Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Krista dining tuintafel 400x110xH77,5 cm - poten 12 cm teak 

17% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Dit hout is dus van de duurste selectie.De tafelbladen en tafelpoten van de teaktafels zijn massief en de tafelbladen hebben in het midden dezelfde dikte als aan de buitenkant. Het hout bevat geen gelamineerde delen. Wij gebruiken alleen hout van de binnenkant van de bomen, zodat uw tafel gemaakt is van het duurzaamste teakhout. Deze tafel is gesc...
Dit hout is dus van de duurste selectie.De tafelbladen en tafelpoten van de teaktafels zijn massief en de tafelbladen hebben in het midden dezelfde dikte als aan de buitenkant. Het hout bevat geen gelamineerde delen. Wij gebruiken alleen hout van de binnenkant van de bomen, zodat uw tafel gemaakt is van het duurzaamste teakhout. Deze tafel is geschikt om het gehele jaar buiten te laten staan. Hij zal enkel verkleuren door de zon. Dit is te voorkomen door de tafel te behandelen met Teak Protector.
 
 
Deze tafels hebben 12cm dikke massieve poten die net als de lijst onder het tafelblad helemaal op de hoek van de tafel geplaatst zijn. Deze tafel heeft daardoor een hele strakke stoere uitstraling. Wij geven 2 jaar garantie op de Krista tafels.

Productspecificaties

Artikelnummer
EXKR20686
SKU
EXKR20686
EAN
0659424196679
Lengte
400 cm

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Remko de vries op 13 Maart 2021
  Daar onze lounge set op was , tenminste de kussens , hadden we besloten om geen lounge set meer te nemen , maar een lange tafel.
  Deze gevonden bij AVH en geen moment spijt , iedereen die bij ons langs komt is de eerste reacti...
  Daar onze lounge set op was , tenminste de kussens , hadden we besloten om geen lounge set meer te nemen , maar een lange tafel.
  Deze gevonden bij AVH en geen moment spijt , iedereen die bij ons langs komt is de eerste reactie “Geweldig wat mooi “ en daar is geen woord van gelogen.
  Nu nog mooi weer en dan kunnen we de tafel optimaal benutten tijdens de borrels en BBQ.
  Levering door AVH is ook prima verlopen , tafel van vier meter lang pak je niet even zo op , maar dat is in overleg prima verlopen.
  Zeer tevreden met onze keus en we gaan aan de tafel nog een hoop plezier beleven.

  Remko uit Zaandam
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Krista dining tuintafel 400x110xH77,5 cm - poten 12 cm teak 
AVH-CollectieKrista dining tuintafel 400x110xH77,5 cm - poten 12 cm teak 

Deliverytime

€1.799,00€1.499,00 Incl. btw