Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Platinum Icon zweefparasol 400x300 cm manhattan

10% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Uitvoering parasolDe Icon 400x300 cm parasol van Platinum is een van de grootste leverbare parasols. De Icon parasol is uitgevoerd met een kantelbaar systeem met een binnenwerk van rvs. Dit zorgt ervoor dat de parasol achterover kan kantelen. Ook is de Icon parasol 360 graden draaibaar. U hoeft nooit meer veel moeite te doen om uit de zon te blijve...

Uitvoering parasol
De Icon 400x300 cm parasol van Platinum is een van de grootste leverbare parasols. De Icon parasol is uitgevoerd met een kantelbaar systeem met een binnenwerk van rvs. Dit zorgt ervoor dat de parasol achterover kan kantelen. Ook is de Icon parasol 360 graden draaibaar. U hoeft nooit meer veel moeite te doen om uit de zon te blijven op deze manier. Het design van de parasol is uniek. Er is goed nagedacht om de parasol niet zo nadrukkelijk aanwezig te laten zijn als deze is ingeklapt. Hij valt netjes langs de mast en neemt niet veel ruimte in beslag.

Kwaliteit
De Icon parasols zijn kwalitatief de beste van Platinum. Het doek is gemaakt van zeer zware kwaliteit 240 grams spuncrylic in de kleur Manhattan. De parasol is voorzien van een water- en vuilafstotende coating. Ook zijn er doekspanners aangebracht waardoor het doek altijd strak blijft staan. De kleurechtheid is zeer goed. De stofklasse van het doek is 7.

Onderhoudsadvies
Wij adviseren om de parasol af te dekken met een Aerocover parasolhoes. Deze hoezen zijn ademend en laten dus condensvorming door. Dit bevorderd ook de levensduur van de parasol en hij blijft schoon. Wij hebben meerdere schoonmaakmiddelen in de collectie om vlekken te verwijderen.

Parasolvoeten
Wij leveren de parasol zonder de parasolvoet. Wij hebben meerdere parasolvoeten in ons assortiment. Wij adviseren om een 150kg granieten parasolvoet onder de parasol te plaatsen. De parasolvoet is voorzien van wielen en gemakkelijk te verplaatsen.

Ook is er een ingraafbare parasolvoet beschikbaar. Deze dient wel in beton te worden gestort door de grootte van de Icon parasol.

Kenmerken:

 • - achterover kantelbaar
 • - 360 graden draaibaar
 • - 240 grams spuncrylic doek
 • - water- en vuilafstotende coating
 • - doekspanners
 • - doekklasse 7

Productspecificaties

Artikelnummer
PL7078R
SKU
PL7078R
EAN
8717591772927

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Danny De Luyck op 15 Juni 2021
  Wij hadden reeds verscheidene parasols ( goedkopere models ) geprobeerd in het verleden en deze gingen steeds vrij snel stuk, kwalitatief van mindere kwaliteit.
  Deze parasol straalt stevigheid uit. We gebruiken hem momenteel ...
  Wij hadden reeds verscheidene parasols ( goedkopere models ) geprobeerd in het verleden en deze gingen steeds vrij snel stuk, kwalitatief van mindere kwaliteit.
  Deze parasol straalt stevigheid uit. We gebruiken hem momenteel alle dagen en voor een vrij stevig model is hij goed te bedienen.
  Door de kantelfunktie moeten we hemm ook niet steeds verplaatsen om de zon te volgen, zeer handig !!
  Hopelijk zijn we met dit model vertrokken voor een lange periode zonplezier.
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

Platinum Icon zweefparasol 400x300 cm manhattan
PlatinumIcon zweefparasol 400x300 cm manhattan

Deliverytime

€1.499,00€1.349,00 Incl. btw