Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Platinum Riva parasol 250x200 cm olijf met kniksysteem

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Uitvoering parasolDe Riva parasol 250x200 cm vierkant van Platinum is uitgevoerd met een easy-up opdraaimechanisme, doekspanners en een stevige, deelbare mast. De parasol is voorzien van een kniksysteem waardoor de parasol schuin op de mast komt te staan. U hoeft nooit meer veel moeite te doen om uit de zon te blijven op deze manier. Het design van...

Uitvoering parasol
De Riva parasol 250x200 cm vierkant van Platinum is uitgevoerd met een easy-up opdraaimechanisme, doekspanners en een stevige, deelbare mast. De parasol is voorzien van een kniksysteem waardoor de parasol schuin op de mast komt te staan. U hoeft nooit meer veel moeite te doen om uit de zon te blijven op deze manier. Het design van de parasol is uniek. Er is goed nagedacht om de parasol niet zo nadrukkelijk aanwezig te laten zijn als deze is ingeklapt. Hij valt netjes langs de mast en neemt niet veel ruimte in beslag.

Kwaliteit
Het doek van de Riva parasol is gemaakt van een 220 grams polyester in de kleur olijf. De parasol is voorzien van een water- en vuilafstotende coating. Ook zijn er doekspanners aangebracht waardoor het doek altijd strak blijft staan. 

Onderhoudsadvies
Wij adviseren om de parasol af te dekken met een Aerocover parasolhoes. Deze hoezen zijn ademend en laten dus condensvorming door. Dit bevorderd ook de levensduur van de parasol en hij blijft schoon. Wij hebben meerdere schoonmaakmiddelen in de collectie om vlekken te verwijderen.

Parasolvoeten
Wij leveren de parasol zonder de parasolvoet. Wij hebben meerdere parasolvoeten in ons assortiment. Wij adviseren om minimaal een 30kg granieten parasolvoet onder de parasol te plaatsen. Voor open plaatsen waar wat meer wind staat kunt u het beste een 40kg of een 60kg parasolvoet plaatsen. De parasolvoeten zijn allemaal voorzien van wielen en gemakkelijk te verplaatsen.

Kenmerken:

  • - knikbare mast
  • - mastdikte 38mm
  • - deelbare mast
  • - 220 grams polyester doek
  • - water- en vuilafstotende coating
  • - doekspanners
  • - 2 jaar garantie

Productspecificaties

Artikelnummer
PL7107T
SKU
PL7107T
EAN
8720039162921

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

Platinum Riva parasol 250x200  cm olijf met kniksysteem
PlatinumRiva parasol 250x200 cm olijf met kniksysteem

Deliverytime

€119,00 Incl. btw