Terug

Parasols (142)

Filters

Parasols

Parasols om onder af te koelen

Parasols worden steeds meer een eye catcher in de tuin. Voor elke loungeset of tuinset is wel een passende parasol en bijbehorende parasolvoet te vinden. De zweefparasol is het meest praktisch omdat die boven de loungeset of tuinset kan zweven. Een stokparasol neemt meestal minder ruimte in beslag en is makkelijk op te bergen.

Zweefparasols

De meeste zweefparasols (ook wel hangparasols) kunnen 360 graden om zijn as draaien. Je kan de zweefparasol dus op een centrale plek in de tuin neerzetten om de gehele dag niet in de zon te hoeven zitten. Wat zweefparasols ook kunnen is het doek achterover te laten kantelen. Dit komt van pas bij de ondergaande zon. Sommige parasols kunnen zelfs diagonaal kantelen. Dit is handig als je niet uitkomt met het achterover kantelen.

Stokparasols

De stokparasols of middenmast parasols kunnen vrijwel allemaal kantelen. In de mast zit een knop om de mast te laten knikken. Dit is vooral weer handig met de ondergaande zon of voor op een balkon. Verder beschikken de stokparasols net als de zweefparasols over baleinspanners. Op de uiteinden van de baleinen zijn veren aangebracht die het doek extra strak blijven aanspannen.

Alle parasols in de collectie zijn vriendelijk in gebruik. Zo zijn alle parasols voorzien van een draaihendel om de parasol in en uit te klappen. De tuinparasols zijn ingeklapt ook makkelijk uit de voet te halen om ’s winters op te bergen. Wij adviseren er ook een parasolhoes bij te kopen voor bescherming tegen UV licht en vuil.

Kleuren van een parasol

Er zijn veel kleuren en afmetingen beschikbaar. De parasols zijn er al vanaf 2 meter doorsnede tot wel 4 meter. Er zijn ronde, vierkante en rechthoekige tuinparasols beschikbaar. De kleuren lopen uiteen van het veilige taupe en grijs tot het frisse groen en rood. 

Als je nog vragen hebt over onze parasols voel je dan vrij om contact met onze specialisten op te nemen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »