Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Platinum Riva parasol 350 cm rond olijf

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Uitvoering parasolDe Riva parasol 350 cm rond van Platinum is uitgevoerd met een easy-up opdraaimechanisme, doekspanners en een stevige mast. Er is goed nagedacht om de parasol niet zo nadrukkelijk aanwezig te laten zijn als deze is ingeklapt. Hij valt netjes langs de mast en neemt niet veel ruimte in beslag. KwaliteitHet doek van de Riva parasol ...

Uitvoering parasol
De Riva parasol 350 cm rond van Platinum is uitgevoerd met een easy-up opdraaimechanisme, doekspanners en een stevige mast. Er is goed nagedacht om de parasol niet zo nadrukkelijk aanwezig te laten zijn als deze is ingeklapt. Hij valt netjes langs de mast en neemt niet veel ruimte in beslag.

Kwaliteit
Het doek van de Riva parasol is gemaakt van een 220 grams polyester in de kleur olijf. De parasol is voorzien van een water- en vuilafstotende coating. Ook zijn er doekspanners aangebracht waardoor het doek altijd strak blijft staan. 

Onderhoudsadvies
Wij adviseren om de parasol af te dekken met een Aerocover parasolhoes. Deze hoezen zijn ademend en laten dus condensvorming door. Dit bevorderd ook de levensduur van de parasol en hij blijft schoon. Wij hebben meerdere schoonmaakmiddelen in de collectie om vlekken te verwijderen.

Parasolvoeten
Wij leveren de parasol zonder de parasolvoet. Wij hebben meerdere parasolvoeten in ons assortiment. Wij adviseren om minimaal een 40kg granieten parasolvoet onder de parasol te plaatsen. Voor open plaatsen waar wat meer wind staat kunt u het beste een 60kg parasolvoet plaatsen. De parasolvoeten zijn allemaal voorzien van wielen en gemakkelijk te verplaatsen.

Kenmerken:

  • - mastdikte 48mm
  • - deelbare mast
  • - 220 grams polyester doek
  • - water- en vuilafstotende coating
  • - doekspanners
  • - 2 jaar garantie

Productspecificaties

Artikelnummer
PL7110T
SKU
PL7110T
EAN
8720039162853

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

Platinum Riva parasol 350 cm rond olijf
PlatinumRiva parasol 350 cm rond olijf

Deliverytime

€159,00 Incl. btw