0
0

AVH-Collectie Boomstamtafel 90x90xH49 cm – bladdikte 8 cm

30% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Lekker relaxen in de tuin is natuurlijk het beste als je daar een tafel bij hebt waar je dingen op kunt zetten. Zo is er nu deze boomstamtafel van de AVH-Collectie. Wij laten de tafels maken in het tropische Indonesië. Elke tafel is uniek omdat het een massief stuk boomstam is. Dit betekend dat het blad uit 1 geheel bestaat. Wij maken geen gebrui...

Lekker relaxen in de tuin is natuurlijk het beste als je daar een tafel bij hebt waar je dingen op kunt zetten. Zo is er nu deze boomstamtafel van de AVH-Collectie.

Wij laten de tafels maken in het tropische Indonesië. Elke tafel is uniek omdat het een massief stuk boomstam is. Dit betekend dat het blad uit 1 geheel bestaat. Wij maken geen gebruik van 2 delen die verlijmd zijn. Dit zorgt er voor dat het super stevig is, maar ook een prachtige uitstraling geeft. Door het massieve blad, van maar liefst 8 cm oogt de tafel erg robuust. De tafels zijn gemaakt van Trembasi hout, dit is een snelgroeiende hardhout soort. Wij verkopen meerdere maten in boomstamtafels. Ze zijn zowel voor binnen en buiten geschikt.

Door de jaren heen zal de tafel nog mooier worden, dit komt omdat hout leeft. Hierdoor kunnen krimpscheurtjes ontstaan. De tafels zijn altijd uniek en heeft de contouren van de boom.

Wij adviseren de tafels te behandelen met de SUNS Shine Wood Protector met nanotechnologie. Je brengt een transparant middel op de tafel aan, hierdoor zal de tafel minder snel vergrijzen. Het is ook een extra bescherming tegen vlekjes. 

Productspecificaties

Artikelnummer
EXBO2430
SKU
EXBO2430
EAN
0659424190202
Lengte
90 cm

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Boomstamtafel 90x90xH49 cm – bladdikte 8 cm
AVH-CollectieBoomstamtafel 90x90xH49 cm – bladdikte 8 cm

Deliverytime

€599,00€419,00 Incl. btw