Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Boomstamtafel kopzit 300x100xH77,5 cm - bladdikte 10 cm

11% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Eten in de tuin kan het beste aan een robuuste en stevige tafel, zoals deze boomstamtafel van de AVH-Collectie. Wij laten de tafels maken in het tropische Indonesië. Elke tafel is uniek omdat het een massief stuk boomstam is. Dit betekend dat het blad uit 1 geheel bestaat. Wij maken geen gebruik van 2 delen die verlijmd zijn. Dit zorgt er voor da...

Eten in de tuin kan het beste aan een robuuste en stevige tafel, zoals deze boomstamtafel van de AVH-Collectie.

Wij laten de tafels maken in het tropische Indonesië. Elke tafel is uniek omdat het een massief stuk boomstam is. Dit betekend dat het blad uit 1 geheel bestaat. Wij maken geen gebruik van 2 delen die verlijmd zijn. Dit zorgt er voor dat het super stevig is, maar ook een prachtige uitstraling geeft. Door het massieve blad, van maar liefst 10 cm oogt de tafel erg robuust. De tafels zijn gemaakt van Trembasi hout, dit is een snelgroeiende hardhout soort. Wij verkopen meerdere maten in boomstamtafels. Ze zijn zowel voor binnen en buiten geschikt.

Door de jaren heen zal de tafel nog mooier worden, dit komt omdat hout leeft. Hierdoor kunnen krimpscheurtjes ontstaan. De tafels zijn altijd uniek en heeft de contouren van de boom.

Wij adviseren de tafels te behandelen met de SUNS Shine Wood Protector met nanotechnologie. Je brengt een transparant middel op de tafel aan, hierdoor zal de tafel minder snel vergrijzen. Het is ook een extra bescherming tegen vlekjes. 

Wij laten de boomstam tafels bij je bezorgen op de plek van bestemming. Omdat vrijwel alle boomstam tafels echte zwaargewichten zijn dien je rekening houden met de volgende punten:
 
– Wij bezorgen met een chauffeur, hij plaatst de tafel op de door jou aangewezen plek. Deze dient ruim bereikbaar te zijn. – toegangsroute moet min 75cm breed zijn, Vanaf de bezorgauto is de route naar jouw terras verhard (géén grind) en gelijkvloers (geen trappen) een enkele drempel van max 15 cm is toegestaan. 
  • Hoogwaardig trembesi hout.
  • Iedere tafel is uniek.
  • Gratis thuisbezorgd!

Productspecificaties

Artikelnummer
EXBO2179
SKU
EXBO2179
EAN
0659424188094
Lengte
300 cm

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Jan Hollants op 16 Januari 2023
    Fantastische tafel die we zelf konden kiezen uit het beschikbaar aanbod. Zeer vriendelijke service en uitstekende levering.
    TOP PRODUCT
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Boomstamtafel kopzit 300x100xH77,5 cm - bladdikte 10 cm
AVH-CollectieBoomstamtafel kopzit 300x100xH77,5 cm - bladdikte 10 cm

Deliverytime

€1.899,00€1.699,00 Incl. btw