Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Ovaal uitschuifbare diningtafel 160-210x90xH77 cm teak bladdikte 4 cm (legs 12x12cm)

34% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De Ovaal uitschuifbare dining tuintafel teakhout De Ovaal uitschuifbare tafel is bijzonder omdat hij te verlengen is van 160 cm lang naar 210 cm lang in een handomdraai. Het blad is namelijk in tweeën gesplitst en kan langs geleiders worden opengeschoven. Onder het blad kan nog een stuk tafelblad opengeklapt worden waardoor de tafel ineens 50 cm ...

De Ovaal uitschuifbare dining tuintafel teakhout

De Ovaal uitschuifbare tafel is bijzonder omdat hij te verlengen is van 160 cm lang naar 210 cm lang in een handomdraai. Het blad is namelijk in tweeën gesplitst en kan langs geleiders worden opengeschoven. Onder het blad kan nog een stuk tafelblad opengeklapt worden waardoor de tafel ineens 50 cm langer wordt. 

De Ovaal uitschuifbare diningtafel is gemaakt van de beste kwaliteit teakhout. Dit Indonesische teakhout is ‘V-legal’ gekwalificeerd. Dat houdt in dat het legaal gekapt hout is en er zelfs bomen worden terug geplant voor het hout dat wordt weggenomen. Daardoor hebben we niet alleen de beste kwaliteit teak, maar zijn we ook nog eens milieuverantwoord bezig.
De kwaliteit teak die wij verkopen is de hoogste kwaliteit die er op de markt te krijgen is. Dit noemen we ‘Grade-A’. Grade-A heeft eigenlijk een aantal belangrijke kenmerken. Allereerst is moet je weten dat Grade-A hout afkomstig is van oudere bomen. Deze bomen hebben door de jaren meer hars aangemaakt, waardoor het hout vet en hard is.
De producten die wij verkopen, zijn massief en worden uit het middelste van de boom gehaald. Dat noemen we kernhout. Zo heb je dus altijd het sterkste en hardste hout. Dat zorgt er voor dat het bijzonder geschikt is om buiten te blijven staan.
Wel is het zo dat teak altijd op natuurlijke wijze zal vergrijzen. Er zijn mogelijkheden om dat tegen te gaan, zie daarvoor het kopje onderhoud.  

Onderhoud

De ovaal uitschuifbare tuintafel heeft weinig onderhoud nodig. Wel adviseren wij om de tuintafel in de winter af te dekken met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn ademend en laten condensvorming door. 
Het teakhout zal gaan vergrijzen door de zon. Als u dit wilt tegengaan adviseren wij om de set te behandelen met teak protector. 

Levering

Wij leveren de ovaal uitschuifbare tafel gratis bij u thuis in een doos. De tafel moet nog gemonteerd worden. Dit is zeer gemakkelijk zelf te doen. Mocht u het toch door de chauffeur willen laten doen, dan kiest u voor de montagelevering. De chauffeur neemt dan ook de verpakking weer retour. 

De afmetingen van de tafel zijn:
160-210 cm lang
90 cm breed
76 cm hoog

De dikte van het blad is 4 cm. 

Er zijn verschillende breedtes en diktes beschikbaar. 

Wij geven 2 jaar garantie op de ovaal uitschuifbare tafel. 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
EXUI3078
SKU
EXUI3078
EAN
0659424248484

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Henk op 12 Maart 2023
    Na bezoek aan de showroom besteld waarna een correcte leveringsprocedure werd gevolgd. Prachtige tafel. Toch op advies van een speciaalzaak met olie behandeld waardoor de structuur van het teak nog mooier wordt. Aan te bevelen...
    Na bezoek aan de showroom besteld waarna een correcte leveringsprocedure werd gevolgd. Prachtige tafel. Toch op advies van een speciaalzaak met olie behandeld waardoor de structuur van het teak nog mooier wordt. Aan te bevelen is de "schuiflaten" voor de verlenging met iets van vet in te smeren zodat de geleiders makkelijker lopen? Bij ons was een week na plaatsing het wat moeilijker om het blad te verlengen. De tafel staat bij ons op het balcon en is niet alleen een plaatje maar door de afgeronde zijkanten ook heel praktisch om er stoelen om heen te plaatsen. Wij zijn er blij mee en kregen complimenten van onze kinderen.
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Ovaal uitschuifbare diningtafel 160-210x90xH77 cm teak bladdikte 4 cm (legs 12x12cm)
AVH-CollectieOvaal uitschuifbare diningtafel 160-210x90xH77 cm teak bladdikte 4 cm (legs 12x12cm)

Deliverytime

€1.279,00€849,00 Incl. btw