Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

SUNS Textiel Protector SUNS Shine

SUNS Textiel Protector SUNS Shine
Productomschrijving
De SUNS Textile Protector met nanotechnologie is een effectief en duurzaam impregneermiddel dat speciaal is ontwikkeld voor het beschermen van waterafstotende kussens, parasols, tentdoeken etc., zowel binnen- als buitenshuis. De nano-beschermingslaag bindt met de vezels, is dampdoorlatend, behoudt kleurechtheid en beschermt tegen weersinvloeden, vl...

De SUNS Textile Protector met nanotechnologie is een effectief en duurzaam impregneermiddel dat speciaal is ontwikkeld voor het beschermen van waterafstotende kussens, parasols, tentdoeken etc., zowel binnen- als buitenshuis. De nano-beschermingslaag bindt met de vezels, is dampdoorlatend, behoudt kleurechtheid en beschermt tegen weersinvloeden, vloeistoffen, olie en vet. De SUNS Textile Protector is geschikt voor kunststof, katoen en andere textielsoorten.

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik! Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte aanbrengen. Bevochtig het oppervlak met water. Breng Protector onverdund aan. Spray gelijkmatig van boven naar beneden op 15-20 cm afstand van het product totdat er pareltjes ontstaan. Laat Protector 6-12 uur drogen (bij 18 - 20 °C) voor gebruik. Na 24 uur volledige reactie. Actieve werking gedurende ca. 1 jaar, mits niet blootgesteld aan frequent wassen, schrobben of stomerij. Indien parelende werking afneemt de behandeling herhalen. Na behandeling zijn voedselvlekken eenvoudig te verwijderen met een vochtig microvezeldoekje (swipen, niet inwrijven). In geval van sterke vervuiling het materiaal reinigen met SUNS Textile Cleaner. Desgewenst gereinigde deel opnieuw impregneren met Textile Protector.

Veiligheid
Buiten bereik van kinderen houden. Spray bij voorkeur in de buitenlucht, voorkom overvloedig inademen, ventileer binnenshuis goed, gebruik handschoenen en oog- en gelaatsbescherming.

Productspecificaties

Artikelnummer
SU13003.472.00.00
SKU
SU13003.472.00.00
EAN
0659424187950

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Schroyen Frank op 23 Mei 2020
    We hebbende kussens met het product behandeld en zijn er zeer tevreden over . We hadden bezoek en er werd wat bier op de kussens gemorst . Het bier trok er niet in en je kon het er zo afvegen . Tof product .
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

SUNS Textiel Protector SUNS Shine
SUNSTextiel Protector SUNS Shine

Deliverytime

€29,95 Incl. btw