0
0

AVH-Collectie Dallas stoel bank dining loungeset 4 delig verstelbare rugleuning en voetensteun antraciet

19% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De Dallas loungeset heeft een moderne uitstraling door het gebruik van robuust aluminium. Doordat er ook gebruik gemaakt is van kunststof vlechtwerk in een lichte kleur past de Dallas loungeset in elke tuin.  Het unieke van de Dallas loungeset is dat de rugleuning verstelbaar zijn. In de armleuning zit een knop. Als je deze indrukt en met je rug ...

De Dallas loungeset heeft een moderne uitstraling door het gebruik van robuust aluminium. Doordat er ook gebruik gemaakt is van kunststof vlechtwerk in een lichte kleur past de Dallas loungeset in elke tuin. 

Het unieke van de Dallas loungeset is dat de rugleuning verstelbaar zijn. In de armleuning zit een knop. Als je deze indrukt en met je rug naar achteren duwt, gaat de rugleuning traploos naar achteren. Om de rugleuning weer rechtop te krijgen houdt u de knop ingedrukt. Hierdoor zal de rugleuning vanzelf weer naar voren gaan. De twee lounge stoelen zijn uitgevoerd met deze functie, maar ook alle zitplaatsen van de 3-zitbank. 

De Dallas lounge stoelen zijn ook uitgevoerd met een verstelbare voetenbank. De voetenbank 

De Dallas loungeset is uitgevoerd met een hoge tafel van 66cm hoog. Hierdoor is het mogelijk om aan de tafel te eten vanaf uw loungeset. De tafel is gemaakt van aluminium en heeft een blad van keramiek. Hierdoor is het blad niet gevoelig van krassen en oogt luxueus.

De kussens zijn water- en vuilafstotend zodat ze een regenbui kunnen hebben.

Onderhoud

De Dallas loungeset heeft weinig onderhoud nodig. Wel adviseren wij om de loungeset in de winter af te dekken met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn ademend en laten condensvorming door. 

Levering

Wij leveren de loungeset bij u thuis in de tuin. De chauffeur zal de loungeset achter in uw tuin brengen in dozen. Als u wilt dat hij alles uitpakt, monteert en het afvalmateriaal weer meeneemt kunt u voor de montagelevering kiezen. 

De Dallas loungeset bestaat uit:
2 x verstelbare lounge stoelen met verstelbare voetensteun
1 x verstelbare 3 zitbank 
1 x lounge diningtafel 160x90xH66 cm

Wij geven 2 jaar garantie op de Dallas loungeset.

Ook een voetenbankje apart verkrijgbaar. 

Productspecificaties

Artikelnummer
ALDA128411537
SKU
ALDA128411537
EAN
0659424243656
Merk
AVH-outdoor

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken