{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Een tuintafel in de aanbieding kopen

  • Door Caitlin
  • Thursday 18 / 06 / 2020 0
Een tuintafel in de aanbieding kopen

De winters zijn al jaren niet meer wat ze geweest zijn, waardoor de seizoenen behoorlijk lijken door te schuiven. Zo is het de afgelopen jaren voorgekomen dat we nog vorst hadden in maart en sneeuw in april.

De winters zijn al jaren niet meer wat ze geweest zijn, waardoor de seizoenen behoorlijk lijken door te schuiven. Zo is het de afgelopen jaren voorgekomen dat we nog vorst hadden in maart en sneeuw in april. Hierdoor kijken velen met nog meer ongeduld uit naar het begin van het voorjaar, waarin het dan echt weer kan: we kunnen weer genieten van onze eigen tuin of balkon en willen graag weer de buitenlucht in om wat broodnodig zonlicht en frisse buitenlucht mee te pakken. Om in deze tijd aangenaam buiten te kunnen zitten dien je wel de beschikking te hebben over een comfortabele tuinset. Als je voor dit jaar op zoek bent naar een nieuwe tuintafel, bekijk dan eens de mogelijkheden om een tuintafel in de aanbieding aan te schaffen.


Met een passende tuintafel kun je bijvoorbeeld ook buiten aan de tafel eten, eventueel wat werk doen op een laptop of creatief zijn, wat boeken lezen en spelletjes spelen met familie of vrienden. Een tuintafel vormt een praktische aanvulling op je tuinstoelen, waardoor je meer mogelijkheden creëert voor als je buiten in je tuin of op je balkon zit.


Een tuintafel hoeft geen grote aanschaf te zijn en je kunt ze vinden voor elk budget. Je kunt een tuintafel ook in de aanbieding aanschaffen. Veel tuincentra en tuinmeubelzaken schaffen jaarlijks nieuwe collecties aan, maar hebben vaak nog restpartijen van het voorgaande jaar op voorraad, die daarmee vaak tegen een aantrekkelijke korting worden aangeboden. Zo kun je, door de websites en folders van de verschillende winkels in jouw omgeving te vergelijken, al gauw tot een goed aanbod komen van tuintafels in de aanbieding. Vaak worden een tuintafel in de aanbieding als set samen met stoelen aangeboden, maar als je al over goede tuinstoelen beschikt, dan kun je ook alleen de tuintafel in de aanbieding aanschaffen.

Soorten tafels

Als je de verschillende tuincentra of meubelzaken bezoekt, zul je zien dat het aanbod qua tuintafels sterk is toegenomen. Tuintafels zijn tegenwoordig verkrijgbaar in een grote variatie aan materialen, vormen en afmetingen.


De meest verkochte soort tafel is de rechthoekige tafel. Een rechthoekige tuintafel is vaak het meest praktische als je met veel mensen buiten wilt kunnen zitten, terwijl voor kleinere gezinnen een vierkante tuintafel wellicht juist handig kan zijn. Afhankelijk van de ruimte die je hebt en het aantal personen dat aan de tafel moet kunnen zitten zul je voor een bepaalde vorm en afmeting kiezen.


Een ronde tafel is de traditionele vorm voor een tuintafel, die je steeds meer ziet in de huidige ontwerpen en tuinsets. Bij een ronde tuintafel heeft iedereen aan de tafel in principe een gelijkwaardige status en hoeft er geen hiërarchie te zijn op basis van plek aan de tafel (geen hoofdeinde) of onenigheid over wie waar mag zitten. Bovendien is het eenvoudiger om bij een ronde tafel wat extra stoelen bij te plaatsen voor meer zitgelegenheid, aangezien er geen tafelpoten of hoeken in de weg zitten. Als jouw tuin wat klein is of als je een klein huishouden hebt, dan is een vierkante tafel praktisch, omdat je deze eenvoudig in een hoek van je tuin kunt neerzetten.

Tuintafel voor elk budget

Tuintafels zijn tegenwoordig voor vrijwel elk budget te krijgen en je kunt dan ook heel goed een tuintafel in de aanbieding vinden. Outlets en tuinmeubelzaken beschikken meestal over grote collecties tuintafels van uiteenlopende merken, waardoor bij de introductie van nieuwe modellen de oude tuintafels in de aanbieding worden aangeboden. Als je een tuintafel in de aanbieding wilt aanschaffen is het dan ook een goed idee om de websites van tuinmeubelzaken en bouwmarkten goed in de gaten te houden als het zomerseizoen weer nadert. Veel tuinmeubelzaken versturen bovendien nog huis-aan-huis folders dus dit is ook een belangrijke bron van informatie over aanbiedingen. Zodra je dan een specifieke tuintafel aanbieding op het oog hebt, dan kun je gericht gaan kijken bij de desbetreffende winkel.

Praktisch en comfortabel

Met een tuintafel aanbieding kun je voor een aantrekkelijke prijs een comfortabele en praktische tuintafel aanschaffen, die aansluit bij jouw huidige tuinstoelen. Met je eigen tuintafel heb je de mogelijkheid om met je dierbaren en gasten heerlijk te ontspannen in jouw eigen tuin. Of je nu kiest voor een stevige aluminium ronde tuintafel, een houten picknicktafel in combinatie met een aantal comfortabele stoelen, of een wicker tuintafel, zelfs met een beperkt budget zijn er volop mogelijkheden om voor een goede prijs een mooie tuintafel in de aanbieding aan te schaffen.

Weerbestendigheid en onderhoud

Als je een tuintafel in de aanbieding wilt kopen, ben je wellicht geneigd om alleen maar op de prijs te letten bij jouw uiteindelijke keuze. Een tuintafel aanbieding in een folder of op de website van een tuinmeubelzaak kan er op een foto soms anders uitzien dan in werkelijkheid. Als je al tuinstoelen hebt wil je bovendien ook dat jouw nieuwe tuintafel hier goed bij past.


Daarnaast is de materiaalkeuze belangrijk, aangezien bepaalde materialen beter geschikt zijn om langdurig buiten in de zon en regen te staan en onderhoudsvriendelijker zijn dan andere. In principe kun je elk materiaal buiten laten staan, mits je de onderhoudsinstructies van de fabrikant goed volgt.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »