0
0

AVH-Collectie Boomstamtafel 160x90xH77,5 cm - bladdikte 8 cm

30% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Lekker genieten van een maaltijd in de tuin, met vrienden of familie? Dat kan perfect aan deze natuurlijke en robuuste boomstamtafel.   Wij laten de tafels maken in het tropische Indonesië. Elke tafel is uniek omdat het een massief stuk boomstam is. Dit betekend dat het blad uit 1 geheel bestaat. Wij maken geen gebruik van 2 delen die verlijm...
Lekker genieten van een maaltijd in de tuin, met vrienden of familie? Dat kan perfect aan deze natuurlijke en robuuste boomstamtafel.
 
Wij laten de tafels maken in het tropische Indonesië. Elke tafel is uniek omdat het een massief stuk boomstam is. Dit betekend dat het blad uit 1 geheel bestaat. Wij maken geen gebruik van 2 delen die verlijmd zijn. Dit zorgt er voor dat het super stevig is, maar ook een prachtige uitstraling geeft. Door het massieve blad, van maar liefst 8 cm oogt de tafel erg robuust. De tafels zijn gemaakt van Trembasi hout, dit is een snelgroeiende hardhout soort. Wij verkopen meerdere maten in boomstamtafels. Ze zijn zowel voor binnen en buiten geschikt.
 
Door de jaren heen zal de tafel nog mooier worden, dit komt omdat hout leeft. Hierdoor kunnen krimpscheurtjes ontstaan. De tafels zijn altijd uniek en heeft de contouren van de boom.
 
Wij adviseren de tafels te behandelen met de SUNS Shine Wood Protector met nanotechnologie. Je brengt een transparant middel op de tafel aan, hierdoor zal de tafel minder snel vergrijzen. Het is ook een extra bescherming tegen vlekjes. 
 
Wij laten de boomstam tafels bij je bezorgen op de plek van bestemming. Omdat vrijwel alle boomstam tafels echte zwaargewichten zijn dien je rekening houden met de volgende punten:
 
– Wij bezorgen met een chauffeur, hij plaatst de tafel op de door jou aangewezen plek. Deze dient ruim bereikbaar te zijn. – toegangsroute moet min 75cm breed zijn, Vanaf de bezorgauto is de route naar jouw terras verhard (géén grind) en gelijkvloers (geen trappen) een enkele drempel van max 15 cm is toegestaan. 

Productspecificaties

Artikelnummer
EXBO2172
SKU
EXBO2172
EAN
0659424188025
Lengte
160 cm

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Anita Wondergem op 7 Juni 2021
    Wat een prachtige tafel! Ik ben er echt superblij mee!
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Boomstamtafel 160x90xH77,5 cm - bladdikte 8 cm
AVH-CollectieBoomstamtafel 160x90xH77,5 cm - bladdikte 8 cm

Deliverytime

€999,00€699,00 Incl. btw