{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Zomersale bij AVH - Nu 5% extra korting bij besteding vanaf €500,- - Voer de kortingscode ZOMERKORTING5 in

Dit is waarom schanskorven onmisbaar zijn in elke tuin

Dit is waarom schanskorven onmisbaar zijn in elke tuin

Je hebt ze vast wel eens gezien, van die robuuste stalen korven gevuld met stenen. Schanskorven of steenkorven kunnen op allerlei manieren worden ingezet en worden steeds populairder. Zo kunnen ze gebruikt worden om erfafscheidingen, geluidswallen en decoratieve muren mee te vormen. De eindeloze mogelijkheden en de vele voordelen van schanskorven maken schanskorven een waardevolle investering. Wij vertellen je waarom ze onmisbaar zijn in elke tuin.

Een moderne en robuuste uitstraling

Geef jij de voorkeur aan een tuin met een moderne en stoere uitstraling? Dan is een schanskorvenerfafscheiding onmisbaar. Schanskorven bestaan uit grote gegalvaniseerde stalen korven die gevuld worden met breukstenen. De stalen korven in combinatie met de onbewerkte breuksteen zorgen er voor dat de schanskorven een stoere, robuuste en ondoordringbare uitstraling hebben. Schanskorven zijn dankzij het robuuste uiterlijk overal in de tuin te gebruiken. Zo zijn ze niet alleen geschikt om te gebruiken als erfafscheiding, maar kunnen ze ook uitstekend gebruikt worden om hoogteverschillen in de tuin op te vangen en om verschillende delen van de tuin van elkaar te scheiden.

Een sterke vorm van erfafscheiding

Ben jij op zoek naar sterke en ondoordringbare erfafscheiding, zodat onbevoegden jouw tuin of terrein niet zomaar kunnen betreden? Schanskorven zijn tegen een stootje bestand en ondoordringbaar, waardoor ze zeer geschikt zijn om te gebruiken als erfafscheiding. Schanskorven worden gemaakt van gegalvaniseerde staalmatten. De staalmatten hebben een draaddikte van minimaal 4 millimeter, waardoor ze moeilijk te vervormen zijn. En omdat bij het schanskorven plaatsen de sterke korven over steigerbuizen worden geplaatst is de kans op scheefzakken en/of omwaaien klein. Door te kiezen voor schanskorven kan jij jarenlang genieten van prachtige erfafscheiding.

Onderhoudsarm

Schanskorven behoeven, in tegenstelling tot natuurlijke erfafscheiding en houten erfafscheiding, nagenoeg geen onderhoud. Waar natuurlijke erfafscheiding regelmatig gesnoeid en houten erfafscheiding regelmatig geschilderd moeten worden, is af en toe een kleine schoonmaakbeurt voldoende om de uitstraling van jouw schanskorvenerfafscheiding op niveau te houden. Zo kan jij altijd zorgeloos genieten van een prachtige erfafscheiding.

Geluidswerend en privacy verhogend

Eén van de belangrijkste functies van erfafscheiding is zorgen voor privacy, zodat jij in alle rust kan genieten van jouw tuin. Een erfafscheiding van schanskorven kan je daarbij helpen. Schanskorven zijn ondoordringbaar, waardoor niemand jouw tuin in kan kijken. Daarnaast zijn ze geluiddempend, zodat jij minder last hebt van geluiden van buiten de tuin en vice versa. Het geluiddempende karakter zorgt er tevens voor dat de schanskorven uitstekend gebruikt kunnen worden als geluidswal.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »