel één geheel is. 

Het mooie van het blad is dat het geen effen kleur is maar dat er wat vegen doorheen lopen. Het lijkt een beetje op een houtreliëf. Dit maakt dat de Dexter tafel een wat warmere uitstraling krijgt. 
Het grote voordeel van de Dexter tafel is natuurlijk dat hij onderhoudsvrij is. Het keramische tafelblad kan tegen hete voorwerpen, tegen vocht en zal bijna niet verkleuren door de zon. 
Ideaal voor buiten dus!

De afmeting van de Dexter tafel is 194x90xH74,5 cm. Hierdoor kunnen er gemakkelijk 4 mensen om de tafel zitten. De poten staan op de hoek zodat je benen onder de tafel vrij zijn. 

Onderhoud

De Dexter tafel heeft weinig onderhoud nodig. Wel adviseren wij om de tafel in de winter af te dekken met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn ademend en laten condensvorming door. 

Levering

Wij leveren de tafel bij u thuis in de tuin. De chauffeur zal de tuintafel achter in uw tuin brengen in dozen. De tafel is zeer gemakkelijk te monteren. Enkel de poten moeten er nog aangezet worden. Als u wilt dat hij alles uitpakt, monteert en het afvalmateriaal weer meeneemt kunt u voor de montagelevering kiezen. 

Wij geven 2 jaar garantie op de Dexter tafel.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
AL1859-T-ant
SKU
AL1859-T-ant
EAN
0659424238386
Lengte
194,5 cm

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Marjan op 8 Februari 2022
    Mooie stevige tafel. Onderhoudsvrij tafelblad. Met een gewicht die niet zomaar weg waait met de nederlandse storm.
    Zeer mooie aanwinst in onze tuin.
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Dexter dining tuintafel 194x90xH74,5 cm antraciet
AVH-CollectieDexter dining tuintafel 194x90xH74,5 cm antraciet

Deliverytime

€799,00€649,00 Incl. btw