Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Taste 4SO Prado dining tuintafel 130øx75 cm rond teak Taste 4SO

16% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De Prado dining tuintafel is nieuw in de collectie voor seizoen 2024. De tafel is uniek door zijn eenvoud. Klassieke vlechtwerkstoelen zullen niet misstaan aan deze tafel. Maar een strakke aluminium stoel in combinatie met rope staat ook prachtig. Het teakblad komt uit Indonesië. Dit blad heeft een mooie warme uitstraling. Kortom de Prado dining ...

De Prado dining tuintafel is nieuw in de collectie voor seizoen 2024. De tafel is uniek door zijn eenvoud. Klassieke vlechtwerkstoelen zullen niet misstaan aan deze tafel. Maar een strakke aluminium stoel in combinatie met rope staat ook prachtig. Het teakblad komt uit Indonesië. Dit blad heeft een mooie warme uitstraling. 
Kortom de Prado dining tuintafel is een allemansvriend. 

De natuurlijke uitstraling van hout spreekt veel mensen aan. Onze hardhouten tuinmeubelen zijn van een stevige kwaliteit en vormen een echte aanwinst voor jouw terras waar je lang van kunt genieten. Net als teakhout, kan je dit type meubelen het beste reinigen met een sopje groene zeep, lauwwarm water en een zachte borstel.

De Prado tafel is in meerdere uitvoeringen beschikbaar in 3 uitvoeringen De Prado is bijvoorbeeld in het ellips leverbaar.

Onderhoud

De Prado tafel heeft weinig onderhoud nodig. Wel adviseren wij om de tuinset in de winter af te dekken met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn ademend en laten condensvorming door. 
Het teakhout zal gaan vergrijzen door de zon. Als u dit wilt tegengaan adviseren wij om de Prado tafel te behandelen met teak protector. De natuurlijke uitstraling van hout spreekt veel mensen aan. Onze hardhouten tuinmeubelen zijn van een stevige kwaliteit en vormen een echte aanwinst voor jouw terras waar je lang van kunt genieten. Net als teakhout, kan je dit type meubelen het beste reinigen met een sopje groene zeep, lauwwarm water en een zachte borstel.

Gratis thuisbezorgd

Wij leveren de Prado tafel uiteraard zonder bezorgkosten bij u thuis in Nederland of België. Wij hebben een eigen bezorgservice met onze vaste chauffeurs. Als u de bestelling plaatst krijgt u binnen 2 werkdagen een mail van onze planning met een bezorgafspraak met een dag en tijdsblok. Tijdens de dag van bezorging kunt u de chauffeur live volgen via ons track en trace systeem. Hierdoor hoeft u niet heel de dag thuis te wachten. 
De chauffeur zal de Prado tafel in dozen op de door u aangewezen plek, bijvoorbeeld in de tuin of het balkon neerzetten. Als u wilt dat de chauffeur de Prado tafel uitpakt, in elkaar zet en de verpakking weer mee retour neemt kunt u voor de montagelevering kiezen, hier zijn wel extra kosten aan verbonden. 

De Prado tafel bestaat uit:
1 x Prado teak blad 130 cm rond FSC teak
1 x Prado onderstel FSC teak

Wij geven 5 jaar garantie op de Prado dining tuintafel. 

Productspecificaties

Artikelnummer
4SOPR147602791
SKU
4SOPR147602791
EAN
8720848314429
Hoogte
75 cm

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

Taste 4SO Prado dining tuintafel 130øx75 cm rond teak Taste 4SO
Taste 4SOPrado dining tuintafel 130øx75 cm rond teak Taste 4SO

Deliverytime

€1.209,00€1.019,00 Incl. btw