{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

Door Bryan, 27 februari 2020

Tuinmeubelen kopen bij de grootste outlet van Nederland

We zien ze overal door het land verschijnen, vaak langs de snelweg of bij een industrieterrein net buiten de stad: de tuinmeubelen outlets. De outlets voor tuinmeubelen zijn erg in trek , aangezien men hier op een groot oppervlak vaak grote collecties aan meubilair aantreft van een variatie aan merken tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast maakt hun geografische ligging ze doorgaans goed bereikbaar. Er is ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig, die vrijwel altijd gratis is voor klanten. Zodra de winter weer op zijn einde loopt en de lente in aantocht is, gaan veel mensen op zoek naar vervanging van hun oude vertrouwde, maar verouderde tuinsets of versleten tuinstoelen of parasols. Het bezoeken van een outlet biedt je de gelegenheid om op een locatie vrijwel alle denkbare producten voor uw tuinterras te kunnen bekijken en vergelijken.

Outlet concept

Het concept achter een tuinmeubelen outlet is het samenbrengen van collecties van uiteenlopende merken tegen aantrekkelijke prijzen, waardoor er voor uiteenlopende voorkeuren en budgetten altijd wel iets te vinden is. Van eenvoudige kunststof tuinstoelen of stapelstoelen met een bijbehorende tafel, tot een grote houten loungeset met passende accessoires, je zult hier voor elk gewenst budget en persoonlijke wensen gevarieerde mogelijkheden aantreffen.


Daarnaast gaat het hier vaak om zogenaamde ‘one-stop shops’, waarbinnen je alles op het gebied van tuinmeubelen en accessories kunt vinden, zodat je niet meer naar verschillende tuincentra of winkels hoeft te gaan om al uw gewenste artikelen bij elkaar te kunnen krijgen. Je zult hier alles vinden wat je nodig heeft om uw eigen droomtuin van meubilair te voorzien.

Loungesets en tuinsets

Het meest populaire product bij de meerderheid van de tuinmeubelen outlets in Nederland is momenteel de loungeset. Steeds meer mensen kiezen in plaats van een traditionele tuinset, met tuinstoelen en tafel plus parasol, voor een loungeset, bestaande uit een comfortabele zithoek van stoelen of banken, vaak bedekt met meerdere kussens, die zowel een zit functie als een dinerfunctie kunnen hebben. Vaak worden banken en stoelen gecombineerd, zodat er een groter gezelschap aan kan plaatsnemen. Met een loungeset geniet je optimaal van de heerlijke lentedagen of zwoele zomeravonden buiten, samen met familie of vrienden. De veelal ruime tafels bij de lounge dinersets bieden daarnaast optimaal de gelegenheid om buiten samen uitgebreid aan te dineren, of om te genieten van een lekker glas wijn in goed gezelschap. Uiteraard kun je ook kiezen voor een terrasverwarmer, zodat je ook op de koelere nazomeravonden toch nog buiten kunt vertoeven. Er zijn ook loungesets verkrijgbaar, die regenbestendig zijn, zodat je deze ook tijdens een bui gerust buiten kunt laten staan. Daarnaast zijn er bij veel sets bijpassende beschermhoezen verkrijgbaar, waarmee je je loungesets kunt beschermen tegen de regen en zon.


Daarnaast vind je hier ook de meer traditionele tuinset, bestaande uit tuinstoelen en tafels. Deze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende materialen. Zo vind je bij de meeste outlets kunststof stapelstoelen, maar ook mooie houten designstoelen, of metalen stoelen in diverse uitvoeringen, van aluminium tot gietijzer. Bovendien zijn er ook betonnen tuinsets, voor mensen die een zeer degelijke, solide set willen, die het gehele jaar buiten kan blijven staan en bestand is tegen de elementen.

Tuinaccessoires

Behalve tuinmeubilair kun je bij de tuinmeubelen outlet ook een ruime collectie aan tuinaccessoires vinden. Van beschermhoezen voor uw stoelen en parasols, tot terrasverwarmers en barbecues, je vindt hier de meest uiteenlopende accessoires voor jouw tuin. Het voordeel is dat je ze hier kunt zien in een opstelling samen met diverse tuinsets of loungesets, zodat je direct een goede indruk krijgt van hoe deze er in jouw eigen tuin uit zou zien en of het bij het design van je bestaande tuinset zou aansluiten. Bovendien kun je, als je toch op zoek bent naar een nieuwe tuinset, op deze manier een volledige set aanschaffen inclusief bijpassende accessoires, waarmee je in een keer klaar bent met de aanschaf van al het door jouw gewenste tuinmeubilair.