Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Barset Londen boomstam 220x70xH110cm 7-delig

31% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De Londen barstoelen zijn gemaakt van volledig rond wicker met een aluminium frame. De stoelen kunnen altijd buiten blijven staan. De barstoelen zijn uitgevoerd met een all weather buitenkussen, wat ook nog afritsbaar en wasbaar is op 30 graden.  Wij laten de tafels maken in het tropische Indonesië. Elke tafel is uniek omdat het een massief stuk...

De Londen barstoelen zijn gemaakt van volledig rond wicker met een aluminium frame. De stoelen kunnen altijd buiten blijven staan. De barstoelen zijn uitgevoerd met een all weather buitenkussen, wat ook nog afritsbaar en wasbaar is op 30 graden. 

Wij laten de tafels maken in het tropische Indonesië. Elke tafel is uniek omdat het een massief stuk boomstam is. Dit betekend dat het blad uit 1 geheel bestaat. Wij maken geen gebruik van 2 delen die verlijmd zijn. Dit zorgt er voor dat het super stevig is, maar ook een prachtige uitstraling geeft. Door het massieve blad, van maar liefst 8 cm oogt de tafel erg robuust.
De tafels zijn gemaakt van Trembasi hout, dit is een snelgroeiende hardhout soort. Wij verkopen meerdere maten in boomstamtafels. Ze zijn zowel voor binnen en buiten geschikt.
 
Door de jaren heen zal de tafel nog mooier worden, dit komt omdat hout leeft. Hierdoor kunnen krimpscheurtjes ontstaan. De tafels zijn dus altijd uniek en hebben de contouren van de boom.
 
Wij adviseren de tafels te behandelen met de SUNS Shine Wood Protector met nanotechnologie. J brengt dan een transparant middel op de tafel aan, hierdoor zal de tafel minder snel vergrijzen. Het is ook een extra bescherming tegen vlekjes. 

Wij laten de boomstam tafels bij je bezorgen op de plek van bestemming. Omdat vrijwel alle boomstam tafels echte zwaargewichten zijn dien je rekening houden met de volgende punten:

– Wij bezorgen met een chauffeur, hij plaatst de tafel op de door jou aangewezen plek. Deze dient ruim bereikbaar te zijn. – toegangsroute moet min 75cm breed zijn, Vanaf de bezorgauto is de route naar jouw terras verhard (géén grind) en gelijkvloers (geen trappen) een enkele drempel van max 15 cm is toegestaan. 

De Londen barset bestaat uit:
6 x Londen barstoelen met all weather kussens
1 x Londen bartafel 220x70xH110cm

Wij geven 2 jaar garantie op de tuinmeubelen. 

Productspecificaties

Artikelnummer
BOEX101430915
SKU
BOEX101430915
EAN
0659424213987
Tafel - hoogte
110 cm

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Barset Londen boomstam 220x70xH110cm 7-delig
AVH-CollectieBarset Londen boomstam 220x70xH110cm 7-delig

Deliverytime

€3.499,00€2.399,00 Incl. btw