Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Rechthoekig 2 x uitschuifbare dining tuintafel 200-250-300x100xH77,5 cm teak

30% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De Rechthoekig uitschuifbare dining tuintafel teakhout De Rechthoekig uitschuifbare tafel is bijzonder omdat hij te verlengen is van 200 cm lang naar 300 cm lang in een handomdraai. Het blad is namelijk in tweeën gesplitst en kan langs geleiders worden opengeschoven. Onder het blad kan nog een stuk tafelblad opengeklapt worden waardoor de tafel i...

De Rechthoekig uitschuifbare dining tuintafel teakhout

De Rechthoekig uitschuifbare tafel is bijzonder omdat hij te verlengen is van 200 cm lang naar 300 cm lang in een handomdraai. Het blad is namelijk in tweeën gesplitst en kan langs geleiders worden opengeschoven. Onder het blad kan nog een stuk tafelblad opengeklapt worden waardoor de tafel ineens 2 x 50 cm langer wordt. 

De Rechthoekig uitschuifbare diningtafel is gemaakt van de beste kwaliteit teakhout. Dit Indonesische teakhout is ‘V-legal’ gekwalificeerd. Dat houdt in dat het legaal gekapt hout is en er zelfs bomen worden terug geplant voor het hout dat wordt weggenomen. Daardoor hebben we niet alleen de beste kwaliteit teak, maar zijn we ook nog eens milieuverantwoord bezig.
De kwaliteit teak die wij verkopen is de hoogste kwaliteit die er op de markt te krijgen is. Dit noemen we ‘Grade-A’. Grade-A heeft eigenlijk een aantal belangrijke kenmerken. Allereerst is moet je weten dat Grade-A hout afkomstig is van oudere bomen. Deze bomen hebben door de jaren meer hars aangemaakt, waardoor het hout vet en hard is.
De producten die wij verkopen, zijn massief en worden uit het middelste van de boom gehaald. Dat noemen we kernhout. Zo heb je dus altijd het sterkste en hardste hout. Dat zorgt er voor dat het bijzonder geschikt is om buiten te blijven staan.
Wel is het zo dat teak altijd op natuurlijke wijze zal vergrijzen. Er zijn mogelijkheden om dat tegen te gaan, zie daarvoor het kopje onderhoud.  

Onderhoud

De Rechthoekig uitschuifbare tuintafel heeft weinig onderhoud nodig. Wel adviseren wij om de tuintafel in de winter af te dekken met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn ademend en laten condensvorming door. 
Het teakhout zal gaan vergrijzen door de zon. Als u dit wilt tegengaan adviseren wij om de set te behandelen met teak protector. 

Levering

Wij leveren de Rechthoekig uitschuifbare tafel gratis bij u thuis in een doos. De tafel moet nog gemonteerd worden. Dit is zeer gemakkelijk zelf te doen. Mocht u het toch door de chauffeur willen laten doen, dan kiest u voor de montagelevering. De chauffeur neemt dan ook de verpakking weer retour. 

De afmetingen van de tafel zijn:
200-300 cm lang met twee klapgedeeltes van 200-250 cm en 250-300 cm. 
100 cm breed
76 cm hoog

De dikte van het blad is 4 cm. 

Er zijn verschillende breedtes en diktes beschikbaar. 

Wij geven 2 jaar garantie op de Rechthoekig uitschuifbare tafel. 

Productspecificaties

Artikelnummer
EXUI0079
SKU
EXUI0079
EAN
0659424192091
Lengte
200-250-300 cm

Reviews

4.4 / 5Based on 3 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Juul Poolmans op 12 Augustus 2022
  Een heerlijke tafel om gezellig aan te tafelen met familie en vrienden tijdens de lange zwoele zomeravonden. Een aanrader voor wie van het buitenleven houd. En als je even met minder mensen aan tafel zit is de uitbreiding heel...
  Een heerlijke tafel om gezellig aan te tafelen met familie en vrienden tijdens de lange zwoele zomeravonden. Een aanrader voor wie van het buitenleven houd. En als je even met minder mensen aan tafel zit is de uitbreiding heel makkelijk in te korten….
  De montage was ook piece of cake en zó gepiept.
 • 4 / 5
  Gepost door: Groningen stad op 9 Augustus 2020
  Mooie, zware tafel. Mooi voor onder onze overkapping. Onderdelen (poten en tussenbalk) zijn genummerd, ook op de plaats waar ze gemonteerd moeten worden. Tafel is zwaar, monteren met twee personen (met rubber hamer) gaat prima...
  Mooie, zware tafel. Mooi voor onder onze overkapping. Onderdelen (poten en tussenbalk) zijn genummerd, ook op de plaats waar ze gemonteerd moeten worden. Tafel is zwaar, monteren met twee personen (met rubber hamer) gaat prima.
 • 4 / 5
  Gepost door: Jet Breukelman op 24 April 2019
  Wij zijn heel blij met deze uitschuifbare tafel waaraan we met veel vrienden kunnen zitten.
  De aflevering verliep niet helemaal vlekkeloos. 1 jongen om deze zware tafel te sjouwen en in elkaar te zetten is onmogelijk te doen....
  Wij zijn heel blij met deze uitschuifbare tafel waaraan we met veel vrienden kunnen zitten.
  De aflevering verliep niet helemaal vlekkeloos. 1 jongen om deze zware tafel te sjouwen en in elkaar te zetten is onmogelijk te doen. Gelukkig was er hulp in de buurt. Hier zij echt minstens 2 man voor nodig.
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Rechthoekig 2 x uitschuifbare dining tuintafel 200-250-300x100xH77,5 cm teak
AVH-CollectieRechthoekig 2 x uitschuifbare dining tuintafel 200-250-300x100xH77,5 cm teak

Deliverytime

€1.499,00€1.045,00 Incl. btw