Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Eema picknickmand 50x30xH55 cm ovaal

Productomschrijving
Dit mooie rotan mandje is geschikt om al je losse spullen netjes in op te bergen. Maar als je trek hebt in een lekkere picknick op een romantische locatie, biedt dit mandje bij uitstek alles wat je nodig hebt. Het is groot genoeg om alles wat jullie lekker vinden in mee te nemen en daarnaast kun je het mandje afsluiten zodat al je etenswaar goed bl...

Dit mooie rotan mandje is geschikt om al je losse spullen netjes in op te bergen. Maar als je trek hebt in een lekkere picknick op een romantische locatie, biedt dit mandje bij uitstek alles wat je nodig hebt. Het is groot genoeg om alles wat jullie lekker vinden in mee te nemen en daarnaast kun je het mandje afsluiten zodat al je etenswaar goed blijft. Plaats je dit mandje toch liever voor de show in je tuin- of woonkamer, ook dan is dit een zeer geschikt mandje! 

kwaliteit

Dit mandje is gemaakt van een hoge kwaliteit soort rotandraad, welke afkomstig uit het prachtige Indonesië. De kwaliteit wordt gekenmerkt door de dikte van de draad en het feit dat deze volledig rond is. Dit alles ten behoeve van een lange levensduur! 

Op dit product heb je twee jaar garantie!

Productspecificaties

Artikelnummer
EXMA35317
SKU
EXMA35317
EAN
0659424201977

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Eema picknickmand 50x30xH55 cm ovaal
AVH-CollectieEema picknickmand 50x30xH55 cm ovaal

Deliverytime

€49,00 Incl. btw