Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Dallas lounge tuinstoel verstelbaar grijs

20% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De Dallas verstelbare lounge stoel heeft een moderne uitstraling door het gebruik van robuust aluminium. Doordat er ook gebruik gemaakt is van kunststof vlechtwerk in een lichte kleur past de Dallas lounge stoel in elke tuin.  Het unieke van de Dallas lounge stoel is dat de rugleuning verstelbaar is. In de armleuning zit een knop. Als je deze ind...

De Dallas verstelbare lounge stoel heeft een moderne uitstraling door het gebruik van robuust aluminium. Doordat er ook gebruik gemaakt is van kunststof vlechtwerk in een lichte kleur past de Dallas lounge stoel in elke tuin. 

Het unieke van de Dallas lounge stoel is dat de rugleuning verstelbaar is. In de armleuning zit een knop. Als je deze indrukt en met je rug naar achteren duwt, gaat de rugleuning traploos naar achteren. Om de rugleuning weer rechtop te krijgen houdt u de knop ingedrukt. Hierdoor zal de rugleuning vanzelf weer naar voren gaan.

De kussens zijn water- en vuilafstotend zodat ze een regenbui kunnen hebben.

Onderhoud

De Dallas lounge stoel heeft weinig onderhoud nodig. Wel adviseren wij om de stoel in de winter af te dekken met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn ademend en laten condensvorming door. 

Levering

Wij leveren de stoel bij u thuis in de tuin. De chauffeur zal de stoel achter in uw tuin brengen in dozen. Als u wilt dat hij alles uitpakt, monteert en het afvalmateriaal weer meeneemt kunt u voor de montagelevering kiezen. 

Wij geven 2 jaar garantie op de Dallas verstelbare lounge stoel. 

Productspecificaties

Artikelnummer
AL1769-1S-B-grijs
SKU
AL1769-1S-B-grijs
EAN
0659424216926
Kleur
grijs

Reviews

4.5 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Rene op 21 Februari 2022
    Super mooie en comfortabele stoel. Rugleuning geheel traploos in te stellen maar eigen smaak. Makkelijk te bedienen met drukknop aan de binnenzijde van de rechter leuning. Top stoel!!
  • 4 / 5
    Gepost door: Tanny op 29 Mei 2021
    Mooie verstelbare stoel met lekker kussen. Klein deukje in armleuning. Wilde eerst een protectie pakketje geven maar na aandringen toch omgeruild.
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Dallas lounge tuinstoel verstelbaar grijs
AVH-CollectieDallas lounge tuinstoel verstelbaar grijs

Deliverytime

€499,00€399,00 Incl. btw